Hoxton Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Drużyna RainbowDash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Drużyna AJ. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Drużyna Applejack! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Okej, ja wbiję do drużyny Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Drużyna Twilight Sparkle ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Drużyna Fluttershy oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Drużyna AJ plis xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Do pierwszego postu dopisałam listę chętnych, a tej liście znajdują się WSZYSCY chętni do gry, w razie jakiś błędów na liście proszę pisać. btw. Drużyny można zmieniać przez cały czas trwania zapisów. Potem już nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Drużyna Celestyny (tym razem nie będę wierny arjenowskim ideologiom). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Drużyna Celestyny, bo ktoś musi asystować makerowi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Drużyna Fluttershy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 (edytowany) Jak się bawić to się bawić - Drużyna Celestii :3 Edytowano Czerwiec 15, 2014 przez Destro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Oczywiście drużyna Celestii. Do innej bym nie dołączyła. Niech żyje Celestia! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Dobra, taki mały ruch w drużynie Pinkie, że jako jej fan dołączę się do drużyny. Chris, ciesz się~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 A ja z chęcią pójdę do Rarci :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shun Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 (edytowany) Widzę, że w drużynie Twilight 4 osoby, także: Ja do drużyny Twilight Sparkle! Edytowano Czerwiec 15, 2014 przez Shun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 (edytowany) Chciałabym być w drużynie Pinkie Pie (oczywiście jeśli jest tam dla mnie miejsce ^.^) Ależ oczywiście, że jest!! W drużynie Pinkie jest go wręcz za dużo ;] ~Discors Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez DiscorsGreyjoyBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrivarr Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 (edytowany) Drużyna Rarity, oczywiście, o ile mogę się zgłosic Tsk. Cofnijcie mnie. Strona mi się coś zrąbała i widzę tylko pasek czatu. Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Skrivarr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 A ja bym się chciała zapisać do drużyny Applejack. Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Składam sprzeciw, czemu nie ma drużyny Spunza?! :C Poświęcę się, i dołącze do drużyny japkowych jacków :c Nie do pomyślenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) lol. Drużyna Pinkie Pie. (Sajback musi znaleźć kompa na rozgrywki. *Mobilizacja sił* Uda się ) Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Sajback Aliquam Gray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Ja idę do drużyny Flutterki. Ps. Będzie jakaś komunikacja głosowa? Team speak, Skype? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Z chęcią dołączyłabym do drużyny Pinkie Pie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Ps. Będzie jakaś komunikacja głosowa? Team speak, Skype? Tego typu rzeczy to możecie ustalić między sobą w drużynie. Oficjalnie nic takiego nie będziemy organizować, bo zakładam, że nie wszyscy mają/lubią korzystać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Chcę zgłosić organizatorom, że ostatnio niektórzy (w sumie to niemała liczba osób) mają problemy z wbiciem na jakikolwiek serwer. Zgłaszam to, bo prawdopodbnie w dniu rozpoczęcia też mogą być jakieś problemy i niektórzy mogą nie wbić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts