Szeregowa WW Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Alice patrzyła jeszcze w ich kierunku przez chwilę po czy westchnęła cicho i skierowała się do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Aremira po kąpieli wlazła zwinnie na drzewo. Zobaczyła jeszcze Jess i Chunga, po czym patrzyła w gwiazdy. Około północy wróciła do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Finarfin ruszył do domu. Wszedł przez okno wspinając się po ścianie. Gdy wszedł do swojego domu przez okno rozejrzał się po pustym mieszkaniu. Podszedł do stołu na którym leżał sprzęt do miksowania muzyki. Specjalnością Finarfin'a była muzyka trance. Założył słuchawki, położył 2 płyty winylowe na miejscach i położył igły. Włączył mikser i zaczął odpływać w swoje własne hobby. (( https://www.youtube.com/watch?v=5T9Yygju9IY <<< :3 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 ((Przepraszam, ale się strasznie zgubiłam i średnio sobie radzę z moją postacią. Mogłabym zmienić? Naprawdę przepraszam ;-; )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 ((Jak chcesz to zmien postac, nie ma problemu )) -Dzieki-powiedziala Jessy po czym doszla razem z Chungiem do domu -No to czesc-pozegnala sie i weszla do mieszkania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Jessy obudził dźwięk budzika. Jak zwykle zjadła śniadanie, umyła się, ubrała i poszła do szkoły. Była 7:30 więc miała jeszcze trochę czasu. Gdy dotarła usiadła na ławce i zaczęła rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Alice obudziła się o 7:00 szybko ubrała się, umyła i zjadła śniadanie. Poszła do szkoły szybkim krokiem, a gdy dotarła na miejsce zobaczyła Jessy na ławce. Podeszła do niej i usiadła obok. - Siemka. Jak się czujesz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Nick podniósł się ze swojego łóżka. -Cholera dzisiaj będzie ciężko.- Powiedział do siebie po czym poszedł do łazienki, umył się. Następnie ubrał swoje standardowe ubranie i poszedł do szkoły. Po dotarciu zobaczył Jess i Alice. Nie miał zamiaru do nich podchodzić. -Hej.-Rzucił przelotnie po czym usiadł pod na trawie kawałek od ławki. Rozglądał się wokół jednak anie razu nie popatrzył na dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 -Jakoś-powiedziała Jessy nie przestając rysować. Nawet nie popatrzyła na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Aremira wstała rano i po porannych czynnościach udała się do szkoły. Jak zawsze poprawiła włosy i przyszła. Zobaczyła dziewczyny - Hej - powiedziała siadając na ławce obok Jess. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Coś czuję że dzisiaj będzie ciężki dzień... - mruknęła cicho do siebie. - Co rysujesz? - zapytała już głośniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Teleportowałem się z domu i pojechałem na motorze do szkoły. Miałem nadzieję, że w poznam jakiś przyjaciół. Stałem se oparty o ścianę ze swoim tradycyjnym uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Nick siedział w takiej odległości, że słyszał w większości rozmowę dziewczyn obok. Sam jednak nic nie mówił. Super nie ma to jak nowy wampir. Rozmyślał Nick co jakiś czas rzucając okiem na ławkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 -Cześć-powiedziała do Aremiry po czym gwałtownie zamknęła zeszyt. -Nic takiego-odparła do Alice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Dobrze wiedzieć. - mruknęła ponuro, wyciągnęła z plecaka książkę i zaczęła czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Chung dotarł do szkoły. Rozejrzał się, troche byłp mu szkoda że Nick nienawidzi go tylko z powodu rasy. No i demony nie były wcale lepsze od wampirów. Westchnął i podszedł do ławki. - Hej - powiedział na przywitanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 (edytowany) - Cześć. - powiedziała równie ponuro jak wcześniej nie podnosząc wzroku od książki. Edytowano Lipiec 24, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 -Cześć Chung-powiedziała Jess z uśmiechem po czym popatrzyła się na Nicka -Nie wiecie co się stało Nickowi?-zapytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Jest rasistą i wkórzają go wszystkie wampiry świata. Mimo tego że sam jest demonem. - powiedział cicho. - Alice, jesteś na coś zła? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 (edytowany) - Hej Chung - powiedziała Aremira i popatrzyła na Nicka - Chyba nie przepada za wampirami... - stwierdziła, mimo iż sama jakoś ich specjalnie nie lubiła. Edytowano Lipiec 24, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Wszedłem do klasy i usiadłem na swoim miejscu. Wyciągnąłem piłeczki do żonglowania i zacząłem żonglować, by zabić jakoś czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 - Nie. - westchnęła. - Po prostu czuję że będę miała ciężki dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 (edytowany) ((Oke, kp gotowe )) Imie i Nazwisko: Ayano Teteyama Wiek: 16 lat Rasa: Wilkołak Wygląd: Wzrost 155 cm. Znakiem szczególnym u Ayano jest to, że zawsze chodzi w czerwonym szaliku. Jednak nikomu nie chce zdradzić dlaczego. Najczęściej chodzi ubrana w szkolny mundurek. Charakter: Ayano jest osobą miłą i troskliwą. Dba o swoich przyjaciół i rodzinę. Mimo, że sama mówi, że jest głupa zachowuje pogodę ducha. Niezbyt przepada za rasami nieśmiertelnymi, ale tylko przez ich spory itp. Ciekawostki: Zna się z Kido(moją poprzednią postacią), tak dokładniej są sobie bliskie jak siostry; Jej matka zmarła, gdy Ayano miała około 14 lat; Gdy tylko zobaczy coś podobnego do srebra zaczyna panikować __________________________________________________________ Ayano wstała dzisiaj późno. Nawet nie patrząc na zegarek zerwała się z łóżka, przebrała i wybiegła w kierunku szkoły. Gdy dotarła na miejsce zorientowała się, że jeszcze jest trochę czasu do lekcji. Pierwszą rzeczą, która przykuła jej uwagę było zbiegowisko w okolicy jednej z ławek. Bez zastanowienia ruszyła w tamtym kierunku. W jej wyglądzie najbardziej uwagę przykuwał długi, czerwony szalik, który miała na szyi. Po co jej w taką pogodę szalik? Gdy już była w odpowiedniej odległości postanowiła się odezwać. - Dz-dzień dobry...! - powiedziała swoim lekko dziecinnym głosem. Edytowano Lipiec 24, 2014 przez Krulig MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 (edytowany) - Ta, ale on powiedział jak jakiś wampir kogoś ugryzie to on zacznie na nie polować. Chyba zadzwonie po egzorcystę. - westchnął. Odwrócił się i zobaczył jakąś dziewczyne w szaliku. - Cześć. - przywitał się. Wyczuł zapach wilkołaka. Edytowano Lipiec 24, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Jessy popatrzyła na nową dziewczynę lekko dziwacznie lecz zaraz uśmiechnęła się. -"Dzień dobry"? Czy ja wyglądam na nauczyciela? Cześć, jestem Jessy-powiedziała z uśmiechem. Trochę śmieszyło ją zachowanie dziewczyny. "Dzień dobry" Haha, nie ma to jak zacząć znajomość od "Dzień dobry"-pomyślała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts