Sun Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 Sobota 8:30 , całkiem możliwe że się spotkamy , bo mniej więcej o tej porze będzie na centralnym Lubelska Delegacja ze mną na czele. (Pociąg planowo ma być o 8:45) Hmm, możemy zaczekać i wspólnie podjechać tramwajem 33 (kierunek Młociny), by wysiąść na Reymonta i podejść kawałek . Bez problemu powinniśmy mieć przynajmniej 20 minut zapasu, o ile akredytacja rozpocznie się punkt 10:00 (czyli mamy spokojnie 35 minut) Aczkolwiek ja się nie podejmuje pilnowania całej tej bandy. Mnie wystarcza moi dwaj, których trzeba pilnować. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 Jedzie ktoś z Wrocławia/Poznania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psoras Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 Jedzie ktoś z Wrocławia/Poznania?Z Wrocławia? Ja. Ale jeszcze nie jestem pewien, czy nie wybiorę się wcześniej (mam własny nocleg w Warszawie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 (edytowany) Z Wrocławia? Ja. Ale jeszcze nie jestem pewien, czy nie wybiorę się wcześniej (mam własny nocleg w Warszawie). Napisze do Cb. Edytowano Czerwiec 5, 2015 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 Tym razem nie przegapię okazji, WYBIERAM SIĘ! Obecność już potwierdzona. I obowiązkowo zabieram z sobą moją Kobietę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 5, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2015 Wow! To będziemy mieli okazję pogadać o tłumaczeniach xD Zarejestrujcie się koniecznie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 >pogadać o tłumaczeniach i ch*j, jadę tam, właśnie zdecydowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 Jeżeli się wybiorę to też z Wrocławia. Ale też możliwe że wcześniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 O tłumaczeniach? Count me in! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 6, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2015 (edytowany) No to se pogadałem. Jestem najniższy, to się nie dopcham xD BTW: pamiętajcie o rejestracji! Edytowano Czerwiec 6, 2015 przez SPIDIvonMARDER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 Hajnowski fandom bronies wysyła swoją delegację w liczbie jednego. Szekle poszły, więc na 99% się pojawię. Liczę na dobrą zabawę, zwłaszcza, że już widzę prelekcje, na których będę musiał się pojawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 6, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2015 A które Ciebie najbardziej zainteresowały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 A które Ciebie najbardziej zainteresowały? Moge wiedzieć Spidi, ile prelekcji... PRZYPUSZCZALNIE... Dam radę nagrać, dysponując 2 kamerami i kamerzystami? Zakładając, że prowadzący się zgodzą? Czy tak jak zwykle, się pokryją i trzeba będzie wybierać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 A które Ciebie najbardziej zainteresowały? Przede wszystkim prelekcja Tosta o "starych czasach". Wiem, że autor jest w fandomie równie długo jak ja, więc jeżeli nie będzie to gadanie typu "kiedyś było lepiej, bo tak mówię", to widzę naprawdę spory potencjał na porządniejszą dyskusję. Kolejną jest prelekcja Sipera. Będzie omawiał temat leżący w kręgu moich luźnych zainteresowań. Oprócz tego jeszcze pojawię się u Imesza. Temat dziennikarstwa na obecną chwilę jest dla mnie zupełnie obcy, więc liczę, że jakoś mnie ten temat zainteresuje. Poza tym obiecywałem już, że się pojawię, o ile będę na Vittulianie. No i mimo wszystko spróbuję pojawić się u ciebie. Co prawda w kucach siedzę już ponad 3,5 roku, ale to będzie mój pierwszy ponymeet w ogóle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Czerwiec 7, 2015 Share Napisano Czerwiec 7, 2015 Wow! To będziemy mieli okazję pogadać o tłumaczeniach xD Zarejestrujcie się koniecznie! Już załatwione Jeszcze tylko opłata rejestracyjna and we're game. >pogadać o tłumaczeniach i ch*j, jadę tam, właśnie zdecydowałem O tłumaczeniach? Count me in! Swoją drogą nigdy się nie spodziewałem, że szanowne towarzystwo śledzi mój kanał No to se pogadałem. Jestem najniższy, to się nie dopcham xD Dopchasz się, dopchasz. Bardzo chętnie porozmawiam z każdym kto będzie miał na to ochotę i odpowiem na wszystkie pytania. Swoją drogą, skoro pojawiły się takie głosy, może też kiedyś pomyślę o urządzeniu prelekcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 8, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Mam pościągane Twoje odcinki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Czerwiec 8, 2015 Share Napisano Czerwiec 8, 2015 Moje i mwereca! To on był spirytus movens całego przedsięwzięcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Moje i mwereca! To on był spirytus movens całego przedsięwzięcia Mógłbyś podać link do swojego kanału? Zaciekawiliście mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 9, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Mógłbyś podać link do swojego kanału? Zaciekawiliście mnie Ach, sorry, zapomniałem o Twoim pytaniu. Prelekcji łącznie jest z 10, średnio mają godzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Ach, sorry, zapomniałem o Twoim pytaniu. Prelekcji łącznie jest z 10, średnio mają godzinę. Mi bardziej o to biega, czy mając 2 kamerzystów, dałbym rade je nagrać, czy zachodzą na siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 9, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2015 W dwie osoby zdecydowaną większość powinieneś ogarnąć, ale pamietaj, że sal z atrakcjami będzie 7 ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Od razu powiem, że Piro coś wspominał o nagrywaniu partii turniejowych, ale to musiałbym go spytać co on konkretnie przez to rozumie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 9, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Z przyjemnością informujemy, że do grona naszych partnerów dołączył EGMONT POLSKA Wydawca komiksu "My Little Pony" w Polsce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Mógłbyś podać link do swojego kanału? Zaciekawiliście mnie http://www.dailymotion.com/mwerec Ależ proszę. Razem tłumaczyliśmy pierwszą połowę czwartego sezonu serialu. A link do mojego kanału, gdzie zajmuję się animacjami fanowskimi, widnieje pod każdym postem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 A link do mojego kanału, gdzie zajmuję się animacjami fanowskimi, widnieje pod każdym Gwoli ścisłości, nie widzę Sygn userów... Chyba to kiedyś wyłączyłem, temu pytałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się