Mały Hehesz Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 -Może przejdziemy się gdzieś? Na przykład do lasu? Tak żeby nawiązać znajomości...-zaproponowała Jessy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Kido... Poczekaj! - zawołała za dziewczyną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 (edytowany) Ja nie planuję... chociaż w sumie tak, ale nic ważnego - wywnioskowała elfka paróbując z kimś porozmawiać. Edytowano Lipiec 22, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 (edytowany) - Stało się coś? - spytała Kido reagując na swoje imię. - Zazwyczaj nikt mnie nie woła. W ogóle nie zwracają na mnie uwagi. Edytowano Lipiec 22, 2014 przez Krulig MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 (edytowany) Imię:Daffy Draze Wiek:18 Rasa:Czarodziej Wygląd: Charakter: Gadatliwa, żywa osoba. Otwarta dla innych ludzi, często nieprzewidywalna, można powiedzieć, że szalona. Nad wyraz ubóstwia wtrącanie się w rozmowy między ludźmi. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Kurcze,kurcze,kurcze"-Daffy powtarzała sobie to od momentu, kiedy wybiegła z domu. Spóźniła się już na pierwsze lekcje, ale udało jej się wybłagać od rodziców usprawiedliwienie. Biegła teraz po ulicy prowadzącej do szkoły. Przed wejściem zobaczyła grupkę uczniów. -Dużo...mnie...ominęło?-spytała zdyszana. Edytowano Lipiec 22, 2014 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 ((Ej no, Chung też ją zawołał '~')) - Czemu już idziesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Alice wstała i podbiegła do Kido. - Nie... Po prostu może chciałabyś, iść z nami do lasu? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 -Hmm spacer po lesie to dobry pomysł.- Odpowiedział chłopak. Popatrzył na oddalających się ludzi. Myślał czy do nich podejść i zaproponować pomysł Jess. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 Jessy spojrzała na nowo przybyłą. -Co cię ominęło? Lekcje...-odparła lekko się uśmiechając Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Z chęcią bym się przeszla... właściwie i tak miałam to zrobić - mówiła Aremira o pomyśle Jess. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 -To...dobrze-odparła Daffy, wyczerpana biegiem. Zgięła się w pół i złapała oddech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - Wybieracie się do lasu? - Zapytał gdy wyszedł ze szkoły. Przy okazji przecierał oczy ze zmęczenia, ta lekcja była nudniejsza niż nudna. - Idę z wami. Wszystko będzie lepsze od tych lekcji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 (edytowany) ((Sorka. Nie zauważyłam editu ;~; )) - Ja w sumie nie mam nic przeciwko. - odpowiedziała prawie przez emocji. - A iść to... chciałam się powłóczyć. Edytowano Lipiec 22, 2014 przez Krulig MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Leif słuchał tych wszystkich, no, można ich tak nazwać, znajomych z klasy, chcąc wyłapać jakieś cechy, które mówiłyby o tym, kim, czy raczej czym są. Grunt to obserwacja, czyż nie? Ale był pod wrażeniem, że tak często wszyscy na siebie wpadają, już pomijając to, że się uczą razem. Przypadek? - To ja także się zabieram - dorzucił i rudzielec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 -To chodźmy wszyscy się przejść po lesie-powiedziała idąc powoli w stronę lasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Nick popatrzył po zebranych wokół i po tych oddalonych lekko. - To jak idziemy?- Zapytał lekko się uśmiechając. Chciał się ruszyć z tego miejsca. - Lepiej się ruszmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 - To świetnie... - powiedziała z uśmiechem. Po chwili wróciła do reszty. - No to idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 -Skoro mnie już wszystko minęło, to przyłączę się-odparła z uśmiechem u ruszyła za grupą. "Co ich tak do tego lasu ciągnie?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Aremira się usmiechnęła i ruszyła razem z Jess. Chciała się przejść, jednak miała zamiar odrobinę wcześniej niż reszta pójść. Poprawiła jeszcze włosy i uszy za nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Jack chętnie udał się za grupą. Wszystko będzie lepsze niż siedzenie w tej klatce zwanym szkołą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Nick poszedł spokojnym krokiem. Chciał zobaczyć jak wygląda okoliczny las. Przeczuwał, że będzie tam często chodził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Czerwonowłosy również się ruszył, znów umiejscawiając swoje dłonie z tyłu głowy. Całkiem wygodnie się tak chodziło. Chociaż podczas drogi zasadniczo zachowywał się może nieco dziwnie. Takie tam wędrowanie między pozostałymi osobami w grupie i czasem przyglądanie im się, choć też bez przesady, nie jakoś mega nachalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Szła, i szła, a kroki po chwili przeszły w podskoki. Zaczęła skakać, bo w sumie czemu miałaby tego nie robić. Kiedy weszli do lasu, zaczęła błądzić między drzewami, mając w polu widzenia punkt orientacyjny, jakim był czerwony łeb jednego z uczestników wyprawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Nick zrównał się z chłopakiem o czerwonych włosach. - Ten kolor włosów to twój naturalny?- Zapytał lekko zdziwiony. W piekle kolor włosów często świadczył o pozycji.- Bo to nie wygląda na naturalny.- Dodał z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Kido szła z tylu grupy ze spuszczoną głową w dół. Bardzo chciała ich postraszyć używając swojej ulubionej zdolności, jednak powstrzymywała się, gdyż wydałoby się kim jest, a tego nie chciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts