Mały Hehesz Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Alice się obudziła bo tag. -O rany. Sorki, mam strasznie mocny sen-powiedziała zaspana ((Xd)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 24, 2014 Share Napisano Listopad 24, 2014 - Może pójdziemy do Sugarcube Corner? Albo do biblioteki... a nie, ona spłonęła - zaproponowała Cherry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 [sesja umorła] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 25, 2014 Autor Share Napisano Listopad 25, 2014 ((Jak każda moja)) - Ja bym poszedł do sugarcube. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) -No to nie stójmy tak! Chodźcie!- powiedziała Claude i pobiegła, jak jej się wydawało, w dobrym kierunku. Edytowano Listopad 25, 2014 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pimpusia235 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - no to biegiem! - powiedziała Megi biegnąc za Claude. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 ((niechaj sesja powstaje z martwych)) -Będę pierwsza!- krzyknęła do Megi i przyspieszyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Nie, bo ja! - krzyknęła radośnie Cherry. W końcu jako ziemska klacz była przystosowana do szybkiego i długiego biegu - Deft i Coffe, zaprowadzicie resztę, ok? - zapytała się jeszcze reszty kucyków, po czym pobiegła za dziewczyną i pegazem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Claude biegła przez chwilę pierwsza, ale człowiek nie ma szans na wygranie wyścigu z koniem. Nawet z kolorowym koniem z kreskówki. Po chwili Megi i Cherry wyprzedziły dziewczynie. Claude jednak dzielnie biegła dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pimpusia235 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 (edytowany) - To co ścigamy się? - powiedziała klacz do Cherry Edytowano Listopad 26, 2014 przez Pimpusia235 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Melody zaczęła biec za nimi. - Czekajcie~! Ja też chcę! - zawołała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Lawrence przez chwilę stał i przyglądał się, po chwili pobiegł za resztą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 - Oczywiście! I tak nie masz szans - pewna siebie Cherry odpowiedziała dla Megi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 Law uśmiechnął się pod nosem i zrównał z Melody. - Hejka. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) Melody obróciła głowę. - Czeeeeeeeeść~ - powiedziała z szerokim uśmiechem. Edytowano Listopad 27, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 Dante pobiegł za resztą. Nie lubił zostawać na końcu . Po chwili był prawie na samym przedzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 27, 2014 Autor Share Napisano Listopad 27, 2014 - W sumie to nie mamy z nimi szans. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) - Wiem~ Ale i tak fajnie jest tak pobiegać~ - zaśmiała się. Edytowano Listopad 27, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pimpusia235 Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 -Zobaczymy!- powiedziała klacz do Cherry pozostawiając skrzydła przy sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 [Dla dobra własnego i sesji, przesuńmi akcję do końcówki biegu, ok?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 ((Ok .-.)) Po chwili wszyscy dotarli pod Kącik Kostki Cukru, co prawda gapiły się na nie kucyki ale nie było źle. - Okej, jesteśmy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 [A ja wciąż nie znam emotikonowego języku internetu] To było oczywiste, że Cherry była pierwsza. W końcu rasa do czegoś zobowiązuje. - Na coś czekamy, czy już wchodzimy? - powiedziała, gdy reszta dotarła na miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 30, 2014 Share Napisano Listopad 30, 2014 Coffe nie wiedziała gdzie wszyscy poszli, ale też tam poszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts