Linds Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Aż taki szpetny jestem? Bobul - ty i bez mojego udziału nie wyjdziesz z alkoholizmu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s500PL Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 A ja przez ciebie Linds chyba zacznę więcej alkoholu pić Jak byś mnie zobaczył to byś palił dragi itp anie pił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michael89pl Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Pesgenu i inni wrzucający zdjęcia/obrazki z "niepublicznych" folderów Dropboxa: dodawajcie na końcu linku ?dl=1 , inaczej zdjęcie może nie wyświetlać się poprawnie w poście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 To mam fajne foto z Władka tego roku Like a boss. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Kolażyk ^^ Na szybko zrobiony, więc szału nie ma, kupra nie urywa, ale jest. Info dla niewidomych: to ja. PS. Tych dzióbków tu nie ma, nie zwracajcie na nie uwagi. No i jeszcze taki normalniejsze, aktualne: Btw., Cygnus chciał, żeby jego zdjęcie pochwalić, no to chwalę: ŁADNIE. Proszę ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Yayy, rolady dwie, macie robić co chcę UUH UUH działa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Kolażyk ^^ Na szybko zrobiony, więc szału nie ma, kupra nie urywa, ale jest. Info dla niewidomych: to ja. http://i.imgur.com/hgwWY.jpg?1 PS. Tych dzióbków tu nie ma, nie zwracajcie na nie uwagi. No i jeszcze taki normalniejsze, aktualne: https://lh6.googleusercontent.com/-fZpT1Uq6pfs/UGCVo4VG3OI/AAAAAAAALL8/of-ypHgqiSU/s640/IMG_0017%2520edit.JPG Btw., Cygnus chciał, żeby jego zdjęcie pochwalić, no to chwalę: ŁADNIE. Proszę ;p Nie wiem czemu ale nie jestem w ogóle zdziwiony Dodać kapelusz i mamy cosplay Braeburna xd Naucz się bo na przyszłość nie będę taki dobry, backspace nie gryzie, usuwaj bbcode jak cytujesz ~solaris Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Jestę Kubicę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 a ja już myślałem, że to twoja odpowiedź na zdjęcia Martineza (bo na zdjęciu wyglądasz jakbyś miał za chwile głową machnąć w ławkę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Przyganiał kocioł garnkowi :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Bob - przecież ja jechałem między ławkami D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 No i jeszcze taki normalniejsze, aktualne: https://lh6.googleusercontent.com/-fZpT1Uq6pfs/UGCVo4VG3OI/AAAAAAAALL8/of-ypHgqiSU/s640/IMG_0017%2520edit.JPG Hugałbym Jestę Kubicę! http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/389957_466653166700319_527524428_n.jpg To Twoja klasa...? Ci z tyłu wyglądają na 3-4 lata młodszych od Ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Tsa, moja klasa D: Już wiesz dlaczego nikt mi nie podskakuje kiedy pakuje kucyki gdzie popadnie? (nie, nie w tym znaczeniu... ._.) Ogólnie cała moja gimbaza to frajerzy ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Czas pokazać wam moja mordkę Jak by co to stoję na drzewie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Drzewo! Fajny wąsik, Kaziu. Wyglądasz starzej, niż mógłbym się spodziewać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Drzewo! Fajny wąsik, Kaziu. Wyglądasz starzej, niż mógłbym się spodziewać. Heh dzięki. Miałem jeszcze obfite pejsy ale zgoliłem jakiś czas temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 :O Kazik wstawił swoje zdjęcie?! Jak Kazikowi obiecałem, jak on wstawi swoje zdjęcie to ja swoje. Ehhh... co ja robię... Mam lagi nawet w realnym życiu ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Martiiii *.* Ciacho jesteś, zasługujesz na swoją rangę, LOL. (Nie bój się, nie chcę się z tobą umówić, uprzedzam z góry ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Troche widać te twoje "lagi in real life" ale ważne że wstawiłeś fote. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Kaziu - widzę że nie tylko ja* zarastam jak bezdomny *z ludzi będących w moim wieku rzecz jasna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Hmmm.... No cóż teraz pewnie moja kolei, "pochwalić" się swym wyglądem.... Więc, macie tu ode mnie takie 2. zdjęcia (nie wiem, możecie je sobie wydrukować, ustawić jako tapetę lub co chcecie, albowiem mnie to ryra co z nimi zrobicie... ). No to tak: 1. Jest to screen z reportażu/wywiadu( MLO w TV... hahaha), w którym uczestniczyłem (ok. roku temu, nie pamiętam kiedy, ale byłem w I kl. technikum... ), niektórzy mogą kojarzyć tą "stację"(a jeżeli nie to miłego szukania.... ). 2. Jest już bardziej aktualna, bo robiona sprzed ok. miesiąca. (Ukazał bym całe ale, pokazałem koledze niecenzuralny gest palcem...) I to by było na tyle.... Więc teraz myślę, że mniej/więcej możecie mnie, sobie "wyobrazić". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Ja siebie pokażę za tydzień jakoś,bo mi się telefon rozwalił a swoich zdjęć na pc niestety nie mam .Ale mówię od razu że dla siebie niezbyt fajnie wyglądam,ale sami się przekonacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Na tym obrazku jest Kathuś. Zgadujcie, gdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Tam najbardziej na prawo... Blond włosy... pomarańczowa torba... niebieskie spodnie. To musi być Kath Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Ta z niebieskim plecakiem?? edit: ta z Kubusiem czy czymś tam, no ta po lewej stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się