Kanata Napisano Marzec 16, 2015 Autor Share Napisano Marzec 16, 2015 - Nie znajdziesz tu, musisz zejść głęboko pod ziemie na 5 poziom i musisz mieć ode mnie przepustkę lub mojego przybranego brata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Ciekawe jak tam Lizzy...-Powiedział Ciel do Sebastiana.Wąż spojrzał na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Nie. Niech po prostu nie podskakuje.- powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Ja tam mu nie ufam...-Powiedział Ciel czytając książkę.Wąż syknął złośliwie. -Spokój....-Odparł do Sebastiana.Wąż popełz do torby wkurzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 - Tak, tak. Zobaczysz, że coś znajdę. Znowu ci się wydaje, że wiesz wszystko. Na dole są burdele, za to tutaj - uśmichnął się. - Tu są standardy dopasowane do elity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 - To już nie są burdele tylko domy uciech. Wykwintny alkohol i nie dziwki tylko kurtyzany. - powiedziała Katarina spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Czyli to co każdy żołnież lubi najbardziej! - Laizer zaśmiał się - reflektuje ktoś trochę czerwonego wina? Znam genialną karczmę, a kobiety można mieć nie za pieniądze, a za kufelek czy dwa. - Laizer nagle uderzył się ręką w czoło jakby o czymś zapomniał. Spojrzał na księżniczkę i uklęknął przed nią. - To...zaszczyt Ci służyć, wasza wysokość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Raven prychnął.- Krótkowzroczny idiota.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Boże...-Powiedział Ciel chowając twarz w dłonie. -Ten znak boli bardziej niż zwykle..-Powiedział łapiąc się za ramię.Sebastian owinął się na ramieniu Ciela. -Już lepiej..Dzięki Sebciu-Powiedzil z uśmiechem do węża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Spojrzał na Katarinę: - Widzę, że obeznana jesteś w tych tematach. Idziesz z nami - spojrzałem na nią z zbereźnym uśmiechem. - To my idziemy, Jin-kao. W razie czego będziesz wiedział gdzie nas szukać. Będziemy w najlepszym "domu uciech" w tej dziurze - ruszył powoli do przodu dalej szukając jakiegoś złodzieja chętnego do współpracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Sebastian programy w szachy?-Zapytał węża.Wąż kiwnął głową na znak zgody. -Dobrze Sebciu-Odparł Ciel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Raven prychnął.- Tylko kobiety im w głowie. I jeszcze jedną ładną zaciągają.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Raven chcesz zagrać w szachy?-Zapytał Ciel pokazując planszę.Wąż cały czas był na jego ramieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Podziękuję.- powiedział Raven i pierwszy raz lekko się uśmiechnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 16, 2015 Autor Share Napisano Marzec 16, 2015 (edytowany) (( ty ale to moja postać rządziła tym miastem więc ORIENTUJE SIĘ LEPIEJ )) - Nie ma, zapewniam cię, gdy objąłem tu władzę wypleniłem to wszystko i gdy skończy się cała wojna zamierzam także zamknąć na dobre poziom 5. Ruszajmy. Edytowano Marzec 16, 2015 przez Draft RedLine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Szkoda.Byłbyś godnym przeciwnikiem-Powiedział Ciel z lekkim uśmiechem.Wąż zasyczał szczęśliwie w stronę Ravena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 No dobra. Ale tylko raz.- powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Ciel uśmiechnął się i rozłożył planszę.Zaczęli grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 A ten wąż to jaki gatunek?- zapytał robiąc ruch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Chyba kobra królewska,ale nie jestem pewien..-Powiedział Ciel robiąc ruch. -Nigdy nie byłem dobry w rozpoznawaniu gatunków zwierząt..-Powiedział z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 To tylko mały problem. Szach.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Jesteś lepszy niż myślałem.-Odparł Ciel z uśmiechem. -Mówiłem,że godny z Ciebie przeciwnik-Dodał po chwili.Wąż podpełz do Ravena i położył się koło niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 E tam. Po prostu jestem dobrym strategiem.- uśmiechnął się i zbił gońca Ciela swiom pionem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Racja.Strateg z Ciebie dobry.-Odparł Ciel z uśmiechem. -Teraz już nie mam szans wygrać..-Powiedział po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Zawsze są jakieś szanse.- powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts