WilczeK Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Halik ubierz się Jak coś można zorganizować forumową zżute na koszulkę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 koszulki są lamerskie a koper to teraz zacna broda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 @Halik, masz tu instrukcje jak chcesz latać półnago. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Szlugi motzno, dojrzałość - jeszcze mocniej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Fajka dorosłym uczyni :^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 i to jeszcze ruskie Minski B^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Ja nie palę, czy to oznacza że jestem niedorosły i niefajny? 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Już cie nie lubię Eternal. Dośnij. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 (edytowany) Palić trzeba zacząć w wieku 12 lat, aby gdy już się ma te 15 palić jak maszyna. http://www.youtube.com/watch?v=VoBGau9623I Tak pisze to człowiek który w życiu nie zapalił nawet jednego papierosa. Mistrz teorii. Edytowano Wrzesień 10, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 oho a ja już jaram tak około pół paczki dziennie i to 100s czerwonych i to grubych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CinnaBon Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 (edytowany) A i ja się pokażę, a co :3 http://instagram.com/p/pE5n6rrt4B/ Z małą RamseyJeżGordon na klacie Edytowano Wrzesień 11, 2014 przez CinnaBon 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 A i ja się pokażę, a co :3 Dzisiejsza rejestracja i już się prezentujesz na zdjęciach? Toż to ewenement Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CinnaBon Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 (edytowany) Oj bo się chcę zaaklimatyzować no~ EDIT: Polska trudna język. Edytowano Wrzesień 11, 2014 przez CinnaBon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 (edytowany) Myślałem, że RamseyJeżGordon to jakaś maskotka jeża z twarzą Gordona Ramsaya Edytowano Wrzesień 11, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CinnaBon Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Nie, ale ogólnie to zrobiłam fail w imieniu XDDD *wstyyyd* RamseyJeżStefan xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 (edytowany) Oj bo się chcę zaaklimatyzować no~ No bo zwykle pegasis są w tym względzie... strachliwe ze względu na bardzo złe forumowe samce Stąd takie moje zaskoczenie twoją otwartością xd Edytowano Wrzesień 11, 2014 przez Niklas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CinnaBon Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 No bo zwykle pegasis są w tym względzie... strachliwe ze względu na bardzo złe forumowe samce Stąd takie moje zaskoczenie twoją otwartością xd Ja się nie boje, trzeba próbować nowych rzeczy, poznawać nowych ludzi i wgl ^_^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Ja się nie boje, No to dobrze xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Ładna dziewczyna, w dodatku z gekonem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 (edytowany) Oj bo się chcę zaaklimatyzować no~ Gratuluję odwagi Edytowano Wrzesień 11, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Oj bo się chcę zaaklimatyzować no~ I dobrze, że chcesz, boś krasawica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 "forumowe samce" co masz na myśli ? nie każdy jest zboczeńcem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 "forumowe samce" co masz na myśli ? nie każdy jest zboczeńcem Za krótko tu siedzisz 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 może i za krótko, ale narazie nie spotkałem się z taką osobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się