Cipher 618 Napisano Listopad 25, 2019 Share Napisano Listopad 25, 2019 Piękny, ale smutny utwór ze ścieżki dźwiękowej Smoczego Księcia. W pierwszym sezonie pojawia się w dość wzruszającej scenie, ale gdy wraca w trzecim... Nie... To wcale nie była łza. Po prostu oko mi się spociło, ot co, poza tym w kuchni ktoś kroi cebulę Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 25, 2019 Share Napisano Listopad 25, 2019 Dragonforce - Valley of the Damned... kawał dobrej muzy Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harbinger Napisano Grudzień 1, 2019 Share Napisano Grudzień 1, 2019 Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 4, 2019 Share Napisano Grudzień 4, 2019 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 16, 2019 Share Napisano Grudzień 16, 2019 :I Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 18, 2019 Share Napisano Grudzień 18, 2019 Spoiler Jezu, jak ten film wpływa na emocję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 19, 2019 Share Napisano Grudzień 19, 2019 Może nie uzależnienie, ale i tak fajnie się tego słucha już któryś raz z rzędu... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 22, 2019 Share Napisano Grudzień 22, 2019 UWAGA, piosenka z nowego "Wiedźmina", która może być odebrana jako spoiler dla niektórych... (Choć wiele z niej się nie dowiecie o fabule...) Spoiler 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Grudzień 31, 2019 Share Napisano Grudzień 31, 2019 Oryginalny to nie jestem. Spoiler nawet nie widziałem tego serialu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 2, 2020 Share Napisano Styczeń 2, 2020 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Styczeń 2, 2020 Share Napisano Styczeń 2, 2020 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 4, 2020 Share Napisano Styczeń 4, 2020 Spoiler Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harbinger Napisano Styczeń 19, 2020 Share Napisano Styczeń 19, 2020 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 6, 2020 Share Napisano Luty 6, 2020 Spoiler Dobra wracam na forum z mniej znaną piosenką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 16, 2020 Share Napisano Luty 16, 2020 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Luty 16, 2020 Share Napisano Luty 16, 2020 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 18, 2020 Share Napisano Luty 18, 2020 Definitywnie się od tego uzależniłam. Pls no judge. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 11, 2020 Share Napisano Marzec 11, 2020 Spoiler Wlazło w głowę i nie chce wyjść. Send help. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlammerFime Napisano Marzec 11, 2020 Share Napisano Marzec 11, 2020 Wsumie to odkryłem ostatnio kanał Metajoker, niektórych utworów słucham po kilka razy, bardzo mi wpadły w ucho https://www.youtube.com/user/Metajoker1844 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 12, 2020 Share Napisano Marzec 12, 2020 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Kwiecień 5, 2020 Share Napisano Kwiecień 5, 2020 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harbinger Napisano Kwiecień 5, 2020 Share Napisano Kwiecień 5, 2020 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Kwiecień 22, 2020 Share Napisano Kwiecień 22, 2020 Nostalgia mnie zmiażdżyła Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Kwiecień 25, 2020 Share Napisano Kwiecień 25, 2020 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 29, 2020 Share Napisano Kwiecień 29, 2020 Kolejny owoc przyjaźni fandomów DOOMa i Animal Crossing Krótki "teledysk" (są polskie napisy) Spoiler Pełna wersja... IT'S JUST WHAT I NEED... TO WATCH DEMONS BLEED!!! Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się