Skocz do zawartości

Sny o kucykach

Xan

Recommended Posts

Sprzedawałem jakieś gadżety mlp na Rynku Głównym w Krakowie.

1.Mieszkasz w krakowie?

2.Na rynku jest zakaz chandlu(wiem że to sen, ale łamałeś w nim prawo :rainderp: )

ja właśnie czytam ten temat żeby mieć sny o kucach(trenuję zapamiętywanie snów a jak w nocy będę miał chocia[rz/ż/sz] {zabijcie mnie za brak znajomości ortografi} 1 sen o kucach to łatwiej go zapamiętam)

Dzisiaj były aż 2 sny z kucykami.

W pierwszym podczas drogi do szkoły dostawałem sms'y od Celestii, w których kazała mi zniszczyć usprawnić  forum.

Wypełniłem Jej rozkaz dnia następnego włamując się na forum przez telefon coś tam powciskałem i po chwili nie było niczego.

W drugim śnie widziałem Twilight przebraną za bezgłowego królika (gdy zakładała strój głowa jej znikała). Robiła to ponieważ rzekomo była zamieszana w morderstwo Celestii i chciała żeby nie mogła jej znaleźć specjalna grupa badająca sprawę śmierci Księżniczki. Kiedy uciekała przekazała mi jakieś berło czy laskę, która niby była narzędziem zbrodni i kazała mi z nim uciekaćdo zakazanego lasu z Harrego Pottera, a potem się obudziłem.

SIGMUND-FREUD.png

Miałby w naszych czasach niezłe pole do popisu :P

Sny o kucykach to normalka. Ludzie nie widzą w 3D. Widzimy podwójne 2D, które umysł składa w 3D. Na podobnej zasadzie działają kina! Poza tym, mózg zapamiętuje bazylion informacji. Może nam się przyśnić matka, pies sąsiada, ulubiony aktor, coś z gry komputerowej, muzyk, postać z kreskówki, czyli wszystko co widzieliśmy. Nawet nieświadomie! Przykład? Dziewczyna mijana na ulicy. My nie zwróciliśmy na nią uwagi, ale w mózgu pozostała. Także uznawanie snów z kucykami, za coś chorego jest... chore :rainderp:

Sny o kucykach to normalka. Ludzie nie widzą w 3D. Widzimy podwójne 2D, które umysł składa w 3D. Na podobnej zasadzie działają kina! Poza tym, mózg zapamiętuje bazylion informacji. Może nam się przyśnić matka, pies sąsiada, ulubiony aktor, coś z gry komputerowej, muzyk, postać z kreskówki, czyli wszystko co widzieliśmy. Nawet nieświadomie! Przykład? Dziewczyna mijana na ulicy. My nie zwróciliśmy na nią uwagi, ale w mózgu pozostała. Także uznawanie snów z kucykami, za coś chorego jest... chore :rainderp:

Wiem :P W tamtych czasach ta gałąź nauki dopiero się rozwijała.

Ja miałem przedziwny sen(o kucykach oczywiście)

Wszystko wyglądało jak w grze komputerowej, Celestia trzymała w rękach( :rainderp: ) pistolet na race(czy jak to się nazywa), nagle jej oczy zrobiły się czerwone, podniosłe rękę i wystrzeliła, w tym momencie wszystkie kucyki zaczęły biec. Po chwili widziałem Fluttershy, która biegła stojąc(czyt:nieruszając kończynami) pod drewnianym mostem. WW tym momencie się obudziłem.

Śniło mi się dzisiaj, że wszyscy mieszkali w takim gumowo-gąbkowym mieście, które zostało zaatakowane przez kucyki zombie, które nie latały. Specjalnie dla nich były rozstawiane pojemniki z galaretką z mózgami, ale im nie smakowało i zaczęły atakować ludzi. W końcu Celestia zarządziła, że na ziemi nie jest bezpiecznie i każdy OC dostanie skrzydła. Z racji, że mój jest jednorożcem zostałam alicornem. 

Ja nie wiem skąd się takie sny biorą, ale są powalone ^^

Dziś miałem pierwszy sen o kucach nie do końca ale zawsze cos ^^ bylnstrasznie dziwny nie rozumiem go do końca ale nie ważne przede do snu pamiętam ze wsiadale z kimś do wielkiego autobusu który miał regulowany elektrycznie fotel i można było bo przesunąć z metr w góre i ten autobus potrafił .... Latać ja byłem kierowca podczas lotu nwm z jakiej racji , lecielismy nad miastem potem dolecielismy do jakiegoś domu ale nie widziałem całego tylko polowe i drzwi i okno a co za tym oknem wspólne potem , zapukalismy do drzwi i ten ktoś kto ze mną był rozmawiał z tym goście. Sporo czasu ale nie pamiętam o czym i potem jak juz mieliśmy wtrącać do autobusu powiedziałem ze dam mu nasz adres w ponyville żeby nas odwiedził a on powiedział czy mi padło na głowę a ja powiedziałem ze go polubilem i ze on na pewno lubi kucyki , potem napisałem na kartce adres i jak tam dojechac , poszedłem do drzwi i zapukalem otworzył ojciec tego gościa z którym rozmawialiśmy, jakimś cudem ta kartka znalazła się na głośniku z kablem i jak dawalem dla tego faceta ta rzecz on powiedział ze to jest niedorzeczne i dla małych dzieci i ze jego syn nie będzie się w to bawił i powiedział ze to wyrzuci do kosza , ja go poproailem ze by to jednak dal dla syna i się zgodził zamknął drzwi ja i ten typ z którym przylecialem stalismy kolo tego okna i zauwazyulismy ze kabel od głośnika wystaje ze śmietnika wiec na pewno to wyrzucił i tyle potem się obudzilem :D

• 2 weeks later...

Ja miałam mega dziwny. Moj umysł był w jakimś wirze, moj sen był chaotyczny! Lecą ludziki Lego, smoki latają a kucyki chodzą. Jestem zbzikowwaaaaaanaa, do tego tego samego dnia snila mi sie moja pani od historii, do której przylecialam na smoku <pokerface>

Albo jeszcze śniło mi sie powstanie Equestrii, gdzie śnieg był w słoiku, podobnie jak slonce. Słoiki przed oknem szkoły. A w szkole Celestia ktora byłam ja :O No i Celestia musiala przekonac Lune ze to ona jest jej siostra, a uznawały siebie za wrogów.

Snu nie dokończyłam, ale za to mam wspomnienia jak używałam logiki, np. Hmm... Luna to powinna byc siostra Celesti, czyli musze ja przekonać by czyniła dobro!

Hahaha xDDD Teraz wiem ze jestem kujonka jak Twilight, raz nawet liczyłam różnice, sumy i iloczyny w śnie xD

Dzisiaj miałem sen i mane 6 oprócz twilight organizowały wyścig w jakiejś dżungli a ja to obserwowałem.

No i zgadnijcie kto wygrał...no oczywiście że Rainbow Dash! :rd8:

Póżniej do niej podszedłem,pogratulowałem,przybiłem żółwika i się obudziłem.

Sen pierwsza klasa.  :yay:

Ostatnio zacząłem w końcu miewać (zapamiętywać) sny i jest ich dużo kucykach.. :D Za dużo na razie nie opowiem bo jeszcze muszę popracować nad zapamiętywaniem, bo na chwilę obecną te sny są strasznie pomieszane :v

• 2 weeks later...

Ostatnio miałem sen o kucach!  :ajawesome:

Sen rozpoczął się kiedy Rosjanie wkroczyli na nasze osiedle. Mieliśmy z jakiegoś powodu wszyscy broń i strzelaliśmy do wrogów. W pewnym momencie wjechały ruskie czołgi i zniszczyły połowe osiedla. Już mieliśmy się poddawać a tu nagle... Celestia Luna i Candence wjechały swoimi jebitnymi czołgami i rozdupiły ruskich. Już wiem jak będzię wyglądać III wojna światowa...

Przypomniałem sobie (pomijając sny typu "Moja babcia zmienia się w Celestię i próbuje mnie przenieść na drogę dobra, przyjaźni, 66") 2 sny.

Pierwszy był o tym że na świecie wyparto Chrześcijaństwo na rzecz religii, która twierdziła że przy odpowiedniej śmierci (nie pamiętam jak konkretnie ta śmierć miała wyglądać) można było się narodzić na nowo jako kucyk w Equestrii. Jeżeli umarło się w niewłaściwy sposób kroczyłeś po ludzkim świecie jako duch szkieletu pegaza (czy czegoś takiego).

Drugi sen opowiadał o Twilight, która znalazła w bibliotece jakiś pierścień/obręcz na kopyto, która miała moc zmiany zwierzę, które ostatnio się dotknęło. Oczywiście coś poszło nie tak i Twi została czymś w rodzaju ślimaka bez skorupy i z kolcami na grzbiecie. Najlepsze było to że jej przyjaciółki nie chciały jej szukać bo (z tego co pamiętam) Applejack stwierdziła że mają ważniejsze sprawy niż uganianie się za każdym ślimakiem i pytaniem się czy to Twilight.

Edytowano przez Hameryiu

Pamiętam jeden dziwny sen. Jestem w karocy (w takiej bez dachu) wraz ze znajomymi z klasy (w formie ludzkiej) a woźnicą była... Rainbow Dash (tu akurat jako kucyk). Sam się zastanawiam, czy to ona nie powinna raczej ciągnąć powozu. But who cares :D. Wszyscy dobrze się bawimy. Po chwili żartobliwie zwracam się do RD aby nieco przyspieszyła, bo pojazd porusza się jak ślimak. Na moją uwagę odpowiada uśmiechem i od razu dostosowała się do mojej prośby.

Cały sen ogólnie był przyjemny.

Dzisiaj miałem sen, w którym Pinkamena i Crazy Twilight dostały się do składu głowic jądrowych na wyspie niedaleko jakiegoś podwodnego miasta (Nie muszę chyba mówić co się stało potem). W tym samym czasie ja byłem w tym podwodnym mieście i mogłem się sponifikować za 1.000.000 Pokemonowych dolarów (Niestety nie zdążyłem).

• 3 weeks later...

Wczoraj śniło mi się że Twilight i Spike chcieli coś zrobić przy pomocy przechodzenia przez wirtualne światy. Przypominało to bardziej animacje PONY.MOV niż normalne MLP. Ale wracając do "fabuły" oczywiście coś poszło nie tak i Twi została fioletowym Megamanem biegnącym w nieskończoność po wirtualnej pustyni.

• Utwórz nowe...