Szeregowa WW Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Accelerator szedł przez miasto niosąc Misakę na plecach. - Chodźmy na Pizze. - powiedziała Misaka ziewając. - Dobra, dobra. Tylko mi nawet nie próbuj zasypiać. - odparł chłopak i poszedł z nią w kierunku pierwszej lepszej pizzerii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 - Ja też się tam trochę dołożyłam, myślę że wystarczy za moją jedną piątą. - powiedziała cicho. Zauważyła, że chłopak raczej za nią nie przepada, więc tylko odwróciła się i zaczęła iść do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Serana wyciągnęła plik pieniędzy i wyszła. Zapłaciła za siebie i dziewczynę która wyszła z. Edenem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 -Skoro wszyscy się zbierają to ja też chyba pójdę-odparła Azusa po czym wstała, położyła na stole pieniądze za siebie i powoli wyszła przed pizzerie. Nie miała pojęcia co teraz robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 12, 2015 Autor Share Napisano Luty 12, 2015 ((Nie wiem po czym wywnioskowała że za nią nie przepada ale okej )) Eden skierował się do domu. Gdy dotarł wszedł do środka i pierwsze co zrobił po zamknięciu drzwi to poszedł do siebie do pokoju, położył się na łóżku a po chwili na jego brzuch wskoczyła fretka. - Lu? Czemu znowu jesteś fretką? - zapytał. Po chwili fretka zamieniła się w dziewczynkę o białych włosach (ten demon z którym Eden ma pakt) - Lubię być fretką. - powiedziała przytulając się do Eden'a. - Och i przy okazji, widziałam miejsce gdzie można to przygotować. - dodała. Eden spojrzał na nią. - Gdzie? - zapytał krótko. - Stary magazyn, opuszczony. - powiedziała. Eden przytaknął. - Wieczorem to załatwię. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Accelerator wszedł do pizzerii (powiedzmy że do tej w której była reszta xD). Posadził Misakę przy stoliku i sam usiadł naprzeciwko. Zamówił pizze. - A co tam w szkole? Znalazłeś nowych kolegów? - zapytała dziewczynka. - Ja? Kolegów? Pfff... - mruknął Accelerator przywracając oczami. Gdy przynieśli pizze Misaka wzięła kawałek i zaczęła jeść. - Smacznego. - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Serana wróciła do domu. Gdy weszła wskoczył na nią czarny pies. - Varg ogarnij się!- zawoła do demona ze śmiechem. Zaczęła się z nim bawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Gdy Misaka z Acceleratorem zjedli pizze wrócili do domu. (( Prosze Mephisto ciesz sie .-. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 12, 2015 Autor Share Napisano Luty 12, 2015 ((Oke)) Gdy każdy był w sam, czy to w domu czy to w ciemnej uliczce daleko od ludzi ich demony w swej normalnej postaci przekazały informacje o dziwnym zdarzeniu w starym magazynie zbudowanym niedaleko miasta. Jako że zabijacie demony wypada to sprawdzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Azusa spokojnie wróciła do domu, gdzie czekała na nią jakaś dziewczyna, od której dowiedziała się o dziwnym zdarzeniu w jakimś magazynie. -O rany Ritsu. Przychodzę do domu i już muszę wychodzić-odparła dziewczyna po czym wyszła z domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 - Jesteś pewna? - Absolutnie. - odparła - To chyba trzeba to sprawdzić, nie? - spytała. Wyszła z domu wcześniej zamykając drzwi klucz i chowając go razem z telefonem do torebki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Accelerator porozmawiał z Vectrą po czym zabrał laskę i skierował się do drzwi. - Poczekaaaaj~! Idę z tobą! - zawołała Misaka biegnąc za chłopakiem. - Co? Nie, nie wolno ci się mieszać w te sprawy. Jeszcze by ci się coś stało. - odpowiedział. - Ale... Prosze... - mruknęła dziewczynka. - Nie i koniec. - powiedział Accelerator i wyszedł. Misaka odczekała chwilę po czym wyszła za chłopakiem z domu idąc za nim oczywiście w odpowiedniej odległości żeby nie zauważył, że za nim idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Serana wyszła z domu z Vargiem do opuszczonego magazynu.- Ech. Normalnie nie chce mi się.- powiedziała.- Masz problem.- powiedział demon z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Oz był w drodze do domu, gdy nagle pojawiła się przed nim dziewczyna nerwowo tupiąca nogą. - Alice? Co się stało? - Wyczułam coś... a ty tymczasem się obijasz... chodź sprawdźmy to... - powiedziała prowadząc gdzieś chłopaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 12, 2015 Autor Share Napisano Luty 12, 2015 Każdy wszedł do magazynu osobno. W środku spostrzegliście że jest strasznie ciemno ale na środku wielkiej hali stał stół z pozytywką która wygrywała melodię. Przed stołem siedział mężczyzna wyglądający na 60 lat. W ciemnym garniturze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Misaka weszła do magazynu za Acceleratorem. Gdy chłopak się obrócił i ją zobaczył od razu do niej podszedł. - Mówiłem ci że masz zostać w domu głupi bachorze... - warknął. - Ale ja tylko.... - powiedziała Misaka ale nie dokończyła zdania bo chłopak zakrył jej usta ręką. - Masz siedzieć cicho, rozumiesz? - powiedział na co dziewczynka tylko kiwnęła głową. - Ech... Same problemy... - mruknął i po chwili zwrócił się do mężczyzny w garniturze. - A ty panie starszy byś ban wyłączył to drewniane pudło bo jak nie to sam je wyłączę, ale po mojemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 12, 2015 Autor Share Napisano Luty 12, 2015 - W takim razie zrób to chłopcze. - powiedział mężczyzna wyciągając cygaro i zapalając je. ((Tak wygląda )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Accelerator nie odezwał się tylko zacisnął zęby. Nagle pozytywka rozleciała się na kawałki. - Hajsu ci za to trzeszczące pudło nie oddam, nawet na to nie licz. - mruknął spokojnie zastanawiając się co ma zrobić z Misaką. Nie było tu zbyt bezpiecznie więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 12, 2015 Autor Share Napisano Luty 12, 2015 Części pozytywki zaczęły drgać a po chwili złożył się w całość, po pomieszczeniu ponownie rozległa się muzyka. - Próbuj dalej chłopcze. - powiedział mężczyzna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Exera weszła do magazynu, a widząc chłopaka ze szkoły podeszła do niego powoli. Odchrząknęła niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Serana weszła znudzonym krokiem do magazynu. Obok niej biegał Varg nadal w psiej postaci. Oboje patrzyli na bezowocne próby zniszczenia pozytywki przez Acceleratora. Po chwili zaczęli się śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Dziewczyna odwróciła się do źródła śmiechu. Gdy zobaczyła Seranę uśmiechnęła się lekko. - Cześć. - powiedziała do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 (edytowany) Accelerator odwrócił się i spojrzał na Exerę a potem na Seranę. Nic do nich nie powiedział tylko z powrotem się odwrócił do mężczyzny w garniturze. - Nie będę się z tobą cackać. - warknął tylko. Misaka schowała się za chłopakiem trzymając go za rękę. Edytowano Luty 13, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Siema.- powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Oz gdy dotarł na miejsce zobaczył znajome twarze, jednak wolał się w nic nie mieszać. Alice tymczasem gdzieś zniknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts