Elizabeth Eden Napisano Lipiec 13, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Mama - powiedziała Królowa i spojrzała na was. - Zabierzecie mnie do mamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 -Tak ja zrobię wszystko byś do niej wróciła. Wiesz gdzie ona może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Lipiec 13, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2014 - Nie wiem. Ale wyczytałam z bazy danych, że Alicia pochodzi z Londynu. A one mieszkały kiedyś razem - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 (edytowany) -Moi rodzice... oni... są.- mamrotałem cicho z pustym spojrzeniem. Nie umiałem nic wydusić z siebie. -Też jestem z Londynu. Edytowano Lipiec 13, 2014 przez Lightning Energy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Nieźle naukowcy uczyli mnie kiedyś państw, stolic i miast do Londynu kawał drogi. Ale obiecałem jej pomóc i zrobię to za wszelką cenę. -Jeszcze nie wiem jak Królowo ale dostaniemy się do Londynu i znajdziemy twoją mamę. Spojrzałem na Flame. -Coś nie tak? Co chciałeś powiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Nie zwróciłem uwagi na pytanie. Bawiłem się jedynie iskierkami ognia na mojej dłoni. Na twarzy miałem tylko obłąkany uśmiech i puste spojrzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Dziwne nie opowiedział. Czyżby naukowcy całkiem rozwalili mu umysł? -Powiedz czy oni zrobili coś z tobą? Grzebali w twojej głowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Próbowałem sobie przypomnieć coś o rodzicach. Jednak im bardziej o tym myślałem, tym gorzej było z moją psychiką. Widziałem bliżej nieokreślone kształty. -Kss, kss, wszystko faluje i się rozmywa, nagrzewa i ochładza, pfff ha ha- na twarzy miałem kompletny obłęd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Spróbowałem się skupić by pomóc Flame wydostać dawne wspomnienia. Zacząłem zaglądać do jego głowy używając swojej mocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Umysł Flame'a W umyśle mutanta panował spory porządek. Wspomnienia były posegregowane w kolejności od starych do nowych. Lecz te sprzed laboratorium były zamazane, obok był znak o treści "zaklinam was na wszystkie świętości, nie dobierajcie się do tych wspomnień". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Postanowiłem sprawdzić dokładnie te zamazane wspomnienia i zobaczyć co Flame tam ukrywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Wspomnienia się rozmywać jeszcze bardziej, a później szumieć jak zepsuty telewizor. Można było usłyszeć strzępki zdań: -Lepiej... gdyby... nie narodził... -Dlaczego...? -... nie twoja wina... -Mam... dość... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Powoli przerwałem to co zobaczyłem mi wystarczyło. Teraz już wiedziałem że rodzina Flame'a nawet jak żyje na nie pomoże. Trzeba więc pomóc chociaż Królowej odzyskać rodzinę. Ona ma szanse na szczęśliwe życie z rodziną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Oczy Flame'a na chwilę zrobiły się niebieskie. Zaczął cicho mamrotać: -Ona... nie żyje... dlaczego ja musiałem...?... on... zapłaci...- po tym oczy znów stały się czerwone, a mutant zaczął maniakalnie się śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 -Spróbuj się uspokoić i skup się. Powiedz o co dokładnie ci chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Oczy znów zmieniły kolor, a mutant spojrzał się z czystym szaleństwem. Powiedział dziwnym głosem: -Nie... można... pomóc. Nie... można... przypomnieć. Blokada... zabrania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 - Co się tam dzieje do cholery? - Feuer krzyknął wyraźnie zirytowany. - Uspokójcie go albo zaraz stąd wyleci! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts