Ohmowe Ciastko Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Prosto z profilowego : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sosna Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 wyglądasz trochę jak zjarany Zdzisiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilczeK Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 (edited) Ta trochę. Bluza z ''JP'' serio? Edited May 2, 2014 by WilkU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hedzio Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 (edited) oczywiście nie mogło zabraknąć bluzy ze znanym skrótem. Edit: O, widzę, że nie tylko ja to zauważyłem Edited May 2, 2014 by Hedzieł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Po długim procesie zbierania się na odwagę oraz rozkminiania, jak do cholery wrzuca się zdjęcia na komputer, a potem do Internetu [zawsze miałem aparat z kliszą], a także po zrezygnowaniu z tego drugiego i zdaniu się na jakże pomocnych kolegów [oh, sweet irony], zdecydowałem się dać tutaj swoją fotografię, by wypalić wasze oczy i odebrać wam mizerne resztki nadziei na spokojne życia. Po tym absurdalnie rozbudowanym zdaniu przechodzę do rzeczy. Prosz... [wygląd gimbo intensifies] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Littlebart Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Tomku, też kochasz kasztelana niepasteryzowanego, świeżego z natury :3? Spoko fota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servant Saber Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Z Imesiem I nasz Zmara the background w tle Agleć the pasztet 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Malwino, od teraz jesteś na propsie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hedzio Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Imeś taki fotogeniczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonowaty Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Neon cannot into zmniejszanie zdjęcia, więc ciepnę imgurem http://i.imgur.com/lWwqNPm.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Littlebart Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 A co to Neonie masz w kieszeni xD? Fota zacna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonowaty Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Energetyka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Bardziej cywilizowany wygląd, czyli Tomek udaje ważnego. Przy okazji niespodzianka, część pokoju. Kamerka w laptopie to jedyne urządzenie do robienia zdjęć cyfrowych, jakie mam. Nie odpowiadam za koszmary i wypalone gały :/ http://imgur.com/Q5z3Bxj I wyzwolone włosy. http://imgur.com/z6RrmYe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrozny Posted May 6, 2014 Share Posted May 6, 2014 Wyglądam jak shiet w/ słabe zdjęcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonowaty Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Jak Tomek jest takim bogolem by ciepnąc 2 zdjęcia to ja tyż mogę Wet mane Neon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Czemu nie? Nowe zdjęcie. :3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Nowe zdjęcie. Fin, czemu tyle różu ;-; Nie odpowiadam za koszmary i wypalone gały :/ Zawiodłeś moje oczekiwania, Tomku. Jesteś... taki zwykły ;-; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Po prostu Tomek Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Zawiodłeś moje oczekiwania, Tomku. Jesteś... taki zwykły ;-; Nie wiem, czego się spodziewałeś. Przecież nie ubiorę swojej patrolówki z gwiazdą na maturę :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hedzio Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Ładnie, Phin ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Może i jest róż, ALE jest bardzo oryginalnie i pasuje do mojego awka na forum. Dzięki Hedziu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niklas Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 (edited) http://i.imgur.com/MhbKDab.jpg paczę na was Dedykowane Kruczkowi, bo płacze Edited May 8, 2014 by Nicolas Dominique 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarostaXD Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 Daje swoje zdjęcie ponieważ niedługo idę do stylisty i być może zetnie mi włosy. Przed wami najbrzydsza pegasister w fandomie ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 Jeśli ty jesteś brzydka, to ja jestem chińskim bożkiem. .-. Ładne zdjęcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarostaXD Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 Jeśli ty jesteś brzydka, to ja jestem chińskim bożkiem. .-. Ładne zdjęcie. Wstawię zdjęcie jakbym skróciła włosy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Littlepip Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Daje swoje zdjęcie ponieważ niedługo idę do stylisty i być może zetnie mi włosy. Przed wami najbrzydsza pegasister w fandomie ! Wcale nie taka brzydka. Czemu tak wiele osób pisze, że są brzydkie? P.S. całkiem ładne masz włosy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts