Gość Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Ta, dla żartu. Blokowiskiem chciałeś się pochwalić Nie no, brzydki nie jesteś... ale ja ładniejszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 sorki ale >wąsów tyś wąsów chyba nie widział.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 sorki ale >wąsów tyś wąsów chyba nie widział.... Przecie nie dosłownie. Tak mi się podoba i tak zostanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Tak wąs musi zostać! Bo gdybyś zgolił wąs... to czy byśmy poznali? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Tak wąs musi zostać! Bo gdybyś zgolił wąs... to czy byśmy poznali? Na wesele kuzyna zgoliłem i rodzinka mówił a że jak cieć wyglądam i se żartowali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Dobra, ostrzegam - od tego stracita wzroka albo dostanieta raka wątroby tudzież dwunastnicy. Herp derp. Ja, tak bardzo mafiozo w H&M'ie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie no, Fender, ładny jesteś.Nie to co ja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Lisica narzekasz Na pewno nie jest tak źle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Dobra, ostrzegam - od tego stracita wzroka albo dostanieta raka wątroby tudzież dwunastnicy. Herp derp. Ja, tak bardzo mafiozo w H&M'ie Ładny. ^^Nie to co ja... Każdy tak mówi, żeby inni zaprzeczali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Ładny. ^^ Tiaaa, jasne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Lisica narzekasz Na pewno nie jest tak źle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Zbyt poważnie ^^ Nikt nie lubi włosów Hedzia D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Ludzie uśmiechajcie się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Ludzie uśmiechajcie się Ja tam nigdy do zdięć się nie uśmiecham. Wówczas wyglądam tragiczniej niż normalnie. A i wówczas wyglądam jak psychopatka jakaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Ludzie uśmiechajcie się No chyba cię pogrzało http://i.imgur.com/ACtgB1o.jpg Chyba moja mina jest monotematyczna, ale przynajmniej fryz inny, hue. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Pani w czapce to wasz medic 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Nicolas jak zwykle typowy morderca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 No chyba cię pogrzało http://i.imgur.com/ACtgB1o.jpg Chyba moja mina jest monotematyczna, ale przynajmniej fryz inny, hue. z przyzwczajenia szukałem.... albo nieważne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Niklas, wyglądasz jakbyś chciał spalić jakiś kościół, ale tylko tak trochę. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Co prawda nie widać tam mojej twarzy, ale za to mój zeszyt od biologii Taki tam dowód, że się uczę do matury. 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Szkoda, że zakrywasz twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Szkoda, że zakrywasz twarz. Gdzieś tu, w tym wątku, moja twarz grasuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 ,,Uczę się...'' ha ha ha .... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 Ucz się, a nie słit foteczki cykasz Spoiler: tak naprawdę to Selena Gomez jest na tym i pozostałych zdjęciach, ale jakby co, to ja tego nie mówiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się