Mephisto The Undying Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Dobra, to gdzie zamierzasz lecieć? - zapytał Edward ściągając kaptur który miał na głowię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Nie byłem zadowolony z tego co zrobiłem. Nie powinniśmy uciekać Republice. W co ja się władowałem? Cóż na razie będę siedział cicho nie byłem pewny komu tu można zaufać. Muszę ocenić całą sytuacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Na razie do bazy rebeliantów - Powiedziała Kinatris - Tam będziemy bezpieczni bo jest posterunek dla łowców przygód. - Silniki pracowały już na pełnych obrotach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Jax walczył z samym sobą. W końcu był szkolony do tego aby zwalczać rebeliantów. Tym razem jednak postanowił sprawdzić co przyniesie przyszłość. Spojrzał na Kane'a i i cyborga. Wyglądali jakby też nie byli dumni z tego że są tutaj. Podszedł do jednego i drugiego. - Też wam się nie podoba że dowodzi tutaj rebelia? - Zapytał, ściszając głos tak aby tylko dwóch mężczyzn go słyszało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Spojrzałem na Jaxa. Po czym wyciszyłem modulator głosu. Tak by inni mnie nie słyszeli. -Cieszę się, że nie jestem osamotniony w moich odczuciach. Zawsze popierałem stronę Republiki. Cała ta sytuacja jest dla mnie chora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Lepiej bym się czuł na statku republiki, niżeli u jakiś bandytów którzy nazywają siebie buntownikami. - odparł równie cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Stałem oparty o ścianę. Mnie też nie podobało się sprzymierzanie się z rebeliantami, ale i tak jestem już w to zamieszany i nic chyba nie mogę zrobić. Chyba nie tylko mi się nie podoba to co tu się dzieje, patrząc na miny innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Dobrze, nawet świetnie - odpowiedział, ciesząc się że znalazł osoby oddane republice. - Skoro już tutaj jesteśmy możemy od czasu do czasu popsuć plany tej amatorskiej rebeliantce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 -Pomysł wydaje się całkiem dobry. Chociaż będziemy mogli przysłużyć się Republice. Wchodzę w to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Wiesz. Chyba raczej złą załogę sobie dobrałaś. - zwrócił się do Kinatris. - Wszyscy to republikanie. - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 (edytowany) Kinatris słyszała co nieco. - Jeśli wam się nie podoba to wysadzę was na pierwszej lepszej stacji, ale proszę was, do tego czasu nie rozmawiajmy o Rebublice czy Rebeliantach dobrze? Nie chce kłótni na moim statku, - Kinatris ustawiła auto-pilota i stanęła przed "Republikaninami" - A i nie jestem bandytką, po prostu chcę być wolna a nie być marionetką swojego ojca. Edytowano Lipiec 28, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - W takim razie go zabij. Nigdy nie będziesz wolna jeżeli będzie cie ścigał... - odparł bez emocji. Dziwiło go w jaki sposób ktokolwiek zdołał ich usłyszeć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Artem zastanawiał się chwilę nad słowami Kinatris. - Powiedz mi, chcesz być wolna, czy cały wszechświat to za mało? Jesteś wolna. Poza tym chciałbym się dowiedzieć dlaczego jesteś rebeliantką - zapytał dalej siedząc i przeglądając swoje arkusze w poszukiwaniu błędów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Jak ona nas usłyszała? - mruknął cichutko do pozostałych. - Wolę nie dyskutować. - powiedział wymijająco normalnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Już nic nie powiedziałem. Wolałem na razie zachować swoje zdanie dla siebie. Postanowiłem się przyglądać jak potoczy się sytuacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Ponieważ gdy byłam po tej drugiej stronie, wszyscy czegoś ode mnie oczekiwali. Że będę najlepsza, że będę posłuszna ojcu i że wyjdę za mąż za kogoś kogo się brzydzę i w ogóle nie kocham dla tego uciekłam, a z ojcem chcę inaczej postąpić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Czyli tylko ja mam gdzieś te całą wojnę pomiędzy republiką a rebelią? - zapytał. - Nie dziwię się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 (edytowany) - Ja też mam tą wojnę gdzieś, tylko wyjaśniłam im żeby nie klasyfikowali mnie z innymi. Edytowano Lipiec 28, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Karta Postaci Imię i Nazwisko: Hayden Tenno Wiek: 40 Wygląd: Wygląd Rasa:Człowiek Przynależność Ideologiczna <Republikanin: Charakter: Opanowany,taktyk,uczciwy,czujny,małomówny, Historia:Wychowany w wojskowej rodzinie w wieku 14 wcielony do wojska przez ojca.W wieku 22 lat został włączony do wojsk specjalnych zaś wieku 30 zgłosił się na ochotnika do eksperymentu pustka,dzięki któremu miano otrzymać super-żołnierzy.Od tego momentu zamknięty w swoim kombinezonie przekaźniku jego cierpienia żyję pośród ludzi.Dzięki nanokombinezonowi otrzymał dodatkową siłę do tej posiadanej a także szybkość i zwinność.Żyję z dobrze płatnych kontraktów. Broń i Pozycja na statku:Karabin laserowy oraz długi miecz.Szturmowiec. Tenno obserwował zebranych i analizował otrzymane dane mając nadzieję że usłyszy coś ciekawego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Więc jest nas troje - odpowiedział wstając. - Ja jestem rebeliantem tylko dlatego, że ci kosmici z nastawieniem pokojowym wzięli jeszcze spory zapas amunicji. Jestem pewien, że od początku mieli taki zamiar. Trzeba się im odwdzięczyć pięknym za nadobne. Poza tym - Artem wręczył pani kapitan kilka zwojów niebieskich kart technicznych. - tu jest prototyp wersji drugiej napędu załamującego czasoprzestrzeń. Potrafi przenosić w ułamku sekundy obiekty z jednego końca galaktyki do drugiego. Działa tak jak te od kosmitów ale na dużo mniejszą skalę. Prototyp jest mój ale potrzebna mi jest jedna część niewytwarzana przez ludzi - powiedział siadając na miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Jaka część? - zapytał. - Może wiem gdzie da się ją zdobyć. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Dziękuje, widzę że trafiłam jednak na ludzi którzy nie podążają ślepo za przekonaniem innych. - Kinatris przyjęła karty. - Jak będziemy w porcie neutralnym to możemy pomajsterkować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Obwody de-materializujące ATX - odpowiedział. - To kluczowa część na pokonywanie dużych odległości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Hmmm, ciekawe - Kinatris powiedziała - Fajnie że mam na statku taką osobę. - Kinatris podeszła do panelu przy siedzeniu pilota i ustawiła kurs do stacji. - Idę zrobić coś do jedzenia za godzinę bądźcie na stołówce. - Po czym wyszła kierując się na stołówkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Widzisz, właśnie o tym mówię - zwrócił się do Edwarda. - Za godzinę na stołówce a w dokach kiedy? Za dwie, trzy? Kilka lat temu stworzyłem pierwszą wersję ale była zdolna jedynie przenosić na odległość równą odległości God Relam od gwiazdy, wokół której orbitowała czyli jakieś 150 milionów kilometrów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts