Losse Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 @ Katherine wiesz ze ja myślałam ze ty masz 16 + lat ? Ten styl pisania... Dobra ja zgaduje ,ta z Kubusiem Play XD A Kazia to ja dużo wcześniej widziałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Tak, jestem z Kubusiem i z Arctikiem cytrynowym ^^ Po lewej widać kawałeczek czapy Żulii, takiej zakręconej pegasis, zaciągam ją tu, ale jakoś nie ma czasu, żeby wpaść Scratchie, wszyscy mylą mój wiek Rekord szacowania mojego wieku to sporo ponad 20 lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Oj ,kobieto XD Mnie wszyscy myslą ze mam 17 -20 lat bo jestem troszku przerośnięta XD Oczywiscie ci ktorzy mnie 1 raz widza na oczy . A mam 14 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Tak, jestem z Kubusiem i z Arctikiem cytrynowym ^^ YaY!!! Zgadłem co wygrałem??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 YaY!!! Zgadłem co wygrałem??? Mapę Liechtensteinu: enjoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Oj ,kobieto XD Mnie wszyscy myslą ze mam 17 -20 lat bo jestem troszku przerośnięta XD Oczywiscie ci ktorzy mnie 1 raz widza na oczy . A mam 14 Ej,to tak samo ja mam.Jestem w wieku 16 lat,ale każdy mi daje więcej czyli np 18 ponieważ jestem wysoki i nie wyglądam na swój wiek ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Czas aby naruciak sie pokazał: TA DA DA... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Zastanawia mnie, co masz na twarzy... Mógłbyś mi to powiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 naruciak yay, jak dobrze, że tak powiedziałam poza tym po co ci chustka na twarzy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruto5785 Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Zastanawia mnie, co masz na twarzy... Mógłbyś mi to powiedzieć? Na twarzy mam chustę którą dostałem na dzień chłopaka w szkole. Jest nawet ciekawa. yay, jak dobrze, że tak powiedziałam poza tym po co ci chustka na twarzy? Powinnaś się domyślić ale skoro nie: bo jestem sobą a ja jestem dziwny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Heh taki tam mem zrobiony przez moich kolegów z klasy XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Fajnie, fajnie, dawajcie więcej zdjęć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 No dobra trzeba się przełamać. Takie tam z sierpniowego wyjazdu w Pieniny. Dobra, jak szaleć, to szaleć. Fociaszek reprezentacji gimnazjum im. JP II w piłce nożnej (ja to bramkarz). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Jestę Technikę Nie było nauczyciela od metrologii więc wysłali kilku na czyszczenie samochodu jakiemuś nauczycielowi. Dobrze że tu trafiłem, bo bym pręty na warsztacie wyginał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 FOXX muszę przyznać, że to jeden z oryginalniejszych sposobów by wrzucić swoje zdjęcie, ale tak by nie było widać twarzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Zdjęcie z Zgorzeleckiego meeta, które jakoś wyszło. Niklasa robienie zdjęć z ukrycia i tego efekty Nie wiem, czemu to robię. Strzelcie mnie packą na muchy w wąs, bo chyba jeszcze śpię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Zauważyłem, że dużo bronych ma wąsy i brodę, ciekawe czemu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Resty Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Bo lubią. A czy ktoś lubi nosi zarost czy nie, czy chodzi w szerokich spodniach czy nie, czy nosi chustę na szyi czy nie - nie ma to kompletnie żadnego znaczenia. Bronies nie mają żadnego dress code'u jak niektóre subkultury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Zdjęcia z mojego ostatniego wypadu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Keola prawie jak Samara Morgan xD a ja mam zdjęcie solarisa z Syskolem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Hayatuś show us Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Zdjęcia z mojego ostatniego wypadu: http://i.imgur.com/9pgIF.jpg LoL?! Kalinowa?? (a raczej okolice) Ostatnio jak tam byłem to spier.... tzn. szybszym chodem skierowałem się w str. przystanku, ponieważ paru gościom chyba nie przypadłem do gustu.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Trumcia ale jak się Syskol zgodzi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Oj tam, będzie mieć miłą niespodziankę XDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 solar i Syskol xD ale co złego to nie ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się