Mephisto The Undying Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Law spróbował jeszcze raz. Tym razem z lepszym efektem. Widząc że mu się udało zamiast pomyśleć o tym co miało się pojawić po prostu się ucieszył więc nic się nie stało. - No, lepiej niż przed chwilą. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Musisz uwierzyć w siebie, stać się mężczyzną - Rin się uśmiechnął - Przecież wiem że chodzisz z Emily, chyba chcesz żeby miała w tobie oparcie i czuła się przy tobie bezpiecznie, co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - W sumie. - ponownie w dłoni Law'a pojawił się krąg, po chwili pojawiła się też sfera z energii elektrycznej. - This is more like it. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Kieruj się uczuciami - Powiedział Rin - Nie ma się czego wstydzić, uwierz mi. - Rin wyjął fajkę i zapalił. - Na pewno nie chcesz, rozluźnia mięśnie. Ma takie samo działanie jak masaż i akupunktura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Tak na pewno nie chcę. - powiedział Law. Dokończył gulasz. - Niezły. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Miło słyszeć - Powiedział Rin - Jeśli chcesz poćwiczyć przed jutrem to tam masz przybory do tego - Rin wskazał ciężarki, sztangi i obciążniki. - Ja się chyba zdrzemnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 - Ok. - powiedział wstając. Podszedł do sztangi i dostosował wagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Rin położył się na ziemi i zamknął oczy. Przyjemnie było odpocząć w takich spokojnych warunkach. Rin myślał o swoim nie narodzonym dziecku i o tym jak będzie je wychowywał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Law zaczął podnosić ciężary. Zastanawiał go fakt treningu ze smokiem. To w sumie może być ciekawe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 23, 2014 Share Napisano Listopad 23, 2014 Emily po wielu próbach prawie skończyła rysować. Ręka już ją bolała więc postanowiła zrobić sobie przerwę. Wszędzie leżały kulki zwiniętego papieru, ale za bardzo się tym nie przejęła. Otworzyła okno, usiadła na zewnętrznym parapecie i popatrzyła na las. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Rin po jakimś czasie wstał i zaczął medytować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 Law po pewnym czasie zrobił sobie przerwę od podnoszenia ciężarów. - Uch, nieźle poszło. - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 - Jeśli będziesz czegoś chciał to powiedz - Rin powiedział to do Law'a i dalej medytował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 - Spoko. - odpowiedział. Posiedział przez pewien czas i wrócił do ćwiczeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) Lorence położyła się z powrotem na łóżku. Niby miała dobry humor ale prawda była taka że cały czas tłumiła wszystko w sobie. Było jej zwyczajnie... Smutno. Edytowano Listopad 27, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 [ *ożywia sesję* ejjjj~ ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 (( Nikt nie chce pisać *Smutno* )) Rin w końcu skończył i poszedł też poćwiczyć. - I jak ci idzie Law? - Rin zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Nieźle. - powiedział. ((Ja czekałem aż ty mi coś napiszesz >.>)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Aha, małomówny jesteś - Rin zauważył - Nie chcesz ze mną pogadać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Nawet nie o to chodzi. Po prostu się zastanawiam. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Opowiedz, może ci w czymś pomogę. Jestem dobry w takich rzeczach - Rin uśmiechnął się do Law'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Tak się tylko zastanawiam jak podnieść siłe woli... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Wyjaśniłem ci to, według mnie sam nie wiesz czego chcesz. Musisz obrać cel i znaleźć sobie marzenie za którym będziesz podążał mimo bólu i cierpienia. Czy to będzie obrona kogoś czy siebie samego, musisz wiedzieć co chcesz zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Hm... masz łatwiej. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 - Z czym ? - Zapytał uśmiechnięty Rin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts