BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Mam manię natręctw To czepiaj się shippa Rex'a i Lying Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Niby czemu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thoron95 Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 @Advilion Nope, w żadnym momencie ich nie pomyliłem. Nie wiem, czy przeczytałeś całość, ale Grey postanowił odłożyć rozmowę z Devilsplague'm na potem i zamiast tego wybrał jakiegoś "żywego" rozmówcę, a Serox jest żywy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Why not? (skoro lubisz się czepiać) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Sorry, jestem już zmęczony i się pomyliłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Nasze postacie są tam obecne nawet jak nic nie piszemy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thoron95 Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Sorry, jestem już zmęczony i się pomyliłem. Nie szkodzi, nie gniewam się. Każdy ma prawo być popełniać błędy, w końcu jesteśmy tylko ludźmi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Mam pewne zastrzeżenia dotyczące pana J#42, czy jak mu tam było. As far as I know, zabijanie postaci jest wzbronione. No, chyba że rzucenie nieprzytomnej jednorożki wprost w odmęty morskiej toni można uznać za odebranie przytomności której i tak nie miała. http://mlppolska.pl/watek/11840-sesjads-symulacja-walki/page-4#entry626069 - post, praktycznie sama końcówka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Gdybym był na komputerze już bym to wyjaśnił. Ale wystarczy powiedzieć, że twoja postać znajdzie się poza tą sesją, w zamku Sombry, cała i zdrowa, chyba że chcesz inaczej. Ale poza symulacją zabijanie jest bezwzględnie zabronione! I jeszcze Rexumbra. Nie wiem, jak Cava to zorganizowała, ale jeśli ktoś nie chce się spotykać, to raczej nikt nie powinien go do tego zmuszać, racja? Więc niby skąd miały się tam wziąć wszystkie osoby (czy tam kucyki), które nie napisały, że tam są? Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Advilion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 No więc, póki Jaenr nie napiszę, że tam jest do się jeszcze nie zjawił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Dziękuję za klaryfikację. Czyli praktycznie mam przerwę w odpisach do następnej sesji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Tak, wszystko wyjaśnię w sesji, by miało ręce i nogi (albo same nogi, w końcu to puce), gdy będę mógł korzystać z forum na czymś większym niż czterocalowym ekranie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 czterocalowym ekranie Welcome in my world! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) O kurde Rex ty naprawdę się wczułeś. Z lekka ironiczne i zabawne jest to że oferujesz jej wsparcie po tym jak zrobiłeś z nie tracze strzelniczą . Powodzenia stary. Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) "Nie, połóż się i rozluźnij. Papcio zaraz się wszystkim zajmie" Nie jestem pewien ale czy ty zarywasz to laski, z którą wcześniej walczyłeś i raniłeś? Choć to może być przez to, że Lying Hive ma wiele dziurek Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Serox Vonxatian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 ponad 6 minut bez posta... taka cisza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Wiem. Miałem dziwne uczucie, że przypadkiem zabiłem wątki albo coś. Bo serio nigdzie nie było powiadomień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 no nie... PS jedna zagadka o podmieńcach rozwiązana, ciekawe czego jeszcze się dowiemy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 PS jedna zagadka o podmieńcach rozwiązana, ciekawe czego jeszcze się dowiemy... Serio chcesz się w to zagłębiać ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 no wiesz kilka miechów minęło od mej zdrady u Kapiego, od tamtego czasu zastanawiam się czym tak naprawdę są podmieńce i jaki mają cel (po za jedzeniem i innymi) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Nie jestem pewien ale czy ty zarywasz to laski, z którą wcześniej walczyłeś i raniłeś? I tak nikomu to nie przeszkadza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Wiesz, rozmnażać się, znaleźć dobrą pracę i małżonka, spłacić składki emerytalne w PZUSie. Takie zwyczajne sprawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Rozmnażać się, Znaleźć małżonka. Ciekawa kolejność Mi'lordzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Zapomniałem, od rozmnażania się mają Chrysalis i ew. inne królowe. A kolejność jak mi do głowy przychodziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Zaraz, czy fakt ich pochodzenia oznacza że Lying i Ray są rodzeństwem ? Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts