JimJoy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 A co jeśli byłbyś dziewczyną ? XD W trosce o twoje zdrowie psychiczne lepiej nie odpowiadać na to pytanie Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 W trosce o twoje zdrowie psychiczne lepiej nie odpowiadać na to pytanie Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Jeśli to napisałeś, to lepiej zapomnę że go pytałam XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Myślę ze każdy facet zrobiłby to samo gdyby nagle został dziewczyną I jeszcze jedno. ZGÓL TEN KOPER AGLET! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Myślę ze każdy facet zrobiłby to samo gdyby nagle został dziewczyną I jeszcze jedno. ZGÓL TEN KOPER AGLET! Zamiast dodawać swoje zdjęcia to robimy offtop XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Norma Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Forum jest po to aby rozmawiać. Choć ciekawy byłby tytuł takiego tematu. Myślę ze każdy facet zrobiłby to samo gdyby nagle został dziewczyną Jak to powiedział pewien mądry człowiek co mu zdrowia życzę. ,,Gdybym był kobietą to bawił bym się cyckami'' 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Forum jest po to aby rozmawiać. Choć ciekawy byłby tytuł takiego tematu. Jak to powiedział pewien mądry człowiek co mu zdrowia życzę. ,,Gdybym był kobietą to bawił bym się cyckami'' Musiałeś zniszczyć mi te 10 minut życia tą odpowiedzią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) Szczerość. Myślę ze każdy facet który mówi inaczej po prostu kłamie, albo jest gejem Edytowano Lipiec 31, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Szczerość. Myślę ze każdy facet który mówi inaczej po prostu kłamie, albo jest gejem Skąd wiesz, że każdy facet by to robił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Skąd wiesz, że każdy facet by to robił? Każdy, kto tylko miałby czym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) Dokładnie, każdy kto nie skończy tak jak ten koleś: Chika gdzie schowałaś swój dystans do świata? Przecież sobie tylko żartuje.... chyba... Żeby nie było 100% offtopu: https://lh6.googleusercontent.com/E1mPkJo9y1zVXKX0-Ut3cTVcMfg_dX_it58y7auivw=w626-h835-no Edytowano Lipiec 31, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) Biustowy offtop Jako ekspertka od cycków powiem tylko: zaczyna sie nosic stanik jak cycki zaczynają sie uwypuklać mocniej albo robią sie na tyle wrazliwe ze material bluzki je podrażnia. A i na przyszłość: to nie prawda że wiekszość dziewczyn ma rozmiar 75B, nie wciskajcie sie w zbyt małe staniki bo to niezdrowe tylko poradźcie sie brafitterki jeśli jakaś jest w waszym mieście (btw panowie, idealny zawód dla was). Niestety nie mam aktualnie żadnej nowej foty. :c Edytowano Lipiec 31, 2014 przez Burning Question 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Czemu po przeczytaniu 'biustowy offtop' myślałem że będą cycki? xD Chyba wymagam za dużo od życia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Miałem podobne odczucia, Jim.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Wszyscy zostali rozczarowani Here, cycki: 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Lel, wrócę do tematu staników. Zarzucę tym, bo to serio jest istotne: Byłam kiedyś na konwencie na dwugodzinnej prelekcji o tym jak dobrać odpowiedni stanik nawet, więc to bardzo skomplikowana sprawa, wbrew pozorom. Wcześniej nie miałam pojęcia, że są takie oznaczenia jak np. GG, albo K, albo FF, albo inne takie... Aczkolwiek co do noszenia go, to też tak nie do końca się zgodzę, że jak już komuś piersi się uwypuklają to musi go nosić. Zależy jaki ma rozmiar biustu to jedna rzecz, druga to też to, że szczerze mówiąc, od noszenia stanika (albo o zgrozo, spania w nim, szczególnie w tych usztywnianych) właśnie wam się mogą piersi deformować gorzej niż totalnie bez niego. Źle dobrany biustonosz jest gorszy niż jego brak, serio. Ale ja i tak zostaję przy sportowych, które spłaszczają mi cycki, bo są najwygodniejsze, albo jak siedzę w domu to bez biustonosza w ogóle i tylko w luźnej koszulce, żeby się nie gotować XD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) Prosz. Mam nadzieje że wasza potrzeba cycków została zaspokojona. Troche śmiesznie stoje na ugietych nóżkach bo grunt jest śliski. ^^" Edytowano Lipiec 31, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Za wiecej moglabym dostać warna. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 (edytowany) Jak to się mówi: "Całe życie na przypale albo nie ma życia wcale" Edytowano Sierpień 1, 2014 przez JimJoy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 (edytowany) Tudzież: "który ptaszek głośno ćwierka, ten powoli płonie" @down No ale to już jest za dużo offtopu i nie ma żadnego związku z tym co tu było. Proszę zarzucić kotwicę w wątku o kobiecych piersiach, dziękuję. Edytowano Sierpień 1, 2014 przez Warnem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 (edytowany) wiesz... ja wcale nie mam w tym momencie tak daleko do radlina... Edytowano Sierpień 1, 2014 przez JimJoy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Nie jestem w Radlinie teraz, Kędzierzyn here Mów jak będziesz jechał, zawołam Darka to zrobimy mini meeta. Ja jestę jeszcze niepełnoletnia na meety. A szkoda. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Koniec cyckowego offtopu! \(._.)/ 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Ku mej chwale! XD 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się