Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Przypominam ze mnie nie będzie od dzis do 16go a moze i dłużej. Rozegram wielkie wyzwanie jak wróce, ok? To powinno być w nieobecnościach, ale przyjęłam do wiadomości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 To powinno być w nieobecnościach, ale przyjęłam do wiadomości. Masz rację, zgadzam się, ale nieobecności zostały zamknięte (pamiętasz?) i stosunkowo ciężko jest w nich napisanie wiadomości o nieobecności :( 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Cava ze wszystkim poleciała hurtem. Już to naprawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Masz rację, zgadzam się, ale nieobecności zostały zamknięte (pamiętasz?) i stosunkowo ciężko jest w nich napisanie wiadomości o nieobecności :( Matko. Pewnie przeoczyłam. Najmocniej przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 (edytowany) /Rexumbra Cadance przewróciła oczami i wzbiła się wysoko w powietrze. Ukryła się w chmurach. Zaczęła szybować wokół areny, aby wychwycić moment do ataku. Wyciągnęła żelazny miecz i wycelowała w plecy, po czym zapikowała, aby zadać cios i rozpocząć pojedynek. Kilka uwag: Księżniczko Avatarko Cavo, Cadance walczy z Rex'em! Rexumbra to gracz, którego postać to Harkon! Nie wiedziałem, że postać może walczyć z graczem Co dalej? Żadne słowo nie jest wyłuszczone, czyli łamie zasady ustalone przez Ciebie. Liczę na szybką poprawę, bo mam zamiar powalczyć. Edit: A i zapomniałem, co to jest "zapikowała"? Edytowano Styczeń 5, 2015 przez Rex *Monster* Crusader 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 A i zapomniałem, co to jest "zapikowała"? Pikowanie jest to manewr lotniczy polegający na nagłym skierowanie się w dół i wykorzystaniu grawitacji do zwiększenie prędkości. Trudny manewr, bo jak go nie ogarniesz to przywalisz o ziemię z dużą prędkością. W HoMM 5 jeśli dobrze pamiętam gryfy mają taką zdolność. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Też masz problemy... Zapikowała = zanurkowała, ale w powietrzu. I jakbyś nie wiedział, już nie trzeba podkreślać tego. Więc nie zgrywaj takiego ważniaka i nie mów mi, że łamię zasady... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Pogrubianie miało wyszczególnić ważniejsze akcje w poście, by były widoczne na pierwszy rzut oka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 I jakbyś nie wiedział, już nie trzeba podkreślać tego. Więc nie zgrywaj takiego ważniaka i nie mów mi, że łamię zasady... Wtedy zwracam za to honor, ale pomyliłaś postać z graczem, to już co innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Wtedy zwracam za to honor, ale pomyliłaś postać z graczem, to już co innego. Gdybyś miał tyle roboty, to też byś się mylił. Nie myli się tylko ten, który nic nie robi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Gdybyś miał tyle roboty, to też byś się mylił. Nie myli się tylko ten, który nic nie robi. Święta racja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Widzę, że jest więcej nieaktywnych osób, niż się spodziewałam... Ehh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Ja sam czekam na BQ, nie mam zamiaru rozpoczynać walki bez niej. Co do innych... trzeba jakoś sprawdzić, kto jeszcze bierze udział, a kto ma to w czterech literach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Ja sam czekam na BQ, nie mam zamiaru rozpoczynać walki bez niej. Co do innych... trzeba jakoś sprawdzić, kto jeszcze bierze udział, a kto ma to w czterech literach. Trzeba też zrobić nabór za tych, którzy napisali jeden post i olali sprawę. Żeby aktywni nie musieli czekać bezsensownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Każdemu nieaktywnemu trzeba wysłać wiadomość, aby mu przypomnieć kilka spraw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Każdemu nieaktywnemu trzeba wysłać wiadomość, aby mu przypomnieć kilka spraw. I tak nie ogarną rozgrywki, więc po co? Mieli szansę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 No ja nie olewam rozgrywki, po prostu wyjeżdżam i mam sprawy na głowie. x.x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Ale nikt przecież nigdzie nie napisał, że olewasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Ale czuje sie winna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Ale czuje sie winna. Nikt nie oczekuje że porzucisz obowiązki dla sesji na forum. Załatw co tam masz ważnego i wróć do nas. Zaczekamy. Ja w każdym razie na pewno. ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 (edytowany) , tak na pocieszenie. Ja mogę czekać, nigdzie się mi nie spieszy, a przecież są ważniejsze rzeczy niż ta sesja. Edytowano Styczeń 5, 2015 przez Advilion 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Na BQ poczekamy. Ale takie osoby jak np. Frodo zostaną po prostu usunięte. W innych sesjach odpisuje, a ST ma w nosie. Skoro się gdzieś zapisujesz, to tak "o" tego nie olewasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Ostatecznie z kim ja walczę ? Z Mythic Swor ? czy z Amberly ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Ostatecznie z kim ja walczę ? Z Mythic Swor ? czy z Amberly ? Napisz, że Mythic Swor, jednak jeżeli odpowie mi, że nie gra, to odpisze Ci jako Amberly. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Postaram się coś jak najszybciej napisać. Muszę się wpierw znów wczuć w postać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts