Szeregowa WW Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 (( P.S. Pretensje i skargi proszę składać do pana Phoenixa )))) )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 (edytowany) (( No ludzie no, Mephsto miałeś coś zrobić D: Jak to do mnie? )) - No nie wiem jak sobie to wyobrażałeś - Przed Rinem pojawił się płomień. - Ja tego nie robię. Edytowano Grudzień 2, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 (( Nie miał nic zrobić bo powiedział mi o co chodzi a ja stwierdziłam że to nie ma sensu soł~ D: )) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 2, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2014 (( I to ma sens. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 ((Za późno~ )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 2, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2014 (( Mam propozycję. Edytuj tamte posty.. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 ((A pytał się ktoś czy Szeri zgadza się na zmianę jej postaci? Hm? Nikt? To japa >.> )) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 (edytowany) (( Dopsze, będzie, jusz wywalam to co tam napisałam, nigdzie nie odejdzie xD Tylko na drugi raz pozwólcie mi decydować jaka jest moja postać i czy ma rozdwojenie jaźni czy nie kurde xdd )) Edytowano Grudzień 2, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 (( To co dalej toczy się akcja i usuwamy ten spam? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 2, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2014 ((Tak. A i Re zostaje usunięty z sesji. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Emily ruszyła do domu, wciąż się uśmiechała, choć nie miała powodu. Gdy dotarła na miejsce od razu weszła do swojego pokoju, wskoczyła na łóżko i zasnęła. Lorence weszła do swojego pokoju. Musiała to wszystko sobie poukładać, ale to jutro. Położyła się i po krótkiej chwili zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 - Wyobrażałem to sobie całkiem normalnie. - stwierdził kładąc się. - Ale cóż, zobaczy się. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Z ognia wynurzyła się koperta z pieczęcią Lucyfera. - Hmm co to może być - Rin zaczął otwierać kopertę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 (edytowany) - Sms od Lucka? - zapytał. - Może szybciej niż ty zaplanował ślób twój i Elesis... - powiedział. Edytowano Grudzień 2, 2014 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Rin wyciągnął papier i przeczytał. - Dostałem promocje na diabła klasy ostatecznej. - Rin powiedział z lekkim zdziwieniem. - Ciekawe czemu teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 - Prezent ślubny. - powiedział. ((Może by tak next day?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 3, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2014 (( OK)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Rin obudził się widocznie pierwszy. - Law wstawaj, - Rin wyszedł wziął trochę mięsa, pokroił, przyprawił i usmażył na patelni trochę na śniadanie. - Hej śniadanie gotowe, zjedz i nabierz sił przed walką. - Rin wziął 1/4 mięsa i zaczął zjadać. - Weź resztę, musisz nabrać sił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Law wstał. Na pecenie Rina wstał z łóżka i na szybko się przebrał, poszedł do stołu. - Ryż jest na siłe a kurczak na biceps. - powiedział cicho i zaśmiał się, zaczął jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Rin zjadł swoją porcje i odstawił naczynia. - Gotowy - Rin zapytał Law'a z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 3, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2014 (edytowany) Dante wstał zmęczony. Zapalił papierosa i usiadł na oknie. Zamyślił się. Lucas wstał i się przeciągnął. - Nowy dzień.-mruknął i ruszył do kuchni. Otworzył lodówkę i wyciągnął puszkę coli. Pociągnął spory łyk. - Ale ja tego długo nie piłem.-powiedział z uśmiechem siadając w salonie. Edytowano Grudzień 3, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 (( To ona odeszła? Bo chyba nie ?? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 (( Od kiedy Lorence odeszła, przecież ja to wywaliłam )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 3, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2014 (( Ale ja tak napisałem. Taka sesja. On myśli że odeszła.. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 (( Tego nie było a on myśli że odeszła. Fak lodżik )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts