Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Nie zrozumiesz tego... jesteś zbyt młoda. Nie jesteś demonem, nie widzisz świata tak jak my. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - To takie dziwne... Że aż nieśmieszne... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Wiem Oz. Byłam przy tym. Po prostu... nie wiem co się właściwie stało... Trochę dziwnie się czuję w towarzystwie tak wielu "innych" kiedy oni mi wczoraj zrobili japę w ścianie a ja sama jestem tylko bezsilnym koto ludziem, który tylko irytuje innych i ma wszystko gdzieś i rzuca książką przez okno! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Heh. Bywa. - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 ((Reani jest z Agnes w pokoju i jeszcze nie wiedziała, że tamta to kotołak, ale oke xd)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 ((kurdę ;- ; nie wiedziałam... )) - Kurde nie wiedziałam, że obok siedzi jakaś nowa . pogrążam się coraz baaaarddzzzziej... i bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Wytłumaczysz mi czemu prawie wcale się nie uśmiechasz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Po prostu, widziałem wiele rzeczy. I z każdą kolejną stawałem się coraz bardziej taki jaki jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Ale... A co takiego widziałeś? Daj jakiś przykład. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Wojny. Wasze, zabijaliście swoich pobratymców. Ludzie traktują własnych braci jak zwierzęta. Nawet my tak nie robimy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Ach... No tak... Niestety. - mruknęła. - Ludzie są podli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Ta. Niestety. No cóż, teraz już wiesz... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Emily przestała się uśmiechać. - Nie dziwię ci się... Nie chciałabym być świadkiem czegoś takiego... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Po pewnym czasie przestaje się na to zwracać uwagę... ale cóż, nie sprawia to że czujesz się lepiej. Jesteś po prostu obojętny na resztę tego co się dzieje... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Obojętność tylko niszczy człowieka... - mruknęła pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Nie jestem człowiekiem... poza tym, co mogę zrobić? Nie mogę zmieniać świata. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 - Nie.. Przepraszam. Gadam od rzeczy. - zaśmiała się i wstała. - Ja już się będę zbierać. Zaraz zajęcia się zaczną. - powiedziała i wyszła z jadalni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Add westchnął. Zbyt dużo gadał ze śmiertelnikami. O wiele zbyt dużo. Po chwili wstał i poszedł do pokoju Marka żeby przeszukać jego rzeczy. Gdy dotarł zapakował wszystko do walizki pod jego łóżkiem i wziął do siebie, większość rzeczy to były ubrania, poza kilkoma. Księgą, oprawioną w skórę... ludzką, oraz kryształowym naczyniem. ((W sumie, czemu postać Hehesza nie chce nic zrobić Addowi i Zarakiemu za zabicie jej ukochanego?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Emily w połowie drogi zorientowała się że nic nie zjadła.Trudno... I tak straciłam apetyt - pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 ((Niech postać hehesza płacze i ma jakieś problemy kurdę bo jej męża zabili a ta na to kicha ;- ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Add otworzył księgę, ale zobaczył tylko pustkę kartki. - Heh, blokada krwi co? No cóż, zapomniał jednak o tym że wiem gdzie jest jego krew. - stwierdził i wyciągnął z kieszeni skalpel zawinięty w woreczek próżniowy. Na ostrzu skalpela była krew. Add wyciągnął skalpel i przejechał nim po kartce, krew z karki zniknęła a na jej miejscu pojawiły się litery, potem słowa. Wkrótce cała książka była wypełniona, Add zaczął czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Zaraki wyszedł z pokoju dziewczyn i skierował się do swojego pokoju. Gdy qszedł do niego zobaczył że Add czyta książkę. Pochylił się nad nim. Przeczytał kilka zdań i znieruchomiał.- Co to jest?- zapytał chłopaka ze zdziwieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - Księga która należała do Marka. - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - A o. Czym?- zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 - To necronomicon. Księga prawa umarłych. - wyjaśnił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts