Krulig Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 ((Gdzie jesteście? Nie chce mi się czytać ;_; )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (edytowany) ((Leń. Jesteśmy przed lasem. Kuce przestaszone lekko, a ludze próbują ogarnąć to wszystko. Powinnaś przeczytać)) Edytowano Listopad 14, 2014 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 ((Jestem zbyt leniwa ;_; )) Lenka w końcu wyszła z lasu. Była lekko zszokowana tym, co zobaczyła. Na początku myślała, że tylko śni. - Hę? K-kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Dante zaśmiał się z klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Cherry, obraziłabyś się gdybym cię pogłaskał? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Claude zauważyła kolejnego człowieka wychodzącego z lasu. -No to teraz Coffe nigdy nie wyjdzie zza krzaka.- stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Raczej nie, a z tego co widziałam, jest to całkiem przyjemne - klacz uśmiechnęła się i z powrotem podeszła do mężczyzny, przy okazji zauważając kolejną osobę. Zdążyła się już nieco oswoić z ludźmi, więc powiedziała tylko: - Tak, kucyki i... cześć. [btw, czemu na karcie postaci trzeba było podawać narodowość? I tak wszyscy gadają po equestriańsku/angielsku] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Widząc , że Cherry rozmawia z resztą i daje się głaskać ona sama wyszła i usiadła dumnie z swoją koroną na głowie. - Pewnie nie macie się gdzie podziać, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 ((A tak jakoś lubię wiedzieć skąd pochodzi postać.)) Law zaczął głaskać Cherry. - To takie ciekawe... być brony i mieć okazje pogłaskania kucyka to normalnie fart. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Almudena w końcu podeszła do reszty - Meh, normalnie bym coś powiedziała, ale brak słów - stwierdziła patrząc na kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Jesteś narzędziem rolniczym? - Cherry zapytała się Lawa z zaciekawieniem - wy, ludzie, potraficie zmieniać się w przedmioty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 -Dziwne nie? Tyle czasu chcesz się znaleźć w Eqestrii, a jak do niej trafiasz, to nie wiesz co robić- Claude zagadała do Almudeny. ((Mam nadzieję że dobrze napisałam imię twojej postaci)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Nie. Nie możemy nawet używać magii takiej jak wy. A brony to określenie na fana takiej bajki o kucykach. - powiedział. Wyciągnął telefon (powiedzmy że LG swift L5 .-. ) - To jest taki nasza magia. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Lenka przybliżyła się cały czas nie dowierzając. - Wow... - mruknęła. - Um... Urocze te kucyki... - pisnęła swoim delikatnym głosikiem nie wiedząc co powiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 klaczka potuptała w stronę Lenki . - Boję się ciebie i to bardzo , ale to nie powód by się nie przedstawiać... Jestem CoffeTeam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Usiadłe w pobliżu Lenki - Jesteście ciekawymi stworzeniami... to wasza magia? - drapie się po podbrudku skrzydłem - Co robi ten prostokąt...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Można przez niego pisać do innych osób, dzwonić do nich, grać w gry, rysować, tworzyć muzykę, przeglądać internet i słuchać muzyki. - powiedział. - Sporo można zrobić. - powiedział i głaskał klacz za uszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Zależy kto... ja jakoś nigdy nie chciałam się tu znaleźć - powiedziała do Claude - A w ogóle... Almudena jestem, ale wszyscy mówi Almi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Em... ludzie. Macie może gdzie zostać na noc? Nie jest za jasno na dworze... a w lesie żyją patykowilki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 No raczej, że nie mamy... ale patykowilki nie brzmią w sumie groźnie - powiedziała Almudena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Czy mi się wydaje, czy ona mnie nie lubi i gardzi kucykami...? - mówiła robiąc kilka kroków w tył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (edytowany) -Na pewno tobą nie gardzi. Co to są patykowilki?- spytała Claude. Edytowano Listopad 14, 2014 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Że co? Że ja? Oczywiście że nie gardzę ku... tobą. Skąd takie głupie podejrzenia, wydajesz się bardzo miła i.. słodka? Tak - powiedziała Almi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - No nie mamy w sumie gdzie. A nie wiem kto tu jest fanem kucyków a kto nie. - powiedział Law. - Ja akurat jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Patykolwiki są straszne. Jak sama nazwa wskazuje są to patyki... z wilków~ przepraszam . wilki z patyków... można wyczuć ich oddech na kilometr, a zęby to mają najstraszniejsze, że aż na samą gadkę o tych potworach się boję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts