Dead Radio Man Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - To może coś innego młodziku - Rin nadal naciskał na Law'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - No... coś w stylu tego że śniło mi się znowu to co Rin zrobił z upozorowaniem własnej śmierci... tylko że w tym nie upozorował jej tylko naprawdę zginął... urwali mu głowę... tak po prostu... - mruknęła patrząc w podłogę. Law spojrzał na Rina. - Mam powiedzieć szczerze? - zapytał. - Jesteś pewny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - No dalej nie daj się prosić, kiedyś i będziemy musieli się napić a teraz mamy idealną okazje. - Rin dalej uśmiechnięty proponował Law'owi alkohol. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Okej, to będę szczery. - powiedział wstając. - Zamknij wreszcie ten ryj bo ja nie pije i nie zamierzam. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 Lorence zamknęła drzwi i usiadła na łóżku naprzeciwko Elesis. - Ah, no tak~ Po prostu się o niego boisz... - powiedziała uśmiechając się pod nosem. - Słuchaj no, Rin to twardy facet, poradziłby sobie w każdej sytuacji. Wierz mi, on nie dałby się zabić tak łatwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Abstynenta jeden - Rin zamknął oczy i napił się - Jak chcesz - Koło Rin'a pojawiła się Kuro i sama wzięła butelkę i odpieczętowała. - Przynajmniej ona wie co dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Wole być abstynentem niż schlanym kotem. - powiedział szorstko. - Ta... - mruknęła Elesis. - Mam nadzieje że to nie jest żaden proroczy sen czy coś. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 - Przesadzasz, i to bardzo - Rin był spokojny - Wiesz mała ilość nikomu nie zaszkodziła ale nie będę już ci wmuszał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 28, 2014 Share Napisano Listopad 28, 2014 (edytowany) - Nie martw się o to. Będzie dobrze. A nawet jeśli coś, to jestem gotowa oddać życie za niego. I za ciebie też. - powiedziała nie przestając się uśmiechać. Wstała i skierowała się do drzwi. - Nie martw się~ I pamiętaj, że jakby coś było nie tak, to mów. - powiedziała i wyszła z pokoju zamykając drzwi za sobą. Edytowano Listopad 28, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 Yukito przerwał trening. Krople potu powoli spływały mu po twarzy. -Dobra chyba wystarczy.- Powiedział do siebie po czym skierował się w stronę domu. Miecz nadal miał w ręce. Jednak ostrze było skierowane w dół. Po chwili był przy domu. Zobaczył dziewczynę siedzącą na schodach jednak nie podszedł do niej. Usiadł natomiast oparty plecami o ścianę i zaczął patrzyć w niebo. Miecz ułożył sobie na kolanach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Emily przez jakiś czas jeszcze patrzyła się w niebo. Po chwili spojrzała na Yukito, uśmiechnęła się do niego ciepło i pomachała do niego. Z budynku wyszła Lorence z lisem na ramieniu. - No chodź, idziemy. - powiedziała. - Ale już jest cieeeeemnoooo... - zaprotestowała Emily. - Tym lepiej. Już, idziemy i bez gadania. - powiedziała Lorence i ruszyła przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 - Dobra, Law idź się prześpij porządnie bo od jutra nie będziesz miał czasu na sen - Rin jeszcze siedział na ziemi i patrzył się w niebo, Kuro położyła się u niego na kolanach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Law wstał, poszedł do łóżka, położył się. - Ech, bloody hell... - mruknął pod nosem zasypiając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 (edytowany) Emily wstała ze schodka, mruknęła coś pod nosem i ruszyła za Lorence. Edytowano Listopad 30, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Rin zaczął głaskać Kuro po głowie i ta w odpowiedzi zaczęła mruczeć. Rin się uśmiechnął. Słyszał jak smok wraca z polowania. - Heh Bid'Daum jutro będzie miał rozrywkę. - Rin pomyślał o Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Yukito widząc zachowanie dziewczyny lekko się uśmiechnął. Jednak nie zareagował. Kiedy dziewczyna zniknęła on nadal siedział i patrzył w niebo. -Coś się zbliża.- Powiedział do siebie cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 (edytowany) Lorence z Emily były już bardzo daleko od domu. Gdzie by nie patrzeć wszędzie były drzewa i tylko drzewa. Żadnej dróżki. Nic. - Daaalleeeekooo jeeeeszcze? - jęknęła Emily. - Nie. - powiedziała Lorence, uśmiechnęła się pod nosem i zwolniła. - Idź przodem. Będę cały czas za tobą. Dziewczyna posłuchała i przyspieszyła. Spojrzała w górę. - Ej, Lorence. Lubisz patrzeć na gwiazdy? Bo ja bardzo~ - powiedziała po jakiejś chwili i obróciła się za siebie i stanęła w miejscu. Lorence nie szła za nią, więc ta zaczęła się rozglądać. - Eeeeejjjj Loreeeeeeeeeeeeeeeeenceeeee! Gdzie jesteś? Przecież miałaś iść za mną! - zawołała. Nagle ktoś złapał ją od tyłu i wbił jej nóż w ramię. To była Lorence. - Przecież mówiłam ci, że musisz być czujna, prawda? - szepnęła jej na ucho. Emily zaczęła piszczeć. - Puść mnie! Puść! Puść! - krzyknęła i zaczęła płakać. (tag wiem, Emily to totalne dziecko XDD ) Uderzyła Lorence łokciem w brzuch i gdy ta ją puściła, uklęknęła na ziemi próbując wyciągnąć sobie nóż z ramienia. (( Musiałam, no po prostu musiałam )) Edytowano Grudzień 1, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Rin wyczuł obecność Lorance i Emily niedaleko góry. Postanowił wyjść i się zobaczył. Dość szybko i bezszelestnie zbliżył się do miejsca w którym znajdowały się dziewczyny. Wyjrzał cicho zaa krzaków i ukrył aurę tak by ledwo ją wyczuć. Uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 (( Jeszcze dla tych co nie wiedzą (chodzi mi głównie o Bosmana xd ) pochyła czcionka, to jakby mówi druga jaźń Lorence. :3 )) - Ale.. Czemu Lorence, przecież ja nic ci nie zrobiłam. - mruknęła Emily. - No popatrz. Tak to bywa. - powiedziała Lorence opierając się o jedno z drzew. - Bez tego niczego nie nie nauczysz kochanie. - odparła i uśmiechnęła się maniakalnie. W ręce miała drugi nóż. - Co? Już masz dość? A myślałam, że pobawimy się jeszcze~ - Przestań... To boli... - Emily znów zaczęła płakać. Przez cały czas patrzyła prosto w ziemię. Z ramienia lała jej się krew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Rin wyskoczył i wystraszył Lorance. - Bu - Uśmiechnął się - Daj może ci to uleczę co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Law obudził się. - Czuje zapach krwi... - powiedział wstając, wyszedł i ruszył w stronę z której poczuł zapach. Po chwili wyczuł aurę Lorence, Emily i Rina. - Bawią się bezemnie? - zapytał siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Lorence wzdrygnęła się. - Jeszcze tylko mi tu ciebie było trzeba... - mruknęła z sarkazmem w głosie. Emily spojrzała na Rin'a. - Rin! - zawołała i uśmiechnęła się lekko. - Co się dzieje z Lorence? Czemu taka jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Nie wiem - Rin uśmiechnął się - Daj to uleczę ci to, a ty nie powinnaś jej uczyć zamiast straszyć po lesie? - Rin zapytał wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 - Nie mów mi co mam robić... - wycedziła przez zęby. Emily podniosła się i podeszła do Rin'a. - Nie drażnij jej lepiej. Coś złego się z nią dzieje. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 1, 2014 Share Napisano Grudzień 1, 2014 Rin wzniecił płomyk w ręce który ogrzał ranę Emily i po chwili rany nie było. - Wiesz jakby nie patrzeć jestem za nią odpowiedzialny bo to ja zrobiłem z niej diabła, Lorance czemu się na mnie denerwujesz. Powiedz mi to w twarz a ja postaram się żebyś już wiecej nie była zła - Poszedł do niej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts