Mephisto The Undying Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Edward dopił rum do końca. - Ta mała załoga jest coraz większa... - powiedział pod nosem. Zamówił kolejną butelkę i westchnął. ,, Szkoda że większość z nich to żołnierze republiki. '' pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Kinatris doszła do hangarów i weszła do tego w którym znajdował się Nirvash. Weszła na pokład. Było czysto i schludnie jak przystało na kobietę. Kinatris dopiła resztę rumu i wyrzuciła butelkę do kosza. Weszła do swojej kajuty, rozebrała się do naga i położyła się spać. (( Robimy kolejny dzień??? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 ((Tak)) Artem siedział na skrzyni w dokach i rysował coś na papierze technicznym. Od czasu do czasu podsuwała mu pomysły Haruna, jego tulpa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Tenno wrócił do siebie i wszedł w głęboki stan medytacji, taki który może zatopić sen zwykłego człowieka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 Kolejny dzień czas zbiórki. Kinatris wyszła przed hangar zamykając go za sobą i usiadła na skrzyniach. Jadła właśnie jabłko. - Hmm ciekawe czy przyjdą i będą chcieli służyć pod kobietą - Kinatris uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Przybyłem na umówione miejsce spotkania. Zauważyłem mojego kapitana. Osobiście nie przeszkadza mi jej płeć. Rola jaką mi powieżono jest także zaskakująca. Pilotowałem już statek, lecz liczyłem na możliwość wykorzystania umiejętności bojowych. No cóż. Mogło być gorzej. Podszedłem do pani kapitam. - Dzień dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Edward poszedł w umówione miejsce, miał przy sobie wszystkie swoje bronie. Spojrzał na kapitana. - Kobieta wyzwolona co? - mruknął pod nosem i podszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Pancerz był w pełni naładowany. Stan techniczny na moich wykresach zarówno jego i mojej broni był idealny. Powoli wstałem od stolika i ruszyłem na umówione miejsce spotkania. Nie mogłem się już doczekać swoich zadań. Na miejscu zauważyłem już kilka osób. -Witam jestem gotowy do służby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Witajcie - Kinatris uśmiechnęła się do swoich podkomendnych - Tak, uciekłam z domu moim statkiem gdy miałam 14 lat - Zaczęła się śmiać - Stary pewnie się wkurzył gdy mu zabrałam jego perełkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Po spokojnej nocy Tenno udał się na miejsce zbiórki był już tam dość sporo innych osób w tym on sam teraz.Poszedł do osoby która go zwerbowała i powiedział:-jestem gotowy do służby-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 (edytowany) Artem po skończonym rysowaniu miał gotowy plan ulepszenia silnika plazmowego CAb2-0X stosowanego w starszych modelach. Ruszył z nim na umówione miejsce zbiórki. Zastał tam parę osób. - Kogoś brakuje? - zapytał. Edytowano Lipiec 28, 2014 przez Maćko z Bogdańca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Jax poszedł na miejsce zbiórki. Chciał jak najszybciej wyrwać się z tej dziury. Gdy dotarł rozejrzał się po wszystkich. - Czekamy na kogoś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Kane doszedł spokojnym krokiem na miejsce zbiórki, poprzedniej nocy "trochę" się upił ale jest w pełni sprawny. - Już jestem... - zameldował się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Dobrze, wszyscy jesteście. - Kinatris otworzyła hangar. Ujrzeliście w nim jeden z najlepszy zbudowany przez ludzi okręt Dragon Mk. VI - Ochrzciłam go mianem Nirvash, dobrze jeszcze jedno przed wylotem, kto zajmie miejsce lekarza i kucharza. Jeśli nikt nie chce być kucharzem to będę gotować - Kinatris się uśmiechnęła, lecz w tym uśmiechu można było wyczuć coś złego. - To jak? (( Zostawcie mi role kucharza :3 fajnie będzie )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - W ostateczności ja mogę ale lepiej byłoby mieć kogoś lepiej wyszkolonego w tej dziedzinie - odezwał się Artem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 -W mojej zbroi jest wgrane oprogromowanie na temat medycyny i całego ludzkiego organizmu. Mogę przyjąć rolę lekarza. Chyba że woli zrobić to ktoś inny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 (edytowany) - Potrafię w sumie opatrzyć rany, nastawić złamania i tym podobne ale nie jestem w tym wyszkolony. Raczej z własnego doświadczenia. - powiedział. - Ale jeśli ty się na tym znasz to najlepiej tobie powierzyć to zadanie. - zwrócił się do Sektora. Edytowano Lipiec 28, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Dobrze, Samuel jesteś lekarzem, potem ci pokaże punkt chorych. - Nagle w głośnikach usłyszeliście. - Tu policja Republiki, ścigamy kobietę podającą się za Kinatris Elender - Na ekranie pojawiła się podobizna Kinatris. Kinatris zeskoczyła z pudeł i zaczęła biec na statek. Policja byłą jeszcze 30 km od stacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Edward uśmiechnął się. - No, no. Nie najgorzej. - powiedział i pobiegł za swoją panią kapitan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Hah jestem ścigana przez ojca - Kinatris zaśmiała się - Uciekłam mu w dniu ślubu wraz z najlepszym okrętem, chciał mnie wydać za mąż. - Kinatris wbiegła po kładce na okręt, zdjęła koszulę. - Szybciej - Krzyknęła do reszty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Tenno wbiegł na okręt bez żadnych obiekcji.Po wejściu oczekiwał na następne działania pani kapitan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - A to ci niespodzianka - Artem wbiegł na statek i stanął przy kokpicie pilota. - Nie masz nic przeciwko, że trochę się tym pobujam? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Kane wbiegł do statku, bił się w myślach czy dobrze postępuje. - To trochę koliguje się z moją przysięgą - powiedział do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 (( Okej "niby" wszyscy są na pokładzie )) Kinatris pobiegła na mostek Nirvash'a. - Nie uciekłam po to by teraz dać się złapać - Kinatris usiadła za sterami statku i założyła słuchawki. - Proszę o otworzenie doku - Stacja była neutralna więc brama zaczęła się otwierać. Dziewczyna uruchomiła silniki kładka na której stał statek zaczęła się wysuwać. - Nie dam się złapać - Statek zaczął się unosić i nabierać prędkości. - Teraz to już za późno na takie rozmyślania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 (( Popraw tytuł tematu )) Artem siadł na siedzeniu i obserwował sytuację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts