Wujek Tadek Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Patrząc na Twój wiek i brak doświadczenia w snach, taki sen jest do zapamiętania niemożliwy Oj, kłamczuch... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Nie kłamałam... takiego epickego snu jeszcze nie miałam i go chyba nigdy nie zapomnę, on był moim takim pierwszym ._. Ja przysięgam na Celestie że nie kłamie ._.Poza tym śnił mi się on właśnie wczoraj i postanowiłam się nim z wami podzielić ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sne Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Patrząc na Twój wiek i brak doświadczenia w snach, taki sen jest do zapamiętania niemożliwy Oj, kłamczuch... Przecież wystarczy zapisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Mi się raz śniło jak Sooty Molas śpiewał o tym, że jego prawdziwym specjalnym talentem jest coś związanego z drewnem. Chyba ścinanie go i może wyrób żywicy, smoły czy czegoś takiego. Nie pamiętam dokładnie a zresztą wtedy miałem gorączkę i ten sen był dziwny. Sooty Molas to przebiegły i bez skrupułów wykorzystujący innych handlarz z Murky 7 - sidefica Fallout Equestria o niewolnictwie w Fillydelphii (który niestety stawia Red Eyea w nieco złym świetle). Nie wiem, czy to jest bardziej śmieszne czy bez sensu, ale Soot to po angielsku smoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Uwierzę, że zapamiętałaś to, ale przyznaj, że dialogi zmyśliłaś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Osoba dobrze umiejąca LD potrafi zapamiętać dużo+detale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Ja za to miałem raz sen ze kupuje blindbaga. Na tym się skończyło. Ale opowiem wam mój sen proroczy i jeden w którym miałem się żenić 1. Sen Proroczy : Stóje sobie na ulicy i widzę ze idzie mój wujek postanowiłem podejść do niego i zapytać gdzie idzie. Mój wujek szedł po samochód żeby przywieść moja mamę z lotniska. Gdy wsiadała nie mogła ruszać nogami jak by straciła w nich czucie musiałem ja sam wciągać do samochodu. Dalej nie pamiętam. Za jakieś 3 miesiące mama wróciła z Niemczech z noga w gipsie 2.Sen o ślubie No wiec zaczęło się to tak . Chodziłem po kuchni wynajętego lokum i sprawdzając czy wszystko gotowe. Podszedłem do mamy a ona powiedziała żebym się ubierał w garnitur i do kościoła. Jak przyjechałem do kościołka wszyscy goście byli już w ławkach. Wyszedłem na schodki obok podium i czekałem. W końcu "ona" nie pojawiła się. Zostałem okrzyknięty wrogiem rasy ludzkiej . Wkrótce zaatakował ziemie taki wielki potwor z kosmosu . Ja w zbroi Iron Men'a obroniłem planetę i zostałem okrzyknięty bohaterem i miałem się ożenić z księżniczka ziemi jako nagrodę za obronę ziemi. Zmieniło się miejsce akcji ja stojący na schodkach przy podium zdenerwowany. W końcu ja zobaczyłem wyglądała jak anioł zesłany z nieba który istnieje tylko po to żeby być ze mną. Najbardziej mi ona przypominała 1 z humanizacji Apple Jack : http://24.media.tumblr.com/tumblr_m57h1ymVal1qc5ffho1_1280.png coś miedzy tym a tym http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/227/760/Applejack%20Human.png I tym razem zanim do mnie ona podeszła sen się skończył D: . Mam nadzieje ze się podobały ;D. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Uwierzę, że zapamiętałaś to, ale przyznaj, że dialogi zmyśliłaś Nie , nie zmyślałam ich . Ewentualnie mogłam jakiś szczegół ominąć Ba takie sny to się zapamiętuje :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 A mnie się śniło dziś takie coś że były jakieś 2 kuce które ciągnęły wór z bułkami wielkości Pałacu kultury, a potem nagle jestem na poligonie wojskowym, a dokładniej na jakimś szkoleniu lotniczym. Tylko problem polegał na tym że ja byłem kucem ziemnym(sobie można wyobrazić jak to wyglądało). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Teraz to już miałam bardzo świadomy sen z,którego się nie chciałam budzić.Byłam chyba Glossy i latałam w przestworzach...ach...jakie to było uczycie...ale niestety się obudziłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 A u mnie dalej nic się nie śniło,może dziś w końcu się uda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Dzisiaj śniła mi się Piosenka Koroshi'ya- Rainbow tylko że art był jakiś dziwny(Był jakiś robot, który myślał że nie poznam że to jest on a nie RD i jeszcze taki uhahany był jak by się dopiero co najarał ziela) i były odwrócone role, tylko to nie brzmiał jak orginal reverse. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zukox Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Kolega miał koszmar po Cupcakes chyba wiecie jaki.Ja miałem że żyje w świecie Kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 A ja od tygodnia nie mogę zapamiętać żadnego snu . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 A ja od tygodnia nie mogę zapamiętać żadnego snu . Kup sobie melisę, ja po niej miałem sen o połączonych tematykach Wiedźmina, Harrego Pottera, Domu dla Zmyślonych przyjaciół i skyrima. W dodatku wszystko pięknie zapamiętałem U mnie kosztuje 6 zeta, 20 torebek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jochen black Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Po obejrzeniu dzisiejszego odcinka liczę na sny z Trixie w roli głównej. Dla pewności obejrzę go jeszcze raz przed snem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Mi się wczoraj śniło że ratuje Twilight Sparkle Walczyła z Trixie na jakiejś wieży, i Twili oberwała i o mały włos spadła, gdyby nie to że ją złapałem ( byłem w roli kucyka) i ja podniosłem, wtedy mnie obroniła przed Trixie, i wtedy pojawiła się Luna i załatwiła Trixie. Ehh potem coś było w domu Twilight i gdy sie mnie o cos pytała , to siostra mnie obudziła , o 5.00 nad ranem. Potem już nic mi się nie śniło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lerloare Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Hmmm mi się dziś śniło że razem z kolegą (akurat byłem u niego na noc, kilka dni wcześniej pokazałem mu MLP i już powoli wciągam go w to ;] ) byliśmy na tej wieży po której zjechała Twilight w The Crystal Empire. Wyszliśmy na górę, a tam stoi Trixie na tej wielkiej złotej karocy z Magic Duel. Nagle pojawiła się Rainbow z tym wielkim skrzydłem, trafiła nim Trixie, ta spadła z wieży, Rainbow wróciło normalne skrzydło i przybiła z nami brohoofa. Potem na chwilę się obudziłem, było coś koło 4.40. Zasnąłem znów i tu ku mojemu zdziwieniu znowu powrót do Equestrii, siedzę w krzakach jako kucyk bez cutie marka, wyskakuje Diamond Tiara i krzyczy "blank flank", "blank flank", wiem że się rozpłakałem i obudziłem :/ I to piszę teraz tylko dlatego, że od jakiegoś czasu staram się zapisywać wszystkie moje sny, chciałbym bardzo opanować lucid dream ;] PS. To były moje pierwsze kucykowe sny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spitfire Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Miałam O Spitfire , lepiej nie mówić jaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 A ja cały czas nie mogę zapamiętać żadnego snu, chyba jednak spróbuję z tą melisą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 A ja cały czas nie mogę zapamiętać żadnego snu, chyba jednak spróbuję z tą melisą. http://ulub.pl/JV5H575oir/adam-bytof-pamiec-snu-nlp-autohipnoza-pl Po tym masz 100% szans na zapamiętany sen. Podchodź na luzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Nie wiem czy mi się wydaje, czy naprawdę problem ze wzrokiem ma wpływ na zapamiętywanie i w ogóle wyobraźnię. Na dodatek od pewnego czasu się budzę niewyspany. Chyba sobie odpuszczę ze snami dopóki nie ukończę szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Nie wiem czy mi się wydaje, czy naprawdę problem ze wzrokiem ma wpływ na zapamiętywanie i w ogóle wyobraźnię. Na dodatek od pewnego czasu się budzę niewyspany. Chyba sobie odpuszczę ze snami dopóki nie ukończę szkoły. Mam okulary -2,5 i nie zauważyłem, żeby problem ze wzrokiem miał jakiś wpływ na zapamiętywanie snów, jak i na wyobraźnię. Masz po prostu złe podejście. Musisz uwierzyć w to, że po odsłuchaniu nagrania masz 100% szans na zapamiętanie snu. Później wystarczy, że uwierzysz w to bez nagrania. Przede wszystkim załóż dziennik snów, najlepiej zeszyt (ja mam 128 kartek). Przygotuj lampkę, byś mógł zapisać sen po ciemku (ja mam taką na głowę). Połóż długopis wraz z zeszytem i lampką na/obok/pod łóżkiem i na luzie zaśnij. I nie myśl o niepowodzeniu, na to nie ma szans. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Mi się śnił bardzo dziwny sen. Jeden dzień z życia Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Mam okulary -2,5 i nie zauważyłem, żeby problem ze wzrokiem miał jakiś wpływ na zapamiętywanie snów, jak i na wyobraźnię. Masz po prostu złe podejście. Musisz uwierzyć w to, że po odsłuchaniu nagrania masz 100% szans na zapamiętanie snu. Później wystarczy, że uwierzysz w to bez nagrania. Przede wszystkim załóż dziennik snów, najlepiej zeszyt (ja mam 128 kartek). Przygotuj lampkę, byś mógł zapisać sen po ciemku (ja mam taką na głowę). Połóż długopis wraz z zeszytem i lampką na/obok/pod łóżkiem i na luzie zaśnij. I nie myśl o niepowodzeniu, na to nie ma szans. Ale to nie jest typowa wada wzroku, to się kwalifikuje do chorób genetycznych(Naprawdę nie chcę mi się podawać linku do wikipedii tym bardziej że nie jest tam o niej wiele napisane) Z resztą nawet niewidomi mają sny wiec chyba nie o to chodzi. Co do dziennika to posiadam uw taki dziennik, oraz próbuję zasypiać na luzie. Problem polega na tym że wcześniej pamiętałem 1(ba nawet 2 czasami) sny, a teraz nagle od tygodnia nic nie pamiętam ani jednego, a kiedy się budzę to się czuję bardziej zmęczony niż przed snem. Może to jest tego wina że muszę wstawać teraz za 10 piąta do szkoły nie wiem. W każdym bądź razie na razie sobie odpuszczę(No chyba że jakimś dziwnym cudem zacznę znowu zapamiętywać sny). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts