JimJoy Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 (edytowany) Przeglądnij kilka poprzednich stron, zobaczysz ciekawe reakcje na 2 zdjęcia Edytowano Wrzesień 11, 2014 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CinnaBon Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Ładna dziewczyna, w dodatku z gekonem Miło, że tak myślisz c: Jeszcze będziesz żałować Tss *teatralny szept* zawsze można uciec stąd w razie czego :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Ja się nie boje, trzeba próbować nowych rzeczy, poznawać nowych ludzi i wgl ^_^ tak tylko potem takie WAT ? A mnie nikt nie chce poznawać więc przestałem się narzucać na siłę innym i mam to już gdzieś po prostu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 (edytowany) Znalazłem swoje zdjęcie sprzed jakichś 16 lat? tak jakoś... przywitajcie przedszkososena, czyli Sosena z przedszkola Edytowano Wrzesień 11, 2014 przez Sosna 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Sosena z przedszkola Sosen ze szkółki leśniej 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 http://imgur.com/HM27yUB xd 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 http://imgur.com/HM27yUB xd Fajna czapka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Spiker Pawulon! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 :I I takie tam stare 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 (edytowany) Nad czym tak rozmyślasz? A tak na serio, fajne zmięcia zdięcia! Edytowano Wrzesień 15, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Kruczek Napisano Wrzesień 15, 2014 Popularny post. Share Napisano Wrzesień 15, 2014 (edytowany) Lecz pewnego dnia... [*] UMAR, LECZ CHIŃSKIM BAJOM SIĘ NIE DAU, MINUTA CISZY [Edit] Nominuję Soliego, Vana, Cahura, Arłoka i Lovecrafta (I Kath) ~UtopSięDlaKathChallengeXD~ TricNie znasz się, najlepszy jest pop rock taki jak IRON MAIDEN ~ KretynGratuluję znalezienia się w zawartości z najwyższą reputacją! ~Diss ^^Ten który chińskim bajkom odmówił, jestem z Ciebie dumny ;_; ~ Chemik Zobacz Eldoka na wolno Masz tu przed sobą moją myśl uwolnioną Gotów do walki jak Lobo I tak jak Cop Robo Oczyszczam miasto ze ffsssssst z pustą głową A więc zobacz jak na wolno Eldo jedzie cały świat pada tutaj na kolana Zobacz, Eldo cały czas się stara No bo obrońcy tytułu zniszczą każdego, kto fika z pustą głową Zniszczę wszystkich, zobaczysz Eldo miasto wyczyści z tych, którzy są nie najsys ale the worst Leżą na podłodze, zobacz Eldoka zniszczy Przejdzie po nich jak tak jak walec Zniszczę, zostawie cię sępom Eldo Prezidento Zobacz tak jak na Kubie Fidel Castro nigdy nie skończę Bo cały czas mikrofon włączę Nikt mi go nie odetnie Zobacz Eldoka, więc zobacz teraz sprawdź tu W programie Erdo i Red Zobacz więc na wolnych majkach Nigdy to nie kończy się A Eldo pozdrawia wszystkich PiS yo! Edytowano Maj 29, 2015 przez Kruczek 38 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Nominuję Soliego, Vana, Cahura, Arłoka i Lovecrafta (I Kath) ~UtopSięDlaKathChallengeOdrzucam, ja już wybrałem hińskie bajki zamiast topienia się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Odrzucam, ja już wybrałem hińskie bajki zamiast topienia się... Zbłądziłeś synu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Erlik synem Krzyśka? :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Wypraszam sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Burning Question Napisano Wrzesień 16, 2014 Popularny post. Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Elo elo, Szatan przyjedzie na kucyku! XD 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Elo elo, Szatan przyjedzie na kucyku! XD Ale zacnie Burning Question wyszła I zacna koszulka :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Fajne te nowe oprawki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Fajnie się tutaj prezentujesz, BBQ xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Selekcja naturalna 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 (edytowany) Dzięki za nominację, Kruczek. Udało mi się pomyślnie utopić zanim przypomniałem sobie, że jestem krewetką i mogę oddychać pod wodą. Ok, teraz moja kolej. Nominuję: -Niklasa -Hedzia -DiscorsBassa Macie 24 godziny na wstawienie Waszych zdjęć jako topielców, jeśli tego nie zrobicie, Duch Wysuszonej Syreny będzie Was prześladował do końca życia. To, co jest martwe, nie może umrzeć, lecz odradza się twardsze i silniejsze! Edytowano Wrzesień 16, 2014 przez Cahir 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Oke, mam. Nominuję Discorsa, Krzysieka000 oraz Spromultisa 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Elo elo, Szatan przyjedzie na kucyku! XD Skąd masz tą koszulkę? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Ok, teraz moja kolej. Nominuję: -Niklasa Brałem prysznic, więc się jakby utopiłem, ale wtedy jeszcze nie wiedziałem o nominacji, więc nie ma zdjęcia. Zatem, Cahir, uschnij. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popularny post. Sabina Napisano Wrzesień 16, 2014 Popularny post. Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Dziękuję Soliemu za nominację No cóż, jeśli topić się dla Kath, to tylko na bogato. Zobaczcie proszę, mnie i mój jacht A nominuję GFG, Sipera i wszystkich tych, którzy to czytają Pozdrawiam! 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się