XANAXTHOUS Napisano Grudzień 31, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2014 Ostatnio mogę non stop słuchać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Tylko to mi siedzi w głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Jak to ostatnio znalazłem to słucham kilka razy dziennie. Klasyczny Dance z lat 90'. https://www.youtube.com/watch?v=_gaBdUjBY8Q Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Fanfare Ciocârlia staph, plz. ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elwar Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Żałuję dwóch rzeczy. Tego, że nie znam rosyjskiego i tego, że nie jest to fizycznie możliwe, ażeby znaleźć tekst do tej piosenki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 (edytowany) Ostatnio? "Friendship is magic" autorstwa Evening Stara. To jak dotąd najlepszy instrumental jaki słyszałem w fandomie. Bezwzględnie polecam. Tak w ogóle dzięki ci Mere Jump, czy tam Katastrof Masakra, za zakładkę "kolekcja klasyki" w Pony Music News. Najlepsze kawałki fandomu co tydzień - jeszcze się nie zawiodłem! Edytowano Styczeń 20, 2015 przez Dark Feather Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 (edytowany) Teraz wyjdę zapewne na dziwaka, ale odkąd młodsza siostra moja mi to puściła raz... teraz nucę nieświadomie, niezależnie od tego, czym się zajmuję... to trochę frustrujące jest https://www.youtube.com/watch?v=tq4seuBFxIM Edytowano Styczeń 26, 2015 przez Arkane Whisper 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 [hińskość alert] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 (edytowany) + Edytowano Styczeń 26, 2015 przez Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halion Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Uwaga wulgi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raoul Duke Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Nightstop - PoWer Prostitute oraz ogólnie utwory z kanału NewRetroWave. Gdyby kogoś interesował nieocenzurowany obrazek z tego, to trochę poniżej jest mój komentarz z linkiem do strony z obrazkiem (są tam też inne vintage'owe grafiki i zdjęcia). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 "Paradise" Silent Night. Boże - Błogosław Katastrofowi za jego pony Music News. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 (edytowany) Nie tyle piosenka, co cały set (słuchać w słuchawkach, zrobić głośniej!): ASOT 666 (The Dark Side of Trance) - pełno w nim cytatów z horrorów i innych wstawek. Rozwalił mnie początek (po intrze - 0:55): syrena z Silent Hill i inne. Do posłuchania tutaj: Edytowano Luty 12, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=McFdK1EQXLkRun run riru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 to... Wymiata. Choć ofc to spięty, więc muzyka bardzo specyficzna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Well 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Piosenka z openingu Kuroshitsuji:Book od Circus. ^^ SID-Enamel. =^.^= Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Marzec 8, 2015 Share Napisano Marzec 8, 2015 wiem nikt tutaj pewnie nie słucha starych hitów lat 80...no ale 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Marzec 18, 2015 Share Napisano Marzec 18, 2015 oraz oraz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=4enxUz1atGU Proszę bardzo - to chodzi mi po głowie od czterech miesięcy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się