Ihnes Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Ty też się ujawniłeś?! No nie spodziewałbym się. Ta radość na twojej twarzy jest powalająca. "Wyjdź stąd. Ale to już." xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Zdjęcie z wczoraj. Dorwałem się do okularów kumpla. Ihnes Ty żyjesz! I w sumie odradzam noszenie okularów, wyglądasz jak potencjalny gwałciciel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Ihnes Ty żyjesz! I w sumie odradzam noszenie okularów, wyglądasz jak potencjalny gwałciciel A miałem nie żyć? ;_;. Ja wyglądam jak gwałciciel? Nie widziałeś właściciela okularów. On umie zrobić typowego rape-face'a. xD Jak ostatnim razem wrzuciłem zdjęcia, to wyglądałem jak ćpun, teraz gwałciciel... Co będzie dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 No gorzej już być nie może Ty jesteś zzz Poznania? Kurczę, kiedyś się trzeba spotkać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Zdjęcie z wczoraj. Dorwałem się do okularów kumpla. Puchałbym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Nie jestem z... A z resztą. Możesz mnie tam szukać. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Czas na moją szkaradną gębę! Broda (i nikły wąs) to efekt prawie trzech tygodni niegolenia się. Zostawić, czy dzisiaj zgolić? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Pasuje Ci ta broda, ja bym zostawił Mi nie pasuje i muszę wyglądać jak młody Bóg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Dawno nic nie wstawiałam, ale też dawno nie zrobiono mi żadnego zdjęcia ani nic nigdzie, więc daję ulubioną fotę z wakacji. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Kcem ten kapelusz .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Ładnie, do twarzy Ci z tym kapeluszem. Już będę wiedział jak szukać na meecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 (edytowany) A więc, idąc zasadą, że żyje się tylko raz, nikomu nie znana panna Everlong się pokazuje. >-< Tak bardzo samojebka, tak bardzo efekty specjalne. >_< Edytowano Luty 18, 2014 przez Everlong 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 (edytowany) @UP WOW! Naprawdę ładnie! (zawsze miałem cie za bardziej ''mroczną'' ) Edytowano Luty 18, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Wbrew pozorom, nie jest ze mną aż tak źle. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Aż tak żle? Na początku stwierdziłem że jesteś gdzieś w tle, ale że go jest mało, to mam nową teorie! Ukryłaś się za tą osobą na zdjęciu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Niee, to naprawdę ja. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Co prawda zasłoniłam sobie twarz, ale to moje najładniejsze zdjęcie jakie znalazłam 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Uszata taka ładna i Everlong też ładna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Nom, ładnie, ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Uszata taka ładna i Everlong też ładna Mogę tylko przytaknąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 No ładnie, ładnie się nam pegasis prezentują BBQ, fajny kapelusz xd Talar, hue 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 W sumie, był konwent, było dziwnie.. XD Taka tam pro fota z Love. Ukeź to to coś w niebiesko-szarym kucyku (ta, to względnie najnormalniej wyglądające) XD 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Jako jedyna na tym zdjęciu nie wyglądasz na wstawioną- ładnie bardzo. ^^ Ja niestety na większości zdjęć wyglądam jakbym była na kompletnym haju. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Bo w sumie nie upijam się taką ilością, to wiesz XD Chociaż w sumie wstawiona to tam tak nieźle tylko jedna z tych osób była XDD Ej ale dziękuję za stwierdzenie że ładnie wyglądam ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Jak ostatnim razem wrzuciłem zdjęcia, to wyglądałem jak ćpun, teraz gwałciciel... Co będzie dalej? Pewnie będziesz wyglądał jak polityk. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się