Darnok2 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Laizer przerwał śpiew. Słyszał ją już jak wdrapywała się na dach, lata praktyki. Wstał i nie odwracając się powiedział - Po co przyszłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Twoje wino. - powiedziała Katarina i podchodząc bliżej postawiła bukłak obok Laizera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 (edytowany) Śpiewy ucichły. -Chodźcie.!-Powidziała Avalon.Laizer widział z dachu jak Ciel,Soma,Avalon i Cloude wychodzą z rezydencji.Usiadli na kocu pod rozłożystym drzewem. -Po co tu jesteśmy?-Spytał Ciel. -Widzisz te gwiazdy?-Spytała Avalon. -Ta..I co z tego?-Odparł Ciel. -Tam są twoi rodzice Ciel.I Lizzy.-Powiedział Cloude. -Wspomnienia są bez znaczenia.Czy sam tego nie udowodniłem?-Odparł Ciel. -A pamiętasz co mówił Ci twój ojciec?-Spytał Soma. -Tak..,,Nawet jeśli zostaniemy zepchnięci w otchań rozpaczy,jeżeli jest tam chociażby pajęcza nić na górę,chwytamy ją i się nie podajemy,ludzie posiadają taką siłę"-Odparł Ciel .Ciel rozpłakał się z tęsknoty za rodzicami.Avalon go przytuliła. -Już dobrze..-Pocieszał go Cloude. Edytowano Kwiecień 5, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 -Dzięki. Nie żebym nie miał jeszcze jednego. - uśmiechnął się chytrze - Dziwny wieczór. Pamiętam jak miałem siedem lat i oglądałem z ojcem i matką gwiazdy, wtedy wiało podobne powietrze. I pomyśleć że tydzień po tym się mnie wyrzekli i wydali na śmierć. Kochasz swoich rodziców? Laizer skończył mówić i wziął bukłak który oddała mu Katarina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Cloude wstał i poszedł na dach. -Jesteście potrzebni.-Powiedział Cloude wbiegając na dach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Nie znam swoich rodziców. - powiedziała spokojnie Katarina, nim zdążyła powiedzieć coś jeszcze na dach wbiegł Ciel. - A do czego? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 -Ehh..-Powiedział Ciel ze łzami w oczach wbiegając na dach. -Musicie go z tąd zabrać.-Powiedział Cloude.Nagle Ciel złapał się za głowę i upadł na ziemię. -Przestańcie się śmiać...-Powiedział i trzymając się za głowę skulił się w kłębek. -Dlatego...Wiedziałem,że wspominanie mu jego rodziców tak się skończy.-Odparł Cloude poprawiając okulary. -Przestańcie!-Krzyknął Ciel. -Ja zabiorę Somę i Avalon,a wy spróbujcie uspokoić Ciela.-Powiedział Cloude i wybiegł z dachu.Ciel nadal kulił się płacząc i krzycząc co chwilę ,,Przestańcie się śmiać.". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 -Dokończymy to innym razem Katarino. - Laizerowi na twarz wrócił uśmiech, a do oczu ten typowy błysk. W końcu coś się działo. - Ciel, do cholery. Uspokoisz się? Nie? No dobra. Laizer podniósł Ciela do pionu i zanim ten zdążył upaść zdzielił go pięścią w twarz, a kiedy trn upadł walnął go kantem dłoni w potylicę, Ciel upadł bez ruchu. -Spokojnie. Żyje. Po prostu pozbawiłem go przytomności. - Laizer spojrzał na Katarinę, potem na Ciela. - Chodź. Odniesiemy go Cloude'owi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Raven stał na dachu i patrzył na Laizera.- Fajnie się bawisz na tej Syberii.-powiedział spokojnie. Wrócił mu kolor na twarz co znaczyło że czuje się lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Ciel ocknął się. -Co się stało?-Zapytał podnosząc się z ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Po jakimś czasie Jin-kao zaczął się niecierpliwić. Powinni dzisiaj wyruszyć na ziemie plemienia ognia. - Ehhh - Westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 (edytowany) -Usłyszałeś coś czego nie powinieneś i zacząłes biegać i ryczeć to Ci przywaliłem, aż padłeś. To się stało. - Laizer podał mu rękę i pomógł wstać. - Ciel, pożegnaj się z Somą i Avalon. Powinniśmy już wracać do Jin-Kao i Yony. Edytowano Kwiecień 5, 2015 przez Darnok2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 -Ale Cloude idzie z nami!-Powiedział.Poszli do Avalon i Somy. -Avalon,Soma nadszedł czas pożegnania!-Powiedział Ciel i przytulił ich obojga. -Pa Ciel!-Powiedział Soma machając. -Cloude idziesz z nami!-Powiedział Ciel. -Dobrze..My Lord.-Powiedział i ukłonił się przed Cielem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 -Miłej podróży. I uwaga na najemników, chociaż po dzisiejszej akcji raczej prędko nie zaatakują. - Laizer pomachał na pożegnanie. Spojrzał na Ravena, Katarinę, Corwina, Cloude'a i Ciela. - Idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 -Chodźmy! Im szybciej tym lepiej.-Powiedział Ciel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 ((Odbiegając od tematu, tak ponownie zapytam - DraftRed Line, co z Favri? Bierze dalej udział, nie może czy co?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Nie znam was ale do widzenia. - powiedziała Katarina do znajomych Ciel;a. - Ja mogę iść, już dość tych ubrań mam. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Cloude wziął Ciela na ręce. -Co ty robisz?-Spytał Ciel. -Teraz ty jesteś moim Panem,więc nie możesz się przemęczać.-Odparł do Ciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 ((Wylatuje, no niestety dałem mu dużo czasu na napisanie jednego posta. Niestety no ale coś z tym trzeba zrobić bo za długo to trwa)) Jin-kao zaparzył sobie zielonej herbaty i usiadł w ogrodzie. - Ciekawe czy dzisiaj w ogóle wrócą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 ((Tylko jakoś logicznie się Nemery pozbądź)) Laizer spojrzał na Cloude'a, potem na Ciela. Pokiwał głową z niedowierzaniem i zapytał. - Z wami dwoma na pewno jest wszystko w porządku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 -Tak,a co?-Spytał Ciel z oburzeniem. -Daleko jeszcze?-Spytał Cloude z ekscytacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Raven tylko westchnął i poprawił włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Wszyscy zbliżali się już do domu Jin-Kao. -To tu..-Powiedział Ciel do Cloude. -W Indiach domy są inne,ale ładnie zbudowane.-Powiedział. -Możesz mnie już postawić?-Spytał Ciel po chwili. -Nie.-Powiedział Cloude z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darnok2 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Laizer otworzył z niedowierzaniem usta i stwierdziłże musi się wieczorem ostro napić. Przy okazji musiał porozmawiać z Jin-Kao. Miał dp niego parę pytań Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 (edytowany) Wszyscy weszli do środka. -Już się nie mogę doczekać Panie.-Powiedział Cloude trzymając Ciela na rękach. -Tak wiem,ale czy możesz mnie postawić?!-Krzyknął Ciel.Cloude postawił Ciela. -Dziękuję.-Powiedział Ciel. Edytowano Kwiecień 5, 2015 przez SayaSuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts