Jump to content

Daj swoje foto :P

Michael89pl
 Share

Recommended Posts

Moje zdjęcie z Beatą Wyrąbkiewicz, zrobione 15 grudnia 2013:

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t31.0-8/856206_379479452195955_1443095748_o.jpg

Jestem jej fanem od paru lat :) To właśnie ona teraz śpiewa jako Pinkie Pie w IV sezonie MLP. Już kiedyś wcielała się w tą postać.

I tu drugie zdjęcie z Beatą z 31 maja 2014, które zrobił mi reporter podczas koncertu - szansa jedna na milion, miałem szczęście :)

http://files.tinypic.pl/i/00540/sbnobrdt20pf.png

Edited by kamiledi15
  • Upvote 1

c4ebbeead8.jpg

Wyjście po ziemniaki zawsze spoko

909f8baceb.jpg

I zdjęcie z moja dziewczyna.... piekna kobieta :3

c8a1b1d2bd.jpg

Tak wiem zdjęcia robione odkurzaczem

Hyh, farmfood ma nawet niezłe żarcie jak na angielskie standardy, też czasem wpadam :D Szkoda, że w B'ham kasjerzy są jacyś wstecznierozwojowi. Pozdro!

Jakiekolwiek zdjęcia mojej osoby są strasznie rzadkie, albowiem jestem mistrzem unikania aparatów, ale oto badziewnej jakości zdjęcie z meeta (wycięłam ze wspólnego zdjęcia i wyostrzyłam bo było mega ciemne x.x )

PS: próbowałam się uśmiechać, ale coś chyba nie wyszło ^^"

2d8koc8.png

Edited by Burning Question
  • Upvote 4

Zdjęcie nie tyle moje, co zrobione przeze mnie. Jestem bohaterem, rzucać we mnie pieniędzmi :v

10407886_801368866591081_823765998780363

Tego gościa znalazłem u siebie dzisiaj na parapecie. Sąsiadki. Postanowił pospacerować po nim nieco tylko po to, żeby pod moim oknem mu się odechciało łazić i zechciał wejść, jęcząc i skrzecząc przeraźliwie. To wziąłem i oddałem właścicielce. Niech mi Fluttershy w dzieciach za uratowanie zwierzątka wynagrodzi, A, to jest 4 piętro :lie:

• Upvote 3

W sumie to też jest Twoje zdjęcie, bo Ty je zrobiłeś :D Czyli zgodność z tematem zachowana.

Ja mam kota, który w nocy często przyłazi do mnie na balkon, żeby ze mną nocować. Żeby tam wejść, musi najpierw wejść na drzewo, stamtąd wskoczyć na dach składziku, stamtąd na dach drewutni i dopiero z tego dachu musi zrobić prawie 2-metrowy skok na balkon. Jak ona opracowała tą trasę, nie wiem. Skąd w ogóle wiedziała, że balkon jest przy moim pokoju i że ją stamtąd wpuszczę? :D

Edited by kamiledi15