Szeregowa WW Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Alice jak zwykle przyszła na zebranie odrobinę wcześniej. Zobaczyła Yuki i Mephista w formie psa, więc podeszła do nich. - Siemka. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Podszedłem do grupy C był tam pies. Demon w postaci psa. No i wilkołak. A raczej samica. Ostatnio strasznie nas przybyło. Może jakiś dobry rok. Uśmiechnąłem się. - Witam - powiedziałem krótko i zapaliłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 -Hej-odpowiedziała. Nienawidziła jak ktoś przy niej palił ale nie powiedziała tego na głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Leon wykonał fikołka w powietrzu i wylądował obok grupy z tradycyjnym uśmiechem na ustach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Co się wydurniasz? - zapytał Leona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Jeden pali, drugi się głupio popisuje... - mruknęła i przewróciła oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 -Cały Leon. Zawsze się tak wydurnia-powiedziała znudzonym głosem zielonowłosa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Leon tylko się uśmiechnął, jak to miał w zwyczaju. Zawsze lubił tak wchodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Yuki zaczynało denerwować zachowanie Leona. Tylko sie głupio uśmiechał. Jaki to miało sens? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Strasznie dużo tu wilczków. - stwierdził. Po chwili ponownie pojawił się różowy dym ukrywający Mephisto. Gdy dym zniknął był już człowiekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 -Racja. Dość dużo-powiedziala Yuki jak zwykle oschle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Wkrótce przyszła też elfka - Hej - przywitała się. Krasnolud zobaczywszy godzinę miał zacząć informować. Przerwała mu jednak wchodząc pani Bloorsom. Zamienili parę słów na osobności, po czym wróżka odleciała, a krasnolud zaczął przemowę - Witaj grupo C. Nasze zadanie zostało właśnie zmienione. Mieliśmy pójść na ratunek pewnemu człowiekowi, jednak okazało się, że panienka Froniela z grupy G została dzisiaj porwana w drodze na spotkanie swojej grupy. Pozostałe dwie już wyruszyły, więc im zadania zmienić było nie można. Tamten człowiek poczeka, a panna Bloorsom znajdzie ratunek dla niego. My tym czasem musimy spieszyć się na pomoc tamtej elfce, nie wiadomo jaki wampir jest odpowiedzialny za atak na nią, ale wiadomo, w jakim kierunku się udał. Nie ma chwili do stracenia, reszta wyjaśnień po drodze - rzekł pospiesznie i zaraz po skończeniu ruszył pewnym krokiem w wybranym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - I od razu wiadomo, że to wampir - spytałem towarzyszy, zgasiłem papierosa i ruszyłem za krasnoludem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Yuki spokojnym krokiem ruszyla za krasnoludem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Leonard ruszył za krasnolud, przy okazji coś pisząc w swojej książce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Alice ruszyła za krasnoludem, znów zaczęła się uśmiechać z byle powodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Mephisto ruszył wraz z grupką. - Co tam u ojca Ari? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Z ojcem? Ja... nie wiem. Nie mam pojęcia, nie widziałam go dawno. Bardzo dawno... - mówiła elfka. Prawie nic nie wiedziała o swoim tacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Och. - mruknął tylko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Yuki spojrzala na Alice ktora byla uśmiechnięta od ucha do ucha. -Czemu sie tak uśmiechasz?-zapytala. Dla niej to bylo dziwne ze ludzie sie uśmiechają z byle jakiego powodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - A co zabronisz mi? - zapytała. Wciąż była uśmiechnięta. - Lubię się uśmiechać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Jesteście strasznie łatwi do rozgryzienie. - odrzekła Celestia, która dużo później dołączyła się do reszty. - Ja na przykład nie rozumiem jak można być na wszystko obojętną, Yuki~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 - Jest jak mój brat. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Zdecydowanie nie odnajdywałem się w towarzystwie. Wyciągnąłem książkę i zacząłem czytać, cały czas idąc za krasnoludem i słuchając rozmów okolicznych osób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 na zebranie Maddie się spóźniła i wbiegła tam w postaci wilka. Zauważyła tylko jak jej grupa szła za krasnoludem więc dobiegła do nich. - Ahoj! Coś mnie ominęło ? - mówiła przyśpieszając kroku ciągle będąc wilkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts