Burning Question Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Ooo to Regis już mi nie odpowie na błoniach? :c A co do najnowszego tematu, to nieźle mnie załatwiliście, ale dzięki chociaż za tą pustynię. XD Dla każdego z nas powstanie nowy temat pojedynkowy? Czy ja mam sie tłuc z Sombrą tuż pod nowym postem Cavy, a jak my skończymy to reszta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 (edytowany) Ooo to Regis już mi nie odpowie na błoniach? Dopóki błonia będą otwarte to odpiszę ale Cava nie wspomniała jak długo to jeszcze potrwa. Tylko że skraca bo walka jest. Edytowano Grudzień 27, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Spoko. Walkę z Sombrą wolałabym skończyć do 5 stycznia jak sie da, bo potem przez 10-12 dni bedę całkowicie nieobecna. Just sayin. Najwyżej nieco wcześniej wycofam sie z błoni żeby mòc zacząć starcie a nie musicie zamykać tego miejsca dla innych jeśli chcą pogadać więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 A z jakiego powodu w ogóle pozbywasz się Rexa? Hę? Nie wiedziałam o tym, więc robię to, co powinnam. Kropka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 A z jakiego powodu w ogóle pozbywasz się Rexa? Hę? Nie wiedziałam o tym, więc robię to, co powinnam. Kropka. Nie chodzi o Rexa tylko o Stara. Który to nie odezwał się już od bardzo długiego czasu. W sumie mamy tylko jeden post od niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Nie chodzi o Rexa tylko o Stara. Który to nie odezwał się już od bardzo długiego czasu. W sumie mamy tylko jeden post od niego. Hmm... Rozumiem. Jednak ja mam aktualnie 2 takie osoby... Dam im szansę. Jeśli ta osoba się nie odezwie, to najwyżej wykorzystamy Chaola albo Dolores i dopiero po Wielim Wyzwaniu zrobimy nabór... Może nagle ożyją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 To jaka w końcu jest data rozpoczęcia WW? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 https://static1.e621.net/data/sample/28/22/28229f004f0816cc3556c9823ec95b79.jpg Czyli Rex pod koniec WW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Szkoda, że sam nie wiem absolutnie NICZEGO na temat Wielkich Wyzwań. Nawet, gdyby wszystkie osoby w obydwu drużynach byłyby aktywne, ja powinienem zostać poinformowany wcześniej, aby wyłapać nielogiczności i poinformować ciebie, jeżeli istnieją powody do przełożenia sesji na później. Dlatego liczę, że w przyszłości będziesz mnie informować o jakiejkolwiek ingerencji w DS lub całe ST. W DC rób co chcesz, ale inne rzeczy muszę wiedzieć przed zwykłymi uczestnikami. Możesz mi to obiecać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 https://static1.e621.net/data/sample/28/22/28229f004f0816cc3556c9823ec95b79.jpg Czyli Rex pod koniec WW. Zgadnij jaka jest moja pierwsza myśl na ten obrazek. Tak zgadłeś "It's Raping time!" A tak na serio to błonia miała być otwarta przez trzy tygodnie, a jest ile? I tak nagle WW przecież jeden z naszych jest ranny, a drugi nieaktywny od początku i nie reaguje na pytania o tą aktywność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 (edytowany) Wielkie Wyzwanie nie różni się niczym od normalnej (a przecież wszystko masz w tematach napisane)... Tylko, że tutaj musi być minimum 24 zdania. Edytowano Grudzień 27, 2014 przez Cava Schreave Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Właśnie Rex jest ranny a ma walczyć z Cadance? To trochę nie fair, zwłaszcza, że Cadance jest bosem, jakie mam szanse? 0%, chyba nie o to w tym chodzi. Żeby było jasne, Rex może walczyć z Cadanc, ale to trochę nie fair. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Właśnie Rex jest ranny a ma walczyć z Cadance? To trochę nie fair, zwłaszcza, że Cadance jest bosem, jakie mam szanse? 0%, chyba nie o to w tym chodzi. Żeby było jasne, Rex może walczyć z Cadanc, ale to trochę nie fair. W Wielkim Wyzwaniu takie rany zadane podczas sesji się nie liczą, gdyż strefy czasowe są zupełnie odrębne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Emmm nawet nie chcę wiedzieć czemu nasyłacie brata na siostrę? no. D: Czyli że walki będą w osobnych tematach? czy pokolei najpierw jedna para, potem druga, w jednym temacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Co z tego, że brat na siostrę? Ty nie musisz walczyć z czołgiem, mając do dyspozycji śmiechu wart arsenał. Chociaz, jeśli jego strój nie jest całkowicie hermetyczny, to może go zatruję gazem. Jeśli jest hermetyczny, to nie wiem co zrobię ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Co z tego, że brat na siostrę? Ty nie musisz walczyć z czołgiem, mając do dyspozycji śmiechu wart arsenał. Chociaz, jeśli jego strój nie jest całkowicie hermetyczny, to może go zatruję gazem. Jeśli jest hermetyczny, to nie wiem co zrobię ;-; Spodziewaj się teraz że będzie Hermetyczny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 I do tego koszerny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Aż tak się tutaj Metagaming szerzy? Jeez... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 A ja walczę z Rex'em. W sumie... Nie wiem, co mnie czeka, jednak Cadance i Sombra są zbyt OP, żeby przegrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 (edytowany) A ja walczę z Rex'em. W sumie... Nie wiem, co mnie czeka, jednak Cadance i Sombra są zbyt OP, żeby przegrać. https://static1.e621.net/data/sample/28/22/28229f004f0816cc3556c9823ec95b79.jpg Jak już mówiłem, to się stanie. Edytowano Grudzień 27, 2014 przez KubaGR8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 https://static1.e621.net/data/sample/28/22/28229f004f0816cc3556c9823ec95b79.jpg Jak już mówiłem, to się stanie. Nie, nie stanie się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Nie znasz Rexa tak dobrze jak my... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Yo DC jest o jedną sesję poboczną przed nami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Jak zaczniemy ją robić, to szybko ich przegonimy. Ale wpierw trzeba Rexa do kupy poskładać. Emielu i Kubo, Behemot i Whisp mają wolne kopyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 (edytowany) . Ale wpierw trzeba Rexa do kupy poskładać. Emielu i Kubo, Behemot i Whisp mają wolne kopyta. Mamy związane te kopyta skoro on już się obudził dzięki swoim wyjątkowym zdolnościom regeneracji. I wydaje się być w pełni sił. EDIT Chyba że możemy mu narzucić naszą wolę, kierując się naszym autorytetami w medycynie. ( I dobrem pacjenta ale to drugorzędne) Edytowano Grudzień 27, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts