JimJoy Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Nie, nie chodzi o to. ;p To jest w końcu off-top. ;p Nawet offtop ma swoje zasady Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 To jest w końcu off-top. ;p No to po prostu sobie daruj, jak nie masz zamiaru się pokazywać. Tudzież nie masz odwagi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Po prostu napisałam że nie wstawię i tyle. Dobra, koniec. To jest temat do wstawiania zdjęć, a nie dyskusji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 >To jest temat do wstawiania zdjęć, a nie dyskusji.>napisałam że nie wstawięCzyli rozpoczęłaś dyskusję w temacie który to tego nie służy po to żeby czepiać się o to nas, dobrze rozumiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Tak, naprawdę mam 19 lat 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 >To jest temat do wstawiania zdjęć, a nie dyskusji. >napisałam że nie wstawię Czyli rozpoczęłaś dyskusję w temacie który to tego nie służy po to żeby czepiać się o to nas, dobrze rozumiem? Nie czepiam się was. Przyznaję się, nie umyślnie rozpoczęłam dyskusję, ale chciałabym ją teraz zakończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 (edytowany) The (rape)train has already started, nie zakończysz tego dyskusją Edytowano Październik 25, 2014 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Muszę się zgodzić, dlatego żeby nie ciągnąć tego dalej ten post jest moją ostatnią wypowiedzią w tej dyskusji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 (edytowany) A ja myślę że ta dyskusja jest bezsensu. Edytowano Październik 26, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Więc tylko tak napiszesz dla atencji? Nie czepiam się was. Przyznaję się, nie umyślnie rozpoczęłam dyskusję, ale chciałabym ją teraz zakończyć. A ja myślę że ta dyskusja jest bezsensu. MACIE, TO ZDJĘCIE ALCI PISZĄCEJ ŻE NIE DA ZDJĘCIA, A TERAZ MORDA W KUBEŁ BO PRZYJDZIE SIPER I WAM POUSUWA KONTA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 (edytowany) Kruczek samiec alpha Edytowano Październik 26, 2014 przez WilkU 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 No to ja dam jeszcze swoje bo chyba nie było xDDDDDDDDDDDDDDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Tak bardzo chcę się podzielić i tu moim zaangażowaniem w chalołin. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Serio jak patrzę na niektórych to zaczyna mi się podnosić samo ocena xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Za maskę duże propsy, bo jest świetna :3Ale twarzy nie widać >:C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 A po co mi twarz, kiedy mogę chodzić w takiej pięknej masce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Cahan, na meeta tak przyjdź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Zamierzam To albo leśna elfka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 (edytowany) Albo w takiej: Edytowano Listopad 1, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Powinien być ponymeet halloweenowy i wszyscy przebraliby sie za cos z Mlp. Huehuehue Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Ponymeet Halloweenowy? Brałabym Molestię . 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Brałabym MolestięRaczej na odwrót 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Na odwrót też ujdzie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 (edytowany) Skoro już wszyscy się chwalą~ Ja też mogę~ xdd A co do Halloweenowego meeta to jestem za c: Edytowano Listopad 2, 2014 przez Szeregowa WW 9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się