Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - A nie wiem i mam to w sumie gdzieś. - stwierdziła Elesis siadając na ziemi. - Wszystkie panienki i mięczaki którzy boją się pokazać co im natura dała mogą wyjść. - powiedziała patrząc na każdego. Law usiadł naprzeciw Elesis metr dalej. - Gra w rozbieranego pokera z siostrą? To trochę dziwne. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 Dante usiadł między Ław'em a Elesis. Potasował karty i rozdał każdemu z graczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) - To ja gram z wami. - powiedziała z uśmiechem Emily i usiadła na podłodze. - A ja tam tylko sobie popatrzę i się z was pośmieję. - powiedziała Lorence i usiadła na jednym z foteli. Edytowano Listopad 9, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 - Tylko jedna pełnoletnia?- zapytał załamany Dante. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Nie no Lorence już się poddajesz? Ej chwilka, mój brat to Lawarence a ty to Lorence? A to ci ciekawostka. - stwierdziła Elesis. - I cóż Dante, bywa. - powiedziała Elesis. Law poprawił kurtkę. - No to gramy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) - Nie licz na to że dołączę. - zaśmiała się Lorence. - Nie grywam w takie gierki. A co do imienia... Przypadek? Nie sądzę. Edytowano Listopad 9, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 9, 2014 Autor Share Napisano Listopad 9, 2014 Dante spojrzał w swoje karty. Potem spojrzał na resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Elesis uśmiechnęła się pod nosem. - Nie umiesz zachować pokerowej twarzy Elesis. - powiedział Law spokojnie. W przeciwieństwie do Elesis jego twarz nie wyrażała żadnych emocji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Ja też przecież nie umiem. - zaśmiała się Emily i popatrzyła do swoich kart. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Rin wstał z fotela i poszedł do kuchni. otworzył swoją lodówkę i wyjął szynkę, pokroił chleb i zrobił sobie kanapki. Nagle poczuł się dziwnie samotny. - No tak... - Zjadł kolacje i wrócił do pokoju, położy się na łóżku i zaczął czytać książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 ((Ci se w pokera grają a Rin emuje. Heh)) - To wam nie pomoże. - stwierdził Law wykładając karty. Elesis zrobiła to samo, miała dwójkę i piątkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) Lorence wstała z fotela. - Zaraz wrócę. - powiedziała i wyszła. Poczuła smutek ze strony Rin'a i zaczęła biec w stronę z której to dobiegało. Gdy dotarła na miejsce stanęła przed małym apartamentem, podniosła malutki kamyk i rzuciła nim w okno. Emily również wyłożyła karty. (nie chce mi się wymyślać jakie xdd) Edytowano Listopad 9, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Rin usłyszał stuknięcie, podszedł do okna i zobaczył Lorance. Otworzył okno < wypił trochę więc jest trochę pijany>. - O to ty Lorance, wejdź - Odszedł chwiejnym krokiem od okna żeby mogła wskoczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Lorence wskoczyła do środka. - Siemka Rin. - zaśmiała się. - Co tam u ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Jak widać - Rin uśmiechnął się - Czuję się jak bym był dziewczyną po zerwaniu, nie wiem czy ona nawet chcę ze mną być - Rin rozkleił się i powoli zaczął płakać - Nie wiem co mam zrobić, wiem że jestem winny za to co się stało, powinienem was odesłać na początku tej walki i wtedy walczyć sam. - Rin usiadł na podłodze i zaczął wycierać twarz - Jestem żałosny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Oj no przestań płakać... - powiedziała i usiadła naprzeciwko niego. - Nie jesteś niczemu winien. Nie mogłeś przewidzieć tego co się stanie.. Gdybym nie kazała ci jej wtedy zostawić i zapomnieć... nic by się nie stało, ale... Tak było trzeba. - powiedziała. - To głównie moja wina... Ale... Ona ci wybaczy. Zobaczysz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - To zadanie króla by przewidywać takie zdarzenia a ja zawaliłem - Rin był w strasznym stanie - To moja wina a ona chyba już nie chce ze mną być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Spokojnie... To naprawdę nie twoja wina... - powiedziała i przytuliła go. - Nie myśl tak. Ona wciąż cię kocha, na pewno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Uderz mnie - Powiedział Rin - Ale tak mocno - Miał nadzieje że mu się polepszy po tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) - Ale... Przecież... - mruknęła i puściła go. - Ech... - westchnęła. Po chwili przywaliła mu pięścią w twarz - I co? Lepiej? Edytowano Listopad 9, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Rin pomasował się po policzku. - Tak, dzięki jesteś najlepsza - Uśmiechnął się do Lorance wstał i ubrał się - Chyba się jeszcze gdzieś przejdę. Co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - To ja pójdę z tobą. - powiedziała z uśmiechem. - Przecież nie zostawię cię teraz samego~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Rin zamknął okno i wyszedł z domu razem z Lorance. - I co dołączyłaś do rodziny Dante? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Ta. - mruknęła. - W sumie to nie wiem czy dobrze zrobiłam dołączając do tej rodziny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 - Myślę że dobrze, przynajmniej tutaj będziecie dość bezpieczni. - Rin się zamyślił - Cieszę się że wróciłaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts