Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -W sumie racja...-Odpowiedział z lekkim uśmiechem. -Jestem ciekawy jak tam Lizzy się trzyma..biedna straciła rodziców.-Powiedział smutny Ciel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Przykro. No dziękuję za grę.- powiedział wstając. Na planszy był sprytnie nastawiony szach mat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Muszę zapamiętać jego taktykę.-Powiedział do węża.Schował planszę i wyjął szkicownik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Nie zapamiętasz.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Próbować zawsze warto-Odparł z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Racja, racja. Domy uciech na piątym poziomie. Ale pijane i chętne na każdym. - Laizer uśmiechnął się zawadiacko, spojrzał na Nemerę i Księżniczkę jakby chciał coś dodać, ale rozmyślił się i powiedział do Katariny i Corwina - To chodźcie, a Ty Katarino, wybacz ten kiepski początek. A co do określenia "kochani", to każdy kto walczy z cesarstwem jest kochany. Mniemam że szachiści nie idą z nami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Tylko nie szachista..-Powiedział z powagą Ciel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -To jak mam się zwracać do Ciebie i Twojej jaszczurki? - Laizer uśmiechnął się szeroko - bo moje imię już znasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Ekhem..To jest wąż,nie jaszczurka.-Powiedział z powagą. -Ciel Phantomhive.-Dodał po chwili przeszywając go wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Idę z wami.- powiedział Raven do zabójcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Ja też pójdę.Sebastian idziemy.-Wziął szkicownik.Wąż owinął mu się na karku. -Sebastian otrujesz kogoś jak będzie trzeba-Dodał po chwili do węża.Wąż syknął szczęśliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 ((Ciel idzie do burdelu D: )) - Ło panowie, nie wszyscy na raz, no i Ciel, tylko dorośli chodzą do takich miejsc. - powiedziała Katarina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Wybacz Ciel, jestem mordercą, nie biologiem. - Laizer uśmiechnął się przepraszająco - No i świetnie. Lubię pić w większej kompanii. Raven, jak mniemam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Jestem szlachcicem uczono mnie inaczej.-Powiedział. -Uczono mnie w rezydencji,że hrabia może chodzić wszędzie.-Dodał z powagą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Ta.-powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 - Sorry hrabio, wybacz że cię uraziłam. - powiedziała z wyczuwalnym sarkazmem w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Idę i koniec.Bywałem w goryszch miejscach.Widziałem śmierć rodziców,byłem maltretowany..Nic mnie nie przełamie.-Powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -A mnie życie nauczyło nieco inaczej. Hrabia może chodzić dopóki ma nogi. - Laizer zachichotał i spojrzał na Katarinę - słyszałem o Tobie Katarino. Jakby powstała Liga Legend najemników, byłabyś w czołówce. Doprawdy, doborowe towarzycho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Ha,ha,ha.-Powiedział poważnie. -Idę i tak.-Dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 16, 2015 Autor Share Napisano Marzec 16, 2015 - Dobrze księżniczko, Nemero my ruszymy do mojego domu tam odpoczniecie a ja pójdę porozmawiam z bratem. A wy chyba potrzebujecie zgody co nie? - Jin-kao wyjął kawałek pergaminu z torby przy koniu i podał Corwinowi. - Tylko nie zdeprawujcie Ciel'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Ta..mhm..-Powiedział Ciel z powagą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Kiedyś musi mieć swój pierwszy raz, nie? - Laizer spojrzał na Jin-Kao, potem na Ciela i Sebastiana - z człowiekiem rzecz jasna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 - 4 chłopa i jedna kobieta - zamyślił się. - No dobra - podszedł do Corwina mały chłopiec i powiedział: - Słyszałem, że potrzebujesz przewodnika - lekarz wybuchł śmiechem i powiedział: - Prowadź do najlepszego domu uciech w tej części miasta - chłopak wyglądał na zdezorientowanego. - Znaczy się do burdelu dla bogaczy - młody przewodnik kiwnął głową i ruszył przed siebie. - "Drużyna Dom Uciech", wymarsz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 (edytowany) Do Ciela podbiegły koty.Ciel zaczął kichać. -Znowu koty..-Powiedział i szybko odszedł od kotów.Do Ciela podleciał kruk i usiadł mu na ramieniu. -Ojej..kruk.-Powiedział głaskając ptaka. Edytowano Marzec 16, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 -Znałem kiedyś bogacza który gadał ze zwierzętami. Chociaż może znałem go to za dużo powiedziane, po prostu go zabiłem i okradłem w jego pałacu bo wspierał nowego cesarza. No ale wracając do tematu - Laizer wyciągnął z torby przy pasie bukłak wina i pociągnął długi łyk - okazało się że ćpał i to równo, a potem gadał z psami, wiewiórkami, miał nawet jedną małpę. Ciekawy koleś. Chce ktoś wina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts