Lightning Energy Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Wziąłem cukierka i zjadłem go z przyjemnością. Brakowało mi jakiegoś dobrego smaku. Jedyne, co dawali nam do jedzenia to ta biała paćka. -Już prawie zapomniałem, jak wygląda świat na powierzchni. Gdybym mógł, oddałbym życie, by się choć raz znów tam znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 (edytowany) Brainiac wyczytał z myśli kolegi iż nie rozumie co się z nim dzieje,dlatego postanowił mu wyjaśnić znów w myślach: To ja ten płaczek, któremu zrobią coś z mózgiem za dwa tygodnie i wydaje mi się że to jest złe.I mówię znaczy myślę że nie zwariowałeś.Po prostu potrafię rzeczy których inni nie potrafią, Edytowano Lipiec 1, 2014 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Chciałabym obiecać ci, że zobaczysz kiedyś świat, ale nie mogę. Mam tylko nadzieję, że kiedyś uda wam się opuścić to miejsce - powiedziała. - Otwórz paszczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Wykonałem polecenie kobiety. Ukazało się jej lekko osmalone gardło. Nie wydawało mi się, że mnie okłamuję, ja dobrze wykrywam kłamstwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Dobra jest. Chodź, wracamy - powiedziała, zdejmując rękawiczki lateksowe i wrzucając je do jednego z koszy. Wyprowadziła chłopaka na zewnątrz i wróciła z nim do jego celi. - Dziękuję - rzekła i uśmiechnęła się do niego ciepło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Feuer siedział na kocu, zatykając uszy. Słyszał w głowie jakieś słowa co przyprawiało go o szaleństwo. - Wynocha z mojej głowy! - Krzyknął na całą halę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 -Miło mi było poznać- powiedziałem odwzajemniając uśmiech. Dobrze, że są tutaj "prawdziwi" ludzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shey Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 (Heh dodałem post zanim go skończyłem... Znowu...) Ciekawa umiejętność ale ja wolę swoją. Dwa tygodnie to raczej dużo czasu możesz spróbować uciec. Niestety samemu wyjdzie to raczej marnie a reszta nie chce uciekać . Przynajmniej tak myślę bo za każdym razem gdy próbuję uciec zawszę muszą się skarżyć na hałas. Ja na wyjście z klatki mam już sposób niestety nie wiem co dalej. Przewróciłem się na drugi bok. To dziwnie uczucie z kimś rozmawiać tylko za pomocą myśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 (Pawlex jesteś wolnomyślący - bo ja do ciebie nie pisze) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Cześć Rage - przywitała się tradycyjnie Clarice, stojąc przed klatką obiektu. - Nazywam się Doktor Clarice Starling. Czy pozwolisz mi zaprowadzić się na badania? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Wysłałem ostatnią wiadomość w myśli do osobnika podobnego do mnie. Przyszli po mnie, jeśli nie wrócę. W mojej klatce jest schowana karta, która może wam jakoś pomoże. Spojrzałem na kobietę to nie był Marcin. Czy ona też jest wredna? Przyszła by zadać mi ból? Spróbowałem odczytać jej myśli. -Czy przyszłaś by zadać mi ból? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Nie wiem, jaki cel będą miały badania. Nie chcę zadać ci bólu - odpowiedziała. Wyłączyła barierę i weszła do środka. Podała chłopakowi rękę. - Idziesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Nie wyczuwałem w tej kobiecie zła. Nie traktowała nas jak inni. Czyżby ona też nie była zła? Czyżbym miał racje nie wszyscy ludzie są źli? Tyle pytań bez odpowiedzi. I tak nie miałem wyboru. Jeśli się zbuntuje zadadzą mi ból. A ja nie chce go czuć. Powoli się podniosłem i podałem kobiecie rękę. -Oczywiście i tak nie mam innego wyboru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Cieszę się - odpowiedziała. Wzięła Rage'a pod ramię i ruszyła we wskazane miejsce, po drodze zahaczając o celę Eve. - Jak się spało? - zapytała, prowadząc ją za rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Popatrzyłem na dziecko, które było obok. To jest straszne, że na dzieciach się robi takie rzeczy. Chociaż mi to robią całe życie. Nigdy nie widziałem prawdziwego świata. Co oni chcą z nami zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 -Dobrze-odpowiedziałam-Gdzie idę dzisiaj? Byłam ciekawa. Chciałam się dowiedzieć, co dzisiaj dla mnie zaplanowali. To, że wczoraj badanie było dość łatwe nie oznacza, że dzisiaj będzie tak samo. Kiedy zobaczyłam Rage'a zdziwiłam się. -Czemu nie masz włosów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Chwilę myślałem nad odpowiedzią. -Gdy byłem w niemal twoim wieku. Prowadzono na mnie wiele eksperymentów. Głównie z głową. W końcu straciłem włosy i zostały mi tylko blizny i bolesne wspomnienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 -Przepraszam-odpowiedziałam speszona i spuściłam głowę. Zaczęłam patrzeć na podłogę, pod nogi. Starałam się iść rytmicznie, spokojnie, ale zarazem żwawo. Zaczęłam myśleć, co dzisiaj mamy robić. -Co będziemy dzisiaj robić?-spytałam Clarie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Nie wiem, Eve. kazano mi was przyprowadzić na poziom A. mam nadzieję, że nie będzie bolało - powiedziała i wprowadziła dwójkę mutantów do sali, w której stała już Alicia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Popatrzyłem na kolejną znienawidzoną kobietę. Ona lubiła zadawać nam ból. To jej dawało satysfakcje. Teraz będzie podobnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Uderzyło mnie gorąco, kiedy usłyszałam gdze idziemy. Blok A. Miejsce pełne potworów. Byłam tam tylko raz, wróciłam wtedy do celi ze złamanym skrzydłem i mocno poturbowaną ręką. Zatrzymałam się, a moja ręka wyślizgnęła się z uścisku Clarie. Stanęłam w korytarzu i zamarłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 (edytowany) (Najpierw cza zjechać windą ) Alicia uśmiechnęła się drapieżnie, kiedy zobaczyła nowych. - Idealnie, idealne Obiekty do przetestowania Piramidogłowego. Niech staną tam - wskazała jakieś dziwny, pusty malutki pokoik, wszystkie ściany były lustrzane. Wyglądało to raczej jak przedsionek, bo dalej były kolejne drzwi. Kiedy Obiekty tam stanęły kobieta zaczęła mówić, ale Obiekty ją słyszały choć mówiła do Clarice i Kaspra : - Piarmidogłowy - kliknęła jakiś przycisk, a na ekranie za nią pokazało się zdjęcie: - To nasz nowy Obiekt, który będzie idealny do zajmowania się innymi Obiektami. Ma tak bardzo dopracowany mózg, że nastawiony jest tylko na Obiekty. Dzięki nim możliwe, że znowu spadnie szansa na ucieczkę naszych małych niesfornych stworzonek. Jednak jest jeszcze niedopracowany, będziemy go nadal badać, teraz chcemy wprowadzić tą dwójkę - wskazała na Obiekty. - Do czegoś w rodzaju labiryntu, jest tam bardzo ciemno, chcemy sprawdzić, czy Piramid ich znajdzie i złapie, oraz odprowadzi do nas innym wejściem. Nie powinien ich zabić, choć może być brutalny. To co, zaczynamy? - zapytała patrząc na klatkę. Drzwi do labiryntu się otworzyły, a te do wyjścia całkiem zamknęły. (Ja opisuję zachowanie Pyramid) Edytowano Lipiec 1, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Stanąłem jak wryty. Ta kobieta oszalała. Ja może i ucieknę ale to dziecko -Zwariowałaś! Nie wejdę tam! Sama się ganiaj z nim! Psychopatko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Alicio, po co testować go na mutantach, nad którymi tyle pracowaliście? - zapytała Clarice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 -NIE!-krzyknęłam, a kiedy zamknęły się drzwi padłam na kolana. Czułam, że jestem w beznadziejnej sytuacji. Bałam się. Strasznie siębałam. Kiedy zobaczyłam zdjęcie potwora, serce zaczęło mi szybciej bić.W końcu znaleźliśmy się w labiryncie. Uderzyłam kilka razy skrzydłami i poleciałam do góry. Miałam nadzieję, że to badanie minie szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts