Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - Ta... wybacz za ten cały chaos... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 6, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) Tymczasem na korytarzu dało się usłyszeć czyjeś kroki. Nagle do pokoju weszła nauczycielka. -Chciałam tylko poinformować... O mój Boże! Co tu się stało?!-zapytała przerażona widząc rannego Add'a Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez Mały Hehesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) Emily zerwała się na równe nogi. - Proszę pani... Kolega spadł z drzewa.... no i... - mruknęła. Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 6, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2014 -A kto wam pozwolił wchodzić na drzewa?! I czemu nikomu o tym nie powiedzieliście?! Już marsz do pielęgniarki!-powiedziała -I nie myślcie że wam to ujdzie na sucho!-dodała powoli wychodząc i czekając na Adda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) - Wolałbym nie... - mruknął. ((Japa w ścianie, okna nie ma ,,Kolega wszedł na drzewo'' xD)) Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 6, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2014 -Jak "nie"? Nie ma dyskusji! Co ty sobie wyobrażasz? Już do pielęgniarki-odparła ((Oj tam oj tam... xD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) [Najlepsza wymówka ever xD] - Add nie może wstać, bo... Kręci mu się w głowie - powiedziała do nauczycielki. - Więc nie może iść. Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - Jak tylko się lepiej poczuje to przyjdę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 6, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2014 -W tym momencie nauczycielce zadzwonił telefon. Po krótkiej rozmowie telefonicznej rozłączyła się i popatrzyła na wszystkich. -Mam pilną sprawę do załatwienia. Ty-powiedziała wskazując na Adda -Masz iść do pielęgniarki. Albo zrobisz co ci mówię albo będziesz miał głopoty-odparła i wyszła z pokoju trzaskając drzwiami przez co z ledwo trzymającego się pokoju posypało się trochę sufitu ( ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - Pomożesz mi wstać? - zapytał Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - Jasne. - powiedziała i pomogła mu się podnieść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - Dziękuje. - mruknął stając. - Czuje się jakbym umierał... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - Przejdzie. Musisz tylko odpocząć. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - W sumie, nie spodziewałem się że będziesz chciała mi pomóc... dziękuje... - dodał i chwiejnym krokiem ruszył do gabinetu pielęgniarki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - Nie ma sprawy. - powiedziała i ruszyła za nim. - Pójdę z tobą... Oczywiście jeśli chcesz.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - Jeśli masz ochotę to możesz. - powiedział, po chwili dotarł do gabinetu, zapukał i wszedł po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Emily postanowiła jednak poczekać przed drzwiami. Usiadła więc na podłodze pod ścianą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 ((Hehesza nie ma a mi się czekać nie chce .-. to se opisze co i jak)) Pielęgniarka przebadała Adda. Po chwili jednak stanęła jak wryta. - Masz złamane żebro... jakim cudem ty się na to nie skarżysz? - zapytała zdziwiona. - Przyzwyczajenie. - stwierdził. Pielęgniarka szybko nastawiła żebro i dała mu opatrunek. - Musisz na to uważać, lepiej wracaj do pokoju i się połóż. - powiedziała. Add kiwnął głową i wyszedł. Całość trwała około pół godziny. - Dobra, jestem... - powiedział do Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Emily przez pół godziny siedziała w miejscu i gapiła się w ścianę. Gdy Add wyszedł z gabinetu, uśmiechnęła się do niego. - I co? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - Złamane żebro. - powiedział i zaczął kierować się w stronę pokoju. - I ogólne obtłuczenia oraz rany. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - O jeny... - mruknęła. - Ech... No cóż, musisz teraz bardzo uważać i odpoczywać. Ja muszę spróbować teraz zrobić coś z tą ścianą i oknem. Ale jeśli coś byłoby nie tak, albo byś czegoś potrzebował, daj znać. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Agnes naciągnęła kaptur na uszy i pobiegła do tej dziwnej pani. - Proszę pani! Rano wybiłam japę w oknie, a teraz jest jeszcze w ścianie, pani zobaczy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) - Spróbuję zrobić coś z tą ścianą... chyba dam radę jeszcze żeby wróciła do poprzedniego stanu ale będzie bez farby. A okno, no cóż. To się zobaczy. - powiedział. - I dzięki za chęci. - dodał i uśmiechnął się pod nosem. Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 - Agnes, ty masz świetne wyczucie czasu... - odrzekł Oz - Ktoś "umiera", a ty się martwisz o ścianę i okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) (Lol ludzie, w oknie Mephisto nic nie zrobił bo to agnes rzucała książką z rana ) - No widzisz Oz jaka ja jestem genialna i jak troszczę się o okno? Ty byś pewnie tak jak inni nie był w stanie ich tak wielbić - mówiła głaszcząc ścianę. Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts