BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Moja postać jest na ciebie wkurzona za tę srebrną strzałę Dlatego Rex siebie ofiaruje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Takie pytanie: czemu wy ze sobą rozmawiacie i plotkujecie podczas walki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Why not? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Why not? Wy tam macie walczyć! Wyobraź sobie sytuację, w której machasz sobie do znajomego w środku krwawej wojny i obrywasz kulką w łeb. To prawie to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Takie pytanie: czemu wy ze sobą rozmawiacie i plotkujecie podczas walki? Jesteśmy źli, czekanie jak sęp na dogodną okazję jest bardziej kuszące niż atakowanie kogo popadnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Zmuś nas! Ja i moja postać jesteśmy na chwile wyłączoni z walki, za to Rex chce zaprzyjaźnić się, aby łatwiej mu było potem żyć w teamie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Przecież będziecie mieli własne koszary itp. Tam można się zaprzyjaźnić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 U cadence to była prawdziwa symulacja walki, a my nie mamy żadnych zabezpieczeń. Dziwisz się że wolą pogadać niż się wyrzynać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Naprawdę myślicie, że Sombra wam powiedział prawdę na początku? Myślałem, że jest to oczywiste... W każdym razie, postaram się, byście mieli wspólnego wroga... wrogów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Ja się nie zastanawiałem nad tym, tak czy siak teraz nic nie da się zmienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Naprawdę myślicie, że Sombra wam powiedział prawdę na początku? Po prawdzie to tego bym się właśnie po nim spodziewał. Filozofia "silni przetrwają" pasuje do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Droga daleka po drodze zdążycie się zaprzyjźnić ze zobą nawzajem i pokochali swoich wrogów bą będziecie na nich dość często wpadać. Przy okazji po za Cawą i czasem mną kto jeszcze tu od Cad dyskutuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Thoron był raz czy dwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Sorry nie rozumiem ? Możesz wytłumaczyć ? Napiszę odpowiedź po tym jak Komputer zapisze post Rex. Albo nie . Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Ok, spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Ja tam z moich ruchów jestem zadowolony. Troszkę pogadam odrobinę się "zabawie" i poobserwuję co robią inni. Jednak jeśli dobrze pamiętam to w Wolfasta leciał pocisk Ela jeszcze gdy ten celował w Choco. Czy gdziekolwiek zostało wytłumaczone co się z nim stało bo chyba musiałem przegapić? Chociaż od tego czasu SuperStar się nie odzywa co jest chyba powodem dlaczego nikt go jeszcze nie zaatakował. Tak czy siak przepraszam ale wracam do mego eksperymentu "ile ostrzy zmieści się w puszce sardynek" PS.No offense Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) O tak, teraz ta walka nabiera klimatu. Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Jednak jeśli dobrze pamiętam to w Wolfasta leciał pocisk Ela jeszcze gdy ten celował w Choco. Czy gdziekolwiek zostało wytłumaczone co się z nim stało bo chyba musiałem przegapić? Chociaż od tego czasu SuperStar się nie odzywa co jest chyba powodem dlaczego nikt go jeszcze nie zaatakował. Tak czy siak przepraszam ale wracam do mego eksperymentu "ile ostrzy zmieści się w puszce sardynek" Przemieściłem się, więc powinien mi przelecieć gdzieś koło tułowia. Gdy stawałem twarzą w twarz z Sombrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Ludzie ja wiem że teraz teoretycznie nie mamy limitu postów i ciesze się że zaczęła się "akcja" ale nie piszcie wielkiej historii tylko we troje bo czas leci a inni raczej nie są zamrożeni czy coś (np. Devilpegazus). Chociaż ja jestem zajęty i muszę czekać na odpowiedź Behemota. A co do Wolfasta, to z pociskiem wydaje mi się dość naciągane ale SuperStar ciągle milczy więc z braku argumentów przyznam ci racje. Ciekawi mnie czy El dalej cie atakuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rexumbra Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Niezły orzech sobie wybrałeś do zgryzienia Viper. Powodzenia. Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Rexumbra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emiel Regis Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Ty dodałeś odpowiedź do symulacji J#42? Bo dostałem notyfikację że to zrobiłeś ale w temacie ostatni wpis jest ode mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Pewnie go usunął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Też tak mam, to chyba jakiś błąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 To nie błąd. Napisał, stwierdził, że nie i tego nie zmieni, więc usunął. Zaraz napiszę jeszcze raz.Widzicie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J#42 Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Ja ale post był napisany tylko w połowie więc szybko go usunąłem i dopisałem resztę (sorki) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts