War Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Pochwaliłbym się tym jak bardzo polubiłem biało koszule ale napisze tylko że nie tak zapamiętałem Cretina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 KOSZULA nie koszulka. Koszulki nie zakładam innej niż czarna czy czerwona Odpowiadam na Twój martwy myślowy płód - otóż nie mam konkretnego obrazu Cretina, ale ten na pewno nie jest moim. Musiałeś więc się zmienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Warmę, my na pewno mamy tyle samo lat? .-.' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 A ile myślisz że mam, albo ile ty masz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 (edytowany) Cahir ma 4 latka, ale już chciałby mieć zarost i wyglądać tak męsko, jak Warmen. Edytowano Październik 6, 2014 przez Syrenka Furfur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 No sori, nie da sie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Nie niszcz chłopcu marzeń, brutalu niemiły ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Lajf iz brutal, im wcześniej zniszczę mu marzenia, tym wcześniej się z tym pogodzi i znajdzie jakieś inne. Zacznie ćpać i pić, albo stanie się dziewczyną :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Na razie jego brak zarostu ułatwiłby mu zostanie dziewczyną... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 (edytowany) ciszej panowie bo zaraz sprom zaatakuje Edytowano Październik 6, 2014 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 (edytowany) MAM CZTERY I PÓŁ ROKU! A ARŁOK PAUKA I ŚMIERDZI RYBĄ :C Edytowano Październik 7, 2014 przez Cahir Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 (edytowany) A ARŁOK RYBA I ŚMIERDZI PAUKĄ :C }|CAHUR :OOOOHALT Zdjęcien inserten nao ~Już wy wiecie kto Edytowano Październik 7, 2014 przez Wspaniały Mk. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Św. Cygnus Stacyjny, patron łabuńdzi. Należy zwrócić uwagę na aureolkę i iluminację oświecenia. A czemu mina jak srający kot na puszczy? Próbowałem się nie uśmiechać. Jakość chujowa, ale to nie ja zdjęcie robiłem, więc w sumie jest ok. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Cygnus wygląda jak zjarany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 To tylko marna próba nie uśmiechania się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Takie tam z autyzmem i lekiem. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeźnik Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 A oto moja parzuchwa..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 Ah, te postacie drugoplanowe... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 (edytowany) Oh wow Yax zgolił kopra Edytowano Październik 17, 2014 przez Sosna 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Chłodno się zaczyna robić, to Amol wyciągnął swój pancerz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 (edytowany) A co sie bede, macie moje zdjęcie. Edytowano Październik 24, 2014 przez Nishi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 To taki jak twój OC tylko że człowiek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 No cóż, mój OC to moja Ponysona, więc to by się zgadzało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Nisz, twoje zdjęcie nie działa :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 (edytowany) To lepiej, uwierz mi Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Edytowano Październik 24, 2014 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się