Cava Herondale Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 Jeśli jesteś na telefonie, to np. ja mogę to zaznaczyć za Ciebie. Jestem na forum praktycznie cały dzień. Wielka mi filozofia, kto to pogrubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Te krytyczne miejsca trafień już tak zostaną, czy będą dalej rozwinięte? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Będą, ale wszystko wymaga czasu. I sprawnego internetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Dzięki Cava, z chęcią skorzystam i jeszcze raz dziękuję. Czy Sombra musi być taki demoralizujący? Chodzi mi o to, że jego wypowiedź w zapisach nie polepszyłaby morale, a może i nawet pogorszyła. To jest pytanie, nie sugestia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Pomyłka, miałem na myśli miejsca uderzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 Sombra ma być oziębły i pozbawiony współczucia. Więc jego wypowiedź w zapisach pasuje do postaci, którą chcemy wykreować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Czy Sombra musi być taki demoralizujący? Chodzi mi o to, że jego wypowiedź w zapisach nie polepszyłaby morale, a może i nawet pogorszyła. To jest pytanie, nie sugestia. Wiesz, zazwyczaj dla niewolnika obecność jego pana ( a zwłaszcza takiego) jest raczej demoralizująca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Wiesz, zazwyczaj dla niewolnika obecność jego pana ( a zwłaszcza takiego) jest raczej demoralizująca. Sombra jest nieco podobny do Davy Jonesa z piratów z karaibów. W zamian za służbę oferuje wolność, nie obchodzi go kim jesteś bo dla niego wszyscy są tylko sługami bądź niewolnikami. Postać dobrze wykreowana i odgrywana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Zależy dla kogo, np. Polacy podczas II WW( World War) gdy byliśmy zajęci, a znajdowali się PolishDeutche, którzy nie byli zdemoralizowani( pomagali okupantowi). Co będzie siedzibą Drużyny Sombry? Loch? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Nie porównałbym Sombry do Jonesa. To nieco inny typ złego(?) charakteru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Nie jesteśmy aż takimi niewolnikami stary bez przesady. Jesteśmy przecież żołnierzami, a Sombra nie dopuści, by jego armia była wygłodzona i słaba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 (edytowany) Jones jest moim zdaniem bardziej chory psychicznie niż Sombra, ale porównanie z grubsza dobre Edit: Zgadzam się w Serox'em jesteśmy wojskiem, a nie szarymi niewolnikami. Edytowano Grudzień 16, 2014 przez Rex *Monster* Crusader 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 (edytowany) Nie jesteśmy aż takimi niewolnikami stary bez przesady. Jesteśmy przecież żołnierzami, a Sombra nie dopuści, by jego armia była wygłodzona i słaba. W sumie racja, ale to nie znaczy że musi być miły. Żarcie i kondycja tak, ale nie sądzę by Sombra przejmował się stanem psychicznym biednej, wrażliwej na złe słowa bandy wojowników. Edytowano Grudzień 16, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 Zależy dla kogo, np. Polacy podczas II WW( World War) gdy byliśmy zajęci, a znajdowali się PolishDeutche, którzy nie byli zdemoralizowani( pomagali okupantowi). Co będzie siedzibą Drużyny Sombry? Loch? Zamczysko Sombry. Taki mam plan. Zamki = lochy = niewolnicy = pucyki. Sombra jest nieco podobny do Davy Jonesa z piratów z karaibów. W zamian za służbę oferuje wolność, nie obchodzi go kim jesteś bo dla niego wszyscy są tylko sługami bądź niewolnikami. Postać dobrze wykreowana i odgrywana. W sumie nie miałam zamiaru tworzyć Sombry na podobieństwo Davy. Starałam się, żeby pasowało do jego stylu rządzenia i nadać mu jeszcze więcej mroczności. A naczytałam się pełno książek o złych królach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Wybraliśmy walkę po te stronie barykady. Każdy z własnych powodów, każdy zdemoralizowany mniej bądź bardziej. Po prostu odgrywaj swoją postać tak jak ją stworzyłeś. W moim przypadku zamierzam się słuchać Króla, lecz nie jako niewolnik lecz sojusznik. Nie zamierzam tracić dumy. ( mam dziwne uczucie że wykopałem sobie grób pisząc to ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Zamki Tyranów zazwyczaj mają uszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 ((Grób? Czemu? Ze strony Rex'a nie masz zagrożenia)) Czy może już wiadomo kiedy będzie pierwsze Wielkie wyznanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 Racja. W sumie to ja lepiej bym się czuła odgrywając rolę Sombry. Dobrze mi się nim pisze. Ale wybrałam sobie już Cadance. Do tego i tak zostawiam Was w dobrych rękach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 WW będzie jak zrobimy symulacje i pewnie jeszcze jakąś sesję poboczną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Modlę się o jakieś obrazki Dark Fantasy w dziale Sombry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 To nie módl się tylko znajdź jakieś fajne jak masz i problem z głowy. Kto powiedział, że tylko Cava i Advilion mają robić rzeczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 To nie módl się tylko znajdź jakieś fajne jak masz i problem z głowy. Kto powiedział, że tylko Cava i Advilion mają robić rzeczy? Wielki Avatar, kiedy dał nam posady... Możesz podrzucić coś Advilionowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Wielki Avatar, kiedy dał nam posady... Ten, który dostał bana, czy ten, który ma/miał problemy z wejściem na forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Dobra, Advilion off. Co najwyżej odpiszę coś na komórce, ale bez koloru i tym podobnych bajerów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Zasady przeczytane i brzmią spoko a przynajmniej lepiej niż na początku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts