Niklas Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 . A wy sami nie macie odwagi dawać zdjęć siebie i wystawić się na hejty podobnych sobie. Jak to dobrze, że ja mogę Sosnę, wyglądasz jak... świerk! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Ja tam już dałam tyle fotek że chyba wystarczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Czego wy chcecie? Ładnie wyszedł. A wy sami nie macie odwagi dawać zdjęć siebie i wystawić się na hejty podobnych sobie. Czepiasz się, rzadko kiedy piszę serio, winc żadne hejty .-. A zdjęcia nie dam, bo... w sumie nie wiem, napisałabym, że jestem brzydka, ale nie mam kompleksów i to już oklepane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Czego wy chcecie? Ładnie wyszedł. A wy sami nie macie odwagi dawać zdjęć siebie i wystawić się na hejty podobnych sobie. Ja to jeszcze co prawda nie hejtowałam, ale chyba mogę, nie? Hejt. Ostry hejt. Bulwersujący hejt. I jeszcze może jakiś inny, żeby tamtym trzem nie było smutno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Czego wy chcecie? Ładnie wyszedł. A wy sami nie macie odwagi dawać zdjęć siebie i wystawić się na hejty podobnych sobie. Nie mamy odwagi?! No to łapcie! Hejty w dłoń...ale chociaż misia oszczędźcie ;-; 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 (edytowany) *hejty hejty* jaki śliczny miś, przydałby mi się w pokoju Edytowano Sierpień 26, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Elfuś daj zdjęcie, bo jak nie to ja dam twoje Zobaczymy czyją jesteś humanizacją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Hejty w dłoń...ale chociaż misia oszczędźcie ;-; Ten miś wygląda jak ty :/ *hejty motzno* Elfuś daj zdjęcie, bo jak nie to ja dam twoje Ale groźba Ale pewno hejcisz elfy (nie mówię, że to źle), a sama nie masz odwagi się pokazać!!11111111 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Jestem humanizacją Octavii, nie podskakuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Sama by dała swoje zdjęcie, ale plik jest za duży Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Elfuś daj zdjęcie, bo jak nie to ja dam twoje Zobaczymy czyją jesteś humanizacją I ty Olu przeciwko mnie D:!? Nie dawaj, ufam Ci ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Jestem humanizacją Octavii, nie podskakuj A co to ma do rzeczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Nie mamy odwagi?! No to łapcie! Hejty w dłoń...ale chociaż misia oszczędźcie ;-; Za dużo dynksu i rozmawiasz z misiami. Kozacko. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 (edytowany) DUM DUM DUMLeah postanawia pokazać mordkę :3Octavia? Raczej FiddlestickWredota ze mnie... To ja daję zdjęcie tylko nie z tego roku:I see you :3AND I SEE YOU!!! Nieeee no... więcej nie zaglądam do tego wątku. Jestem taki stary Taaaki staaaary... dawajcie kanapę. Rarity? Kanapa, migiem! Na trawie leżeć nie będę. Tam są kleszcze, świerszcze i w ogóle. Dołujecie mnie :( Wpędzicie w dożywotnią depresję. Dobra. Wrzucę swoją fotkę, która sprawi, że Slender wybiegnie ze swojego lasu, zacznie rysować kwiatuszki i "narobi w zbroję".Zanim klikniesz, skonsultuj się z lekarzem, farmaceutą, psychologiem, gastrologiem, okulistą, okultystą i psychiatrąZdjęcie powstało przypadkiem. Gdy tylko otrzymałem iMaca, sprawdzałem jakie programy zainstalowano "fabrycznie". A że nie lubię robić niczego po cichu słuchałem muzyki. Znalazłem coś, co nazywa się "Photo Booth". Myślałem, że służy do edycji zdjęć, a nie robienia serii fotografii, którym można dodawać różne efekty. Uznałem, że to jest OK. Fluttershy dodałem później. Kilka lat po...PS. Wiecie co jest najgorsze? W moim wieku nie mogę nawet powiedzieć / napisać: "jesteś ładna, śliczna itp. do dużo młodszej osoby" Przyjdzie mi tu jeden z drugim i powie. Triste, a co ty... "pe#il" jesteś? Ja tu tylko "fakt oczywistyczny" stwierdzam, jak to mawia Ferdek Kiepski. Edytowano Sierpień 26, 2014 przez Triste Cordis 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Triste, a co ty... "pe#il" jesteś?Tryn Tryn... Oj tam, aż taki stary nie jesteś, w najgorszym wypadku jakieś 20 lat starszy od gunwiarza zamieszczającego zdjęcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 (edytowany) Wyczułam moc Saurona w tym wątku, wielkie oko zostało przywołane przez Tristiego, tum tum tum. Zguba nadchodzi. Oj tam x2. Elfy też som stare Edytowano Sierpień 26, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Z drugiej strony cieszę się, że będąc w takim wieku, żyłem w takich czasach. Mieszkam w małym miasteczku. Laptop? Nie istniały. Komórki, "fejsy", "selfi?" Gry komputerowe... chwila. Kumpel z klasy miał jakiegoś tam "Mortala...". A "esemesy". A co to? Dla nas rozrywką było granie w "gałę", kosza, kwadraty (niby zwykła piłka, ale strategia jak na wojnie), "chowanego", skakanie z huśtawek (taka tam nawiązka skoków narciarskich) czy wiązanie żyłki (w nocy) na wysokości pasa, przy chodniku i obserwowanie reakcji ludzi, których nagle coś zatrzymywało... "to se ne wrati" (czy jakoś tak). 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 (edytowany) Jeszcze się czasem z dziewczynami grało z nudów w klasy/gumę albo skakało na skakance (albo kilkumetrowym łańcuchu który się walał przy skwerku) . Chyba dalej pamiętam tą rymowankę do skakaniaCóż... może aż tak 'stary' nie jestem... ale nigdy nie zapomnę mojego pierwszego telefonu. Ta antenka od alcatela to była najlepsza wykręcana wykałaczka jaką w życiu miałem Edytowano Sierpień 26, 2014 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 (edytowany) lel mój pierwszy telefon to stara klockowata, znaleziona przez dziadka Nokia z antenką, która była na skraju działalności, ale i tak łoiłem w Snake'a aż piszczała ale i tak najlepszą rozrywką wtedy było granie w klasy, gumę, skakanie na skakance i po płotach... i żeby nie było zbytniego offtopu takie tam wideo z młodym sosenem i znajomymi https://docs.google.com/file/d/0B6ItDG4KWG8wWmxkUVAydlRqZDA/edit?pli=1 i aktualne foto Edytowano Sierpień 26, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 *typowe hejty, żeby miło rozpocząć posta* Młody Sosen wygląda jak duży Sosen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Bo ja ne bede. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Uważaj, mokra podłoga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 KAWAII DESU NE. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Kawaii 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Wyglądasz troche jak moja znajoma z liceum. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się