Szeregowa WW Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 - Nawet bez tych uszu jesteś kawaii~ - zaśmiała się i znów zaczęła się łasić. - Ale pogłaaaskasszz mnie jeeeeszczeee, proooooszeee? - poprosiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Judas zarumienił się lekko na stwierdzenie Lisiej Dziewczyny że jest uroczy. Był to w sumie pierwszy komplement jaki usłyszał. - Okej. Ale mogę usiąść? Przy okazji ty mogłabyś usiąść mi na kolanach to bym cię w tedy pogłaskał. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Mabel zauważyła że chłopak się zarumienił. - I do tego jeszcze tak słodziutko się rumienisz - zaśmiała się. Gdy usłyszała, że może usiąść mu na kolanach, ucieszyła się jeszcze bardziej. - Pewnie~ - powiedziała i podniosła się z fotela. Gdy Judas usiadł, Mabel niemal od razu usiadła mu na kolanach. Milusie uczucie... tak w sumie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Judas kontynuował głaskanie dziewczyny. Zdawała się uwielbiać być głaskana przez innych, jak jakiś pies, niby była lisią dziewczyną ale z psim charakterem. - A jak jest z twoją rodziną? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Mabel wtuliła się w Judas'a, bo w sumie tak było miło i tyle. - W sumie... Rodzinę mam całkiem spoko. Rodzice są normalni, czasem surowi czasem nie, ale raczej traktują mnie zwyczajnie. No i mam brata bliźniaka, który jest taki jak ja~ Też jest pół lisem. - zaśmiała się. - W sumie to spoko rodzinka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Judas po chwili zaczął głaskać dziewczynę drugą ręką i podrapał ją za uchem. Uśmiechnął się przy tym. - Faktycznie fajna. Urocza z ciebie osóbka Lisia Dziewczyno. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Vergil wrócił do domu. Położył rzeczy na stole. Wszedł do łazienki, wyciągnął szczotkę i zaczął czyścić kły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Mabel uśmiechnęła się i chwyciła ogonek Judasa do ręki i zaczęła się nim bawić. - Serio? To milusio~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 - Ej, to jest całkiem fajne... - powiedział czując że dziewczyna bawi się jego ogonem. Uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Vergil zajrzał do jednej szafki i wyciągnął paczkę ciastek. Ruszył do domku gdzie powinna mieszkać Mabel. Gdy wszedł zobaczył że jest tam także Judas.- Cześć. Macie coś od sąsiada.- powiedział podając im paczkę.- Smacznego.- mruknął wychodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Mabel popatrzyła na paczkę ciastek i przez chwilę myślała, że wybuchnie ze szczęścia. W końcu to ciastka. - Dzięki Vergil~! - zawołała jeszcze zanim ten wyszedł. Po chwili znów zaczęła bawić się ogonem Judas'a. - Fajny masz ten ogonek. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Dzięki. - powiedział i uśmiechnął się lekko. ((Ukeź jeszcze coś robi w tej sesji? ._. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 (Moja postać zagadała do kogoś, kto na to nie odpisał, nie mam jak nim sterować xD Mieliście się na razie poznawać itd, spokojnie, potem ruszę dalej z jakąś akcją, ale no, nie chcę np. przerywać zaczętych rozmów itd, bo to zazwyczaj głupio wychodzi potem ._. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 (( Ukeź jak coś to spotkajcie moją postać potem, siedzi przed tą jadalnią ;D taka tylko mała prośba :3 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Vergil wrócił do domu, przebrał się i ruszył do miasta. Gdy poszedł do jadalni.- Cześć Ari.- powiedział siadając obok dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 (edytowany) - Hej, znamy się? - Zapytała i odwróciła małą główkę - Ale co mi tam, możemy zostać znajomymi - Uśmiechnęła się na zgodę. Edytowano Styczeń 7, 2015 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Wut? Prawie co dzień się spotykamy. A! Możesz mnie nie zauważyć wśród górników co tu przychodzą po robocie. Więc miło mi. Jestem Vergil.- przedstawił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 - Ahh no tak, przepraszam - Ari podrapała się po głowie - Co tam u ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Dobrze. Choć bycie pół wężem jest kijowe.- powiedział do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 - Wiesz ja jestem może wroną w 1/3 i mam skrzydła, wiesz jak z tym się niewygodnie śpi? I jeszcze trzeba je cały czas kontrolować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 Mówisz to gościowi który w bójkach musi uważać.- powiedział szczerząc się do niej i pokazując kły.- Ale tak. Masz się gorzej.- stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 - No ja się nie bije, a przynajmniej nie mam ochoty na to. Widziałeś tych nowych co przyjechali dzisiaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 [Wybaczcie moją dotychczasową nieobecność. Powód? Próba nadrobienia zaległości w szkole, które narobiłam sobie przed przerwą świąteczną. Gdy zaliczę resztę przedmiotów, znowu zacznę tu pisać, czyli mniej więcej w poniedziałek lub wtorek. Jeszcze raz przepraszam.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Tak. Jedna dwójka poznaje się już bliżej.- powiedział i uśmiechnął się znacząco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 - Ciekawe czy dadzą sobie tutaj radę, wiesz niektórzy wiążą ledwo koniec z końcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts