Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Tak? - Rin zatrzymał się - Co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - A co chciałbyś robić? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Elesis potrzebuje nowych ciuchów i kazała zapytać czy masz jakieś. - powiedział. - A ty? - zapytał Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Nie mam za bardzo pomysłu. Tak naprawdę to nie musimy nigdzie iść. Możemy po prostu posiedzieć ze sobą jak chcesz. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Tak chodź - Rin zaprowadził Chung'a do starej szkoły i wszedł n strych, było tam pełno szaf z ubraniami. - Wybierz coś dla swojej pani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Sporo tego masz. - stwierdził biorąc jakieś jeansy i koszulkę. - Jeszcze bielizna. Masz tu jakąś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Lucas zapukał do drzwi.- A długo będziesz się ubierała?- zapytał lekko się rumieniąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Tak zbokolu! - zawołała Elesis. - Nie popatrzysz sobię! - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - W tej samej szafie w górnej szufladzie - Rin wskazał szufladę - Nigdy nie wiesz co ci się przyda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 -Trochę szkoda, ale przynajmniej oczu nie stracę.- odwarknął uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Ok. - mruknął Chung. - Dzięki, to ja ide jej to dać. - dodał i zszedł na dół, odepchnął Lucasa i podał Elesis, ubrania otwierając lekko drzwi. Elesis ubrała się. - Żeś mi bielizne wybrał. Stanik jest za mały. - mruknęła wychodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 Rin szedł popatrzył na Elesis. - Ładnie wyglądasz - Uśmiechnął się do dziewczyny. - A co do ciebie, co tu właściwie robisz i jak się nazywasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 -Nazywam się Lucas Catelmore, jestem średnio poziomowym diabłem, należałem do rodziny Amy która został wymordowana przez upadłe aniołki. Jam był pionek- powiedział z goryczą w głosie wycierając twarz z wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Wiem. - Elesis wyszczerzyła zęby. - Zawsze wyglądam dobrze. Zwłaszcza w obcisłych jeansach i koszulce. - dodał wciąż się szczerząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 -I co? Widzę!- powiedział Lucas zwracając się do Elesis z wyszczerzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Elesis nie zmieniła wyrazu twarzy, nie spojrzała nawet na Lucasa ale uderzyła go w twarz. - Gdzie ty masz ten składzik ubrań? - zapytała Rina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 -Ech. Te kobiece reakcje.- mruknął ściągając koszulkę i zaczynając czesać włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Sam ją do tego zmusiłeś swoim zachowaniem - Rin odparł - Na strychu, masz klucz żeby nikt ci nie przeszkodził - Rin podał jej kluczyk na wisiorku. - A ty chcesz dołączyć do mojej rodziny, jak mniemam? - Zapytał Lucas'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - No było by miło.- mruknął siadając w fotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 (edytowany) - Dzięki. - Elesis wzięła klucze i poszła na górę. Zaczęła szukać jakiegoś stanika dla siebie. - Do cholery! W tej azji to mają małe cycki! Nic na mnie. - narzekała. Po chwili znalazła jakiś. - Jez... a nie. Lucypherze... wreszcie. - mruknęła, ubrała się i zeszła na dół. - Ok. - oddała klucze Rinowi. - O więcej nie proszę. - powiedział Jonathan. - Ostatecznie nie poszliśmy do tego kina... - westchnął. Edytowano Lipiec 15, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 -Było was więcej?-zapytał Rin'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Ale przecież jeszcze chyba możemy iść... Nie jest aż tak późno. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Na razie nie. Przyjmuje że będę na ciebie poświęcić 4 piony - Rin wyjął 4 pionki i włożył w ciało Lucas'a - Od teraz jesteś moim pionem - Rin uśmiechnął się na widok Elesis. - Nie miała byś nic przeciwko temu by pójść na wspólny spacer? - Rin uśmiechnął się do niej pogodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Oprowadzisz mnie po mieście przy okazji. - powiedziała Elesis z uśmiechem. - W sumie... możemy, - powiedział Jonathan. - To idziemy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Wspaniale - Rin ucieszył się i wstał. Podszedł do Elesis i wystawił ramie by się chwyciła - Czy mogę prosić - uśmiechnął się do niej zawadiacko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts