Emiel Regis Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 (edytowany) Nie wiedziałem o twojej nieobecności ale miło że już jesteś. Czy mogłabyś nieco rozjaśnić o co chodzi z tą poprawą KP? Na zmianie czego powinniśmy się skupić? Edytowano Styczeń 27, 2015 przez Emiel Regis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 (edytowany) Nie zostałem poinformowany o żadnej nieobecności. Nie wiem, co rozumiecie przez „pilnowanie". Nie mogę robić niczego za plecami Cavy. Nie mam praw - pomarańczowy kolor wbrew pozorom znaczy tyle, co nic. Nie jestem w stanie odpowiedzieć na jakiekolwiek pytanie dotyczące ST - sam nie jestem o niczym informowany. To brzmi jak tłumaczenie. Może nim jest, może nie. Sami sobie to ustalcie. Edytowano Styczeń 27, 2015 przez Advilion 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Gdybym był na kompie, miałbyś repkę Advilion, ale jesten na fonie, więc dostaniesz ją jutro. Tak czy siak, podoba mi się takie wytłumaczenie, ponieważ tłumaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Hm... No dobra, chyba muszę się za to wziąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Hm... No dobra, chyba muszę się za to wziąć. Nie dziś, nie w dniu urodzin. Wszystkiego najlepszego Tarreth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Nie dziś, nie w dniu urodzin. Wszystkiego najlepszego Tarreth Tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 29, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2015 Przykro mi, jednak nie miałam czasu na nic... Kiedy człowiek jest chory, a ma do załatwienie masę spraw to niestety... Proszę o zrozumienie, bo gdybyście byli w takiej samej sytuacji, zrozumielibyście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Ja bym zrozumiał, gdyby pojawiła się jakaś informacja o tym, że robisz sobie przerwę. Ale takie nagłe zniknięcie i potem pojawienie się z tekstem "Czy ktoś się czymś zajmował, gdy mnie nie było". To nie jest zbyt fair. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 29, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2015 Nie rozumiesz, że nie miałam kiedy tego zrobić? Dla mnie również to było nieoczekiwane i na jakiś czas przerwałam swoją działalność na wszystkich forach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Nie chodzi mi tyle o to zniknięcie jak o sam tekst. Bo to wygląda jakby ktoś miał przewidzieć i się tym od razu zajął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Zgadzam się z Seroxem, znikasz nagle nic nie mówiąc, a potem się dziwisz, że nikt się ST nie zajął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Cavie chodziło raczej o to że Advilion powinien się ST zajmować razem a nią, kiedy jest obecna i kiedy nie. Ale to czy ma jak to już inna sprawa. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Gdybym był na kompie, miałbyś repkę Advilion, ale jesten na fonie, więc dostaniesz ją jutro. Tak czy siak, podoba mi się takie wytłumaczenie, ponieważ tłumaczy. Można dać repa z fona. Na dole strony wciskasz "pełna wersja" i masz to co na komopie (no po za opcjami pisania: rozmiar, kolor etc.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Wiem, ale z natury jestem leniwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 Wiem, ale z natury jestem leniwy. Więc skąd pewność, że dałbyś tę repkę nawet jeśli przycisk byłby na stylu mobilnym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Osobiście podziwiam wszystkich którzy jeszcze orientują się kto gra a kto zrezygnował. Choć praktycznie jedyne co robię na forum to sprawdzam czy mój przeciwnik wreszcie odpisał a sam posiadam ulotną nadzieje że gdy tak się stanie to doczytam wszystkie zaległe posty (teraz to chyba robota na pół dnia co najmniej). Jednak z tego co się orientuje to Rex jest teraz w DC (widziałem jego prośby choć oficjalnej zgody nie chciało mi się szukać) Więc mam takie pytanko: Czy ktoś już zajął jego miejsce w DS i czyje miejsce on zajął w DC? Ciężko mi się w tym połapać odkąd limit graczy został zwiększony. (Jakby było mało problemów z ogarnięciem 10 walczących par .... Cóż jak już mówiłem podziwiam tych co się nie gubią!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Więc tak Rex postanowił przejść do DC zamiast niego do DS wpadnę ja (tak wiem że się cieszycie) jednak nie mam pewności czy o mnie pamiętają :/ po prostu kp w zapisach złożyć nie mogę i nie dostałem ani akceptacji ani odmowy więc nie za bardzo wiem co się ze mną dzieje :/ bywa. Nie mniej teoretycznie robimy najprostszą w świecie rotację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Osobiście podziwiam wszystkich którzy jeszcze orientują się kto gra a kto zrezygnował. Choć praktycznie jedyne co robię na forum to sprawdzam czy mój przeciwnik wreszcie odpisał a sam posiadam ulotną nadzieje że gdy tak się stanie to doczytam wszystkie zaległe posty (teraz to chyba robota na pół dnia co najmniej). Jednak z tego co się orientuje to Rex jest teraz w DC (widziałem jego prośby choć oficjalnej zgody nie chciało mi się szukać) Więc mam takie pytanko: Czy ktoś już zajął jego miejsce w DS i czyje miejsce on zajął w DC? Ciężko mi się w tym połapać odkąd limit graczy został zwiększony. (Jakby było mało problemów z ogarnięciem 10 walczących par .... Cóż jak już mówiłem podziwiam tych co się nie gubią!) Nie ma czego podziwiać. Z tych dziesięciu trochę ponad połowa walczyła, w tym dwie pary pojedynek zakończyły, a mnie i skajowi zostało po jednym poście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Więc tak Rex postanowił przejść do DC zamiast niego do DS wpadnę ja (tak wiem że się cieszycie) jednak nie mam pewności czy o mnie pamiętają :/ po prostu kp w zapisach złożyć nie mogę i nie dostałem ani akceptacji ani odmowy więc nie za bardzo wiem co się ze mną dzieje :/ bywa. Nie mniej teoretycznie robimy najprostszą w świecie rotację. Wysłałeś do mnie KP i była mowa o tym, że będzie ona w DC... Jeżeli nie przestaniesz zmieniać wiecznie zdania, nie będzie żadnej wymiany... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Wiem że zabrzmi to skrajnie nieprawdopodobnie, ale: 1 co to znaczy że niby wiecznie zmieniam zdanie? 2 "Dasz mi ładnie KP w DC" (ch** z tym że edytować nie mogę) "i ładnie zostaniesz dopisany do DS" Tak to wygląda w mych oczach. Tak trochę fu... logic :/ 3 Dlaczego mam wrażenie że obiwniasz mnie za to że nie zrozumiałem tego czego nigdy nie powiedziałaś, Ewidentnie mamy inny tok myślenia i powinnaś o tym wiedzieć, więc zamiast pisać do mnie jak do swojej przyjaciółki, z którą rozumiesz się bez słów, pisz do mnie jak do debila żeby nie było mowy o nawet cieniu niejasności. Masz prawo sądzić że przesadzam, nie zabronię Ci tego, jednak wiedz że z mojej perspektywy tak to wygląda. (PW chyba nie skasowałaś, tam czekam na ochrzan. Nie żeby coś, ale jeśli powiem coś nie tak z góry i publicznie przepraszam, zmęczenie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Buuuuu usunięto posty! Tak czy siak, ja w każdym razie czekam, aż Rex dostanie pozwolenie dołączenia do DC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Grałem sobie w TF2, a tu nagle.... http://imgur.com/ByjYlfh W dodatku, grałem wtedy jako Medyk. Mam się zacząć bać? ;-; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Niby nas 24 a cisza jakby nie było nikogo :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Bo nic się nie dzieje godnego obgadywania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Teraz może być gorzej, bo zaczyna się II Turniej Magicznych Pojedynków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts