Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - To dobrze,nie nic mi nie jest. - Powiedział. - Jesteś na pierwszym roku? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Nick oniemiał. Ona mnie kocha.. Ona mnie naprawdę kocha. Nick nie wiedział co powiedzieć. Już nie zatrzymywał dziewczyny. Widział jak wchodzi do internatu. Sam powłóczył się powoli do środka. Podszedł do śpiącego krasnoluda. -Przepraszam.- Chciał aby to zabrzmiało stanowczo ale mu nie wyszło. Jednak szturchnął go. -Przepraszam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Ta, przed chwilą przyjechałam. A ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Och nie! Moja głowa jest zbyt cenna! Już lepiej rękę, jak masz coś obcinać, ale głowę oszczędź! - zawodził dalej. - Jak ja bym podrywał piękne niewiasty bez tej twarzy, co? Nie możesz mi tego zrobić! Błagam! - Złożył ręce w błagalnym geście. Jakby nie patrzeć, musiało to idiotycznie wyglądać z punktu ewentualnego obserwatora, ale tym się raczej Kent nie przejmował. Krasnolud chrapnął głośniej, ale zaraz otworzył oczy. - O co chodzi? - zapytał, patrząc na przybysza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Ja przyjechałem dziś. Jestem Danate, a ty? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Jessy weszla do pokoju i nie zwracajac uwagi na nic, padla na lozko i zaczela cicho plakac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Piękne niewiasty? Chce ci się podrywać piękne niewiasty, co? Taki jesteś? Dobrze, to chodźmy poderwać jakieś dziewoje - odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 -Może mi pan powiedzieć co nieco o Jessy? To dziewczyna na moim roku.- Zapytał spokojnie mimo załamującego się głosu.- Chciałbym dowiedzieć się coś o jej przeszłości ale nie mogę zapytać jej wprost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Miło mi. Jestem Catrina, ale możesz mówić mi Cat. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Ale, że co, tak teraz? - Białowłosy spojrzał na nią zdumiony. - Poza tym, "chodźmy"? Też chcesz podrywać jakieś dziewczęta? - parsknął śmiechem. Krasnolud spojrzał na niego, po czym wziął głęboki oddech. - Przykro mi bardzo, ale nie mogę ujawniać tego typu informacji, bez zgody osoby, której one dotyczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Oczywiście. A co, nie mogę? - zapytała. - Dobra, jak ci tak na tym zależy, mogę wyrywać chłopców. - Przewróciła oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Miło mi. - powiedział uśmiechając się. - Chcesz się może przejść? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 ((Hue hue... Nic sie nie dowiesz xD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 (edytowany) - No w sumie czemu nie. - odparła i wyszła na zewnątrz czekając na nowego kolegę. Edytowano Czerwiec 21, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Nie no, możesz i dziewczyny, nic do takich nie mam - stwierdził, posyłając jej uśmiech. - Ale wiesz, jednak lepiej zabierz się za chłopców. To będzie mniejszy pretekst do plotek dla otoczenia - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 (( heh no dobra to postaramy się poprawić inaczej )) (( Ukeź nie pomogłeś )) -No dobrze.- Nick spuścił głowę i poszedł w stronę pokoju po drodze mijając jakąś dziewczynę, Nie zwrócił w ogóle na nią uwagi. Podszedł do pokoju dziewczyn i zapukał. Mimowolnie łzy popłynęły mu po policzku. -Jessy- powiedział łamiącym się głosem.- Proszę otwórz. Chcę porozmawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Za chłopców... No dobra. Polecasz kogoś? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Jessy nie miala ochoty otwierac. Jednak cos zmusilo ją do tego. Podeszla i otworzyla drzwi. -Co chcesz? Moze chcesz mi poopowiadac o Emily? Albo nie, od razu chodzmy na cmentarz i ją ozywmy!-powiedziala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 (Huehueheuhue Jeszcze się nauczycie, kto z dyżurki do jakich spraw ) Białowłosy zastanowił się przez chwilę i podrapał palcem po policzku. - No nie wiem, nie wiem... Może któryś z mieszkańców dwunastki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Mieszkańcy dwunastki, tak? Interesujące, interesujące... Proszę mówić dalej - powiedziała, uśmiechając się złowrogo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - No wiesz, masz do wyboru aż czterech - pokiwał głową z powagą. - Możesz sama zadecydować za którego się brać - oświadczył wspaniałomyślnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 - Ta? No popatrz... Nieźle. Niesamowicie wręcz - odpowiedziała. Dawno nie czuła się w niczyim towarzystwie tak swobodnie. - A mogę potem tego kogoś na przykład torturować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 -Nie.- Powiedział smutnym głosem.-Chciałem cię przeprosić. Mam nadzieję że mi kiedyś mi wybaczysz. -Łzy spływały mu po policzku.-Przepraszam- Powiedział prawie szeptem. Z kieszeni wyjął klepsydrę i postawił na podłodze przed Jessy. Następnie szybko wszedł do własnego pokoju zostawiając dziewczynę w drzwiach. Nie chciał aby ona widziała więcej jak płacze. W pokoju usiadł na łóżku, spuścił głowę i zaczął płakać. Drzwi do pokoju nie zamknął ale i tan nie było go widać bo jego łóżko znajdowało się za drzwiami. Proszę wybacz mi. Prosił w myślach mając nadzieję, że tak się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Danate wyszedł za Cat. Uśmiechnął się lekko. - Nie wiem co gdzie jest więc... zwykłe szwendanie się. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 21, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Zastanowił się chwile. - Wiesz kwestia tortur to już zależy, czy owy chłopak się na to zgodzi - stwierdził, kiwając głową. - Jeśli trafisz na masochistę, to bardzo prawdopodobne, aczkolwiek nie wiem, czy ktoś z dwunastki takowym jest, albo ma chociaż takie skłonności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts