Bosman Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) Nick znowu podniósł rękę. Tym razem na dziewczynę, która nagle się odezwała. -Oh coraz więcej nas tutaj. Ale że ty tutaj przyszłaś to coś nowego.- Powiedział do dziewczyny. Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Bosman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Czy nie można w ramach hobby się po nich wspinać? - Fen zmarszczył brwi. - Zasadniczo dzieciaki często to robią. Domki na drzewach i te sprawy. - Gdy usłyszał uwagę Nicka o uszach dziewczyny również on na nie spojrzał. - Och, tak, ty to na pewno jesteś ludzką kobietą, prawda? - stwierdził z lekkim rozbawieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) Elfka złapała się odruchowo za uszy jakby próbując je jeszcze zakryć. Zawstydziła się - Uszy? Bo one... - ze zrezygnowaniem opuściła ręce - Macie! Cieszcie się! Kąt! Są szpiczaste! Takie niebywałe - była lekko zdenerwowana, ale po krótkiej chwili też się uśmiechnęła - Mogę być ludzką ale po dziwnych operacjach - stwierdziła. Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Uznam to za komplement. - odpowiedziała dziewczyna z lekko obojętnym wyrazem twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Nick słysząc uwagę Kido opuścił rękę. -No dobrze zatem co teraz robimy, młody demonie?- Zapytał szeptem dziewczynę. Nie chciałaby ani elfka ani ten nowy chłopak tego nie usłyszeli. -Nie wydaje mi się, aby te wampiry oznaczały coś dobrego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Cóż, spiczaste uszka są interesujące. A raczej osobnicy, którzy je posiadają - stwierdził kociak, szczerząc ząbki w uśmiechu. W sumie Elfy uważał za całkiem ciekawą rasę, chociaż za dużo z nimi doczynienia bezpośrednio nie miał, to jednak te wyostrzone zmysły i takie tam były fajne. Oczywiście on sam nie marudził na swoje zmysły, ale mimo wszystko, w ludzkiej postaci były prawie jak u normalnego człowieka. Lepiej z tą kocią. Spojrzał na dziewczynę, której wcześniej nie widział. - A pani też należy do nieludzi? Dziwne zbiorowisko się tu robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) Czemu szepczesz? - zapytała jeszcze nie do końca uspokojona elfka Nicka. Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 -Krew. Muszę się napić-powiedziała półprzytomna dziewczyna. Widać było że jeszcze "całkiem się nie obudziła". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Zgadza się. - odpowiedziała Kido. - Tak dokładniej jestem demonem. A nazywam się Kido Tsubomi. - przedstawiła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 -Nick obrócił się do elfki. Jego oczy przybrały już zielony kolor. -Moja droga o ile mi się wydaje kiedy ludzie szepczą do siebie oznacza to, że nie chcą aby ktoś usłyszał ich rozmowę.Prawda?- Odpowiedział z lekkim uśmiechem. Nie chciał obrazić dziewczyny. -A poza tym miałem piekielnie prywatną sprawę do Kido.- Dodał.- Mogę ci tylko powiedzieć, że chodzi o wampiry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Jesteś jedną z nielicznych osób, które ot tak o tym mówią. Całkiem interesujące - przyznał, po czym dodał: - Skoro tak, też się przedstawię. Jestem Fen. - Nazwisko na razie zachował dla siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Zaraz ci przyniosę. - powiedział. Odszedłi po chwili wrócił z butelką pełną cieczy. Podał ją Jessy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 Dziewczyna wzięła butelkę i napiła się trochę. -Skąd masz takie zapasy krwi?-zapytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Szczerze mówiąc to lekko niepokojące, że się tak bardzo roi od wampirów... możliwe, że ten który ugryzł Jessy znów zaatakuje. To co wtedy zrobimy? - spytała Kido również szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Moi rodzice jej nazdobywali. Lepsza jest świerza ale ta jedt na wyjątkowe sytuacje. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 -Czy mogłabym zatrzymać tą butelkę?-zapytała się pokazując butelkę którą jej przyniósł. Teraz była napełniona do połowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Nick popatrzył kątem oka na dziewczynę. -Jeśli tak się stanie to będzie trzeba wziąć sprawy w swoje ręce. - Powiedział szeptem. -Chętnie zapolowałbym na wampiry jak tysiąc lat temu.- Dodał szeptem z lekkim uśmiechem. Po chwili popatrzył na elfkę. -TO co teraz robimy?-Zapytał głośniej.- Będziemy tutaj tak stali cały dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Pewnie. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Fen patrzył na nich, a kiedy Nick głośniej się wreszcie odezwał, prychnął tylko cicho. - Nie ma to jak szeptanie przy kimś, to takie uprzejme - stwierdził, uśmiechając się krzywo. - Ale fakt, sterczenie tutaj nie ma sensu. Bynajmniej. Zapytam was za to, czy chodzicie do pobliskiej szkoły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 -Teraz wiesz jak to jest być nie uprzejmym podglądając innych.- Powiedział posyłając chłopakowi lekki uśmiech. - A jak się nie podoba to mogę cię podgrzać.- Powiedział z drwiącym uśmiechem. Miał nadzieje, że chłopak załapie o co mu chodzi.- A co do twojego pytanie to tak jesteśmy w tej samej klasie w pobliskiej szkole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Fen za to wygiął usta w smutną podkówkę. - Nie wiem, czy obserwacja kogoś z daleka, a szeptanie w towarzystwie to porównywalne rzeczy, aczkolwiek nie wydaje mi się. - Zaraz jednak jego twarz przybrała już normalny wyraz. - Cóż, podejrzewam, że będę się z wami uczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) - Właśnie... Chodźmy znaleźć resztę. - powiedziała. - To dobry pomysł, może akurat robią coś ciekawego. Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Nick popatrzył na chłopaka. Jednak nadal stał w niedużej odległości od Kido. -Zatem ostrzegam cię, że nasza klasa jest dość... specyficzna.- Powiedział z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 -Na pewno będą w lesie-powiedziała wychodząc i kierując się w tamtą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 - Cóż, biorąc pod uwagę, że właśnie spotkałem trójkę nieludzi, będących uczniami tej klasy, wierzę iż faktycznie jest specyficzna. Nie żeby mi to przeszkadzało. Ale powiedzcie kogo mam się jeszcze spodziewać? Wróżek? Rozwścieczonych grizli jako kolegów z klasy? - Uniósł jedną brew. - To może być ciężkie dla człowieka, wpasowanie się w takie towarzystwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts