Dean Ambrows Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 Dante niczego nie stracił. Zebrał karty i usiadł na kanapoe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - To chodźmy. - powiedział do Emily. Wyszedł z nią razem ze szkoły. - Przy okazji, nice arse. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (( Dla mnie to wygląda bardziej jak relacja siostra brat xD między Rin'em a Lorance, chyba że coś przeoczyłem )) Rin szybko nie usnął cały ten czas myślał o Elesis, nie chciał jej stracić. Powoli zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 [ To ja się lepiej nie będę odzywać ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (( Wat ?? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (edytowany) [ Nope. Nothing. Never mind XDD ] Edytowano Listopad 10, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (( mind?, Mind MIND!!!! xD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 ((To dawaj przeskok do jutra Robocop >.>)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 (( Proszsz. Next day.)) Dante wstał rano umył się i wyszedł przed szkołę odetchnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Emily W odpowiedzi Emily tylko się zaśmiała. (to do tego co tam wcześnie Mephi pisał xDD) Emily obudziła się nawet wcześnie, jednak nie mogła wygramolić się z łóżka. Nie miała ochoty wcale jeszcze wstawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Rin obudził się, wziął prysznic i ubrał się w białą koszulę i spodnie jeansowe, założył okulary polówki i wszedł do kuchni. Wsypał ziarna kawy do młynka i włączył włączył cicho telewizje i zaczął rozbijać jajka, pokroił pieczarek i zaczął smażyć a w między czasie wstawił tosty do opiekacza i ustawił na stole dżemy i masła orzechowe. Gdy skończył rozstawiać dokończył jajecznice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Elesis zauważyła że spała na fotelu. Znowu z nogami na stole, wstała i poszła do kuchni i zrobiła sobie coś do jedzenia. - Muszę pogadać z Rinem... - mruknęła pod nosem. Law obudził się u siebie w domu, poszedł do kuchni, zrobił sobie jeść, potem poszedł się wykąpać. Na koniec ubrał się i wyszedł z domu. Pomyślał że w sumie może pójść do Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Lorence w końcu się obudziła. Nie pamiętała kiedy zasnęła, ale chyba było już bardzo późno. Sama nie wiedziała dlaczego, ale nie miała ochoty wstać. Podniosła się tylko do siadu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Rin zaparzył kawę i w całym mieszkaniu zaczęło przyjemnie pachnąć, nałożył sobie trochę na talerz jajecznicy i wziął 2 tosty. Nalał kawy do kubka i dodał mleko. Usiadł przy stole i zaczął zjadać śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Lorence poczuła zapach kawy, co jednocześnie zmusiło ją do wstania. Przeciągnęła się i wyszła z pokoju. - Hej Rin. - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Hej, jak się spało? - Rin uśmiechnął się do Lorance - Chodź zjedz śniadanie, bierz co chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Law poszedł do domu Emily, podszedł do drzwi i zapukał. Elesis zjadła do końca, poszła się przebrać, nie wiedziała gdzie mieszka Rin a nie potrafiła rozpoznawać aury demonów (od czasu śmierci) więc wyszła ze szkoły i zaczęła błąkać się bez celu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 (edytowany) - Kto coś ode mnie chce tak wcześnie rano... - jęknęła. - Nie ma mnie w domu! - zawołała. Lorence Lorence usiadła przy stole. Nie była głodna. - Dawno nie spało mi się tak dobrze... - mruknęła i uśmiechnęła się. - Aż nie chciałam wstawać... Edytowano Listopad 10, 2014 przez Szeregowa WW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - To kto odpowiada? - krzyknął Law pytająco. Elesis wyczuła dwa demony w jednym miejscu. Nie wiedziała czy to na pewno Rin i Lorence ale mogła spróbować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Eeee... Na pewno nie ja! - zawołała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - To ok! Nie przeszkadzam! - zawołał Law i odszedł od domu Emily. Elesis wyczuwała aurę demonów coraz dokładniej. Po chwili stanęła przed budynkiem z którego dobiegała. Po chwili uznała że to nie ma sensu i poszła do sklepu, kupiła piwo i usiadła na murku w pobliżu budynku z którego wyczuwała aurę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Rin naglę wyczuł aurę Elesis. - Zaraz wrócę - Wybiegł z mieszkania i zobaczył że Elesis siedziała niedaleko. Podszedł do niej. - Hej, chcesz wstąpić na śniadanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Nie, dobra czekaj! - zawołała, zerwała się z łóżka i wybiegła na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Law odwrócił się. - Ach, czyli jednak ktoś był w domu. - powiedział uśmiechając się do Emily. - A ja myślałem że nikogo jednak nie. - powiedział. Elesis spojrzała na Rina. - W zasadzie to już jadłam... - powiedziała. - W zasadzie to przyszłam przeprosić... wiem że to nie twoja wina że zginęłam... nie dałbyś mi rady pomóc. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Elesis - Rin podszedł do niej i usiadł obok niej - Powinienem was wszystkich na początku odesłać i samemu walczyć, przepraszam że tyle przecierpiałaś przeze mnie i moje wybory. Kocham cię, najbardziej na świecie i nie chcę cię stracić już nigdy. Jeśli i dasz drugą szanse obiecuję że nie spotka cię już żadna taka krzywda.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts