Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Autor Share Napisano Luty 13, 2015 - Z pewnością. - powiedział oschle. - W każdym razie, tylko dwóch z was zachowuje się dobrze względem wroga. Reszta się bawi. - przewrócił oczami. - To wam na zdrowie nie wyjdzie. - stwierdził Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Właśnie, że chciałam.- powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Co mamy robić? - spytała ignorując ostatnie zdanie dziadka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Zabić?- zaproponowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Autor Share Napisano Luty 13, 2015 - A co zwykle tacy łowcy demonów jak wy robią z takim demonem jak ja? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Irika automatycznie zjawiła się obok dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Azusa nie miala ochoty już tak stac i nic nie robic ale musiala miec na oku tą zgraje zeby nie zrobili nic glupiego. Na razie trzymala sie z boku i obserwowala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Varg wrócił do zwykłej postaci.- Zabijamy was.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Demonica również wróciła do normalnej postaci, po czym stanęła obok Varga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Oz wolał się już nie mieszać. Wystarczy już, że potraktował całą tą sytuację kpiąco. Cofnął się trochę by być bardziej na uboczu i zaczął patrzeć jak to się skończy. Alice za to znów zniknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 (edytowany) Varg spojrzał na Seranę.- Bawimy się?- zapytał.- Nie chce mi się.- odpowiedziała zmęczonym głosem. Edytowano Luty 13, 2015 przez Lucjan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Banda idiotów... - warknął Accelerator przewracając oczami. - Może byście się zaczęli zachowywać?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 A ty byś zamknął mordę?- zaproponowała Serana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 (edytowany) - Masz dziewczyno tupet żeby się tak do mnie zwracać... - wycedził przez zęby. Edytowano Luty 13, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 A żebyś wiedział.- warknęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Nie mam teraz czasu żeby się z tobą rozprawić... Cóż, później się tym pomartwię. - mruknął do dziewczyny. Przełączył jakiś guziczek na tym czymś co ma na szyi. - Mieliśmy zabić tego starego dziada więc nie ma czasu do stracenia. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 A ja mam dużo czasu.- mruknęła. Varg puścił do niej oko a ona się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Autor Share Napisano Luty 13, 2015 - Zabić mnie? Chyba sądzicie że to będzie łatwe. - stwierdził mężczyzna. Jego cień zaczął się wydłużać tak że po chwili sięgał do końca pomieszczenia, potem jeszcze podłączył się do cienia każdego w pomieszczeniu, z cienia ku górze wysunęła się dziwaczna maź która zaczęła otaczać ciała osób począwszy od nóg. - Och, ta mała jest na to bardziej podatna. Nie ma z nikim paktu - wskazał na Misakę której maź sięgała już prawie do szyi i zaśmiał się szyderczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Accelerator spojrzał z wściekłością na mężczyznę. Maź która otaczała jego, Misakę i resztę osób w pomieszczeniu rozpłynęła się na podłodze. - Tknij ją tylko to rozerwę cię na kawałki! - warknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Autor Share Napisano Luty 13, 2015 - W porządku. - mężczyzna wyszczerzył się. Po chwili wyglądało jakby złapał coś niewidzialnego i pociągnął ku górze. Misaka mogła poczuć jakby ktoś pociągnął ją za włosy, a wręcz podniósł ją nad ziemie. Po chwili puścił a dziewczynka upadła na ziemię. - Rozrywaj. - zaśmiał się mężczyzna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Misaka zaczęła piszczeć, okropnie się bała, no bo w końcu była tylko dzieckiem. Gdy chłopak zobaczył co się dzieje wszystkie szyby w oknach dookoła rozbiły się na małe kawałki. Pomógł Misace wstać, a wszystkie kawałki szkła wzniosły się nad ziemię i zaczęły lecieć w kierunku mężczyzny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Autor Share Napisano Luty 13, 2015 Mężczyzna machnął ręką a szkło zmieniło kierunek i poleciało w stronę chłopaka, zatrzymało się pół centymetra przed nim. - Ciekawa moc. Ale masz za mało praktyki aby mnie pokonać. - stwierdził mężczyzna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 Serana westchnęła zrezygnowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 - Masz szczęście że mnie nie znasz. Swego czasu byłem jedną z najsilniejszych osób w tym mieście... I można powiedzieć że od tamtego czasu wiele się nie zmieniło. Ja się dopiero rozkręcam. - zaśmiał się maniakalnie, a szkło rozleciało się w drobny pył. Machnął ręką w bok po czym podłoga pod tamtym mężczyzną zaczęła się zapadać i to z niewiarygodną szybkością. Nagle kilka wielkich, metalowych belek wzniosło się nad ziemię powykrzywiało się w różne strony i poleciało w kierunku wroga. (Powiedzmy że so tam jakieś metalowe belki hue xd). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Autor Share Napisano Luty 13, 2015 - Zmieniło się. - stwierdził mężczyzna stojąc w powietrzu. Belki tuż przed uderzeniem w niego zatrzymały się, po chwili zaczęły rdzewieć i rozsypały się. - Teraz w mieście jestem ja. - powiedział a chłopaka oplotły... cienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts