Szeregowa WW Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Dzięki~ - powiedziała, podeszła do stolika i zaczęła wyjadać wiśnie z miski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Hm... smutne, ale ciekawe. szaro wam tam na pewno. mało aut , trawy też pewnie wiele nie ma. I nie macie czym oddychać... 4 koła? Nie dzięki, nie dla mnie. A wy ludzie też macie coś takiego jak... Słodkie znaczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (edytowany) - Nie nie mamy cute mark'ów.Ale mamy różne gry. Ja lubię grać w piłkę nożną. Macie tu coś takiego?-spytała. Edytowano Listopad 14, 2014 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 14, 2014 Autor Share Napisano Listopad 14, 2014 - Cóż... w sumie to niedawno umarł mi pies to może temu... jakoś tak mi smutno gdy nie ma czego głaskać... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Jak to nie macie? Nigdy nie dowiecie się w czym jesteście dobrzy i nikt tego nie zobaczy?... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Są znaczki ale nie zawsze słodkie.- powiedział ściągając rękawiczki pod którymi znajdowały się tatuaże w krztałcie pentagramów, a na szyji pokazał tatuaż w krztałcie zębatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (edytowany) -Wow- skomentowała Claude- super tatuaże. Coś znaczą? Edytowano Listopad 14, 2014 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 A masz może gitarę?- zapytał klacz.Pentagram- wierzę w sztana. Zębatka- całe życie to jeden wielki mechanizm.- wytłumaczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Tak się składa, że mam. Jednorożce mogą grać na instrumentach, ale pegazy też. Kto powiedział, że nie da się grać skrzydłami na gitarze, albo czymś innym? jasne, że się da. a ... mam ją przynieść? bo ja... nie umiem na niej grać. hihi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 To daj. Zagram jakąś piosenkę z naszego świata.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Coffe pobiegła na górę i po chwili zeszła z gitarą . -Proszę bardzo! - podała mu gitarę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Dante wziął gitarę i nastroił ją. Zaczął grać.http://www.tekstowo.pl/piosenka,led_zeppelin,stairway_to_heaven.html. Uśmiechnął się.- Jak się podobało?- zapytał po skończonej piosence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Masz talent, szkoda że nie macie znaczków. Zasługujesz na niego. No i ludzie... Pokoje są dwuosobowe ale nie ma ich dużo i są akurat tak byście sy się zmieścili więc mam pytaniem ktoś przygarnie do pokoju kucyka...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 (edytowany) ((nic nie słyszałam. Mój telefon ma problem z linkami)) Edytowano Listopad 14, 2014 przez Gray Picture Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Ja.- powiedział z uśmiechem Grey. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - To ja śpię w pokój z Alice. ((chyba że jest ktoś jeszcze, a ja nie wiem)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 - Wybacz, że pytałam - klacz podeszła i sama przytuliła człowieka. W pasie, bo wyżej nie sięgała - jest u mnie dosyć miejsca, aby każdy nocował osobno. Chyba, że ktoś nie chce być sam - dodała głośniej, tak, aby Melody też usłyszała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - Nie lubię samotności, a nawet się jej boję więc... - powiedziała. - Fajnie by było gdybym nie musiała spać sama. Ale jak nie to się nie obrażę. - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 - Nie no, nie ma problemu. To nie pierwszy pies który mi umarł. Ale dzięki. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - Dziękuję Grey.- powiedziała i spojrzała na zegarek. - Dobra moi... em... innowymiarowcy . Jest 24:00 ... Może zjecie i pójdziecie już spać? Oczywiście jeśli wolicie siedzieć po nocach przy kawie to ja was nie zmuszam . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 (Powiedzmy że byłem z wami, ale nie odzywałem się bo ciężko mi gdy jest tyle osób) - Faktycznie już późno... - Patrzyłem się na reszte. - Cóż. Nie ma potrzeby chyba by ktoś u mnie nocował skoro, każdy wybrał już chyba pokój. To ja będę się już może zbierał i spotkamy się jutro o 12.00. - Wstałem i skierowałem się do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - To do zobaczenia! - pożegnała kucyka w drzwiach . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 (edytowany) - Pa - Wyszedłem. Edytowano Listopad 15, 2014 przez Sajback Gray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 - Czyli ja i Melody będziemy spać w sypialni moich rodziców - powiedziała Cherry - a Law będzie nocował w pokoju jednego z moich braci. Zgadzacie się ze mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 - Nie ma problemu. - powiedział. - Dzięki za gościnę. - dodał i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts